E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καραϊβάζ: Κλίμα συγκίνησης στα δημοσιογραφικά βραβεία στην μνήμη του

Η σύζυγός του προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την δολοφονία του

Δημοσίευση 10/4/2025 | 15:03

Γιώργος Καραϊβάζ: Κλίμα συγκίνησης στα δημοσιογραφικά βραβεία στην μνήμη του

Πριν από 4 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2021, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του. Χθες 9/4 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ετήσια Δημοσιογραφικά Βραβεία “Γιώργος Καραϊβάζ” ως φόρος τιμής για την προσφορά του στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert που συνδιοργάνωσε την χθεσινή εκδήλωση, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του πως τα βραβεία από φέτος θα καθιερωθούν σε ετήσια βάση.

Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα βραβεύονται κάθε φορά θα ξεχωρίζουν για το ήθος, το ύφος και την δημοσιογραφική δεοντολογία τους. Η στιγμή όμως που ξεχώρισε χθες, ήταν η ομιλία της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθας, η οποία αποκάλυψε ότι προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητώτας δικαίωση για την δολοφονία του.

«Από τα ελληνικά δικαστήρια αποκλείστηκε η υπόθεση του Γιώργου. Φτάσαμε μέχρι τον Άρειο Πάγο, όπου μέσα σε ένα 24ωρο έκλεισαν την υπόθεση. Κι ο νοών νοήτω. Όμως 14-15-16 Μαΐου θα βρίσκομαι στο Ευρωκοινοβούλιο όπου εκεί θα ξανά ανοίξουμε το θέμα “Γιώργος Καραϊβάζ», αποκάλυψε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Τσακίζει” καρδιές η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ με την νέα της ανάρτηση για την επέτειο του θανάτου του

Η σύζυγός του, Στάθα, δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό. Κάθε μέρα και ώρα που περνάει η σκέψη της είναι σε εκείνον και πολλές φορές μέσα από τα social media της εκφράζει τις σκέψεις της για την απώλειά του και πόσο πολύ της λείπει. Μια τέτοια ημέρα σαν κι αυτή, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με μία ανάρτησή της.

Δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό. Κάθε μέρα και ώρα που περνάει η σκέψη της είναι σε εκείνον και πολλές φορές μέσα από τα social media της εκφράζει τις σκέψεις της για την απώλειά του και πόσο πολύ της λείπει. Μια τέτοια ημέρα σαν κι αυτή, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με μία ανάρτησή της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και την συνόδευσε με τα πιο συγκινητικά λόγια, τονίζοντας πως ακόμα περιμένει να δικαιωθεί η ψυχή του για τον άδικο χαμό του.

«Πριν τέσσερα χρόνια περίπου την ίδια ώρα σε εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι μας. Κεραυνός χτύπησε τη ζωή μας, εσύ έχασες τη ζωή σου και εγώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου για πάντα, με άφησαν ανάπηρη.

Σε πήραν από κοντά μου, από τη ζωή μου δεν μπορούν όμως να σε βγάλουν από την ψυχή μου, από τα όνειρα μου . Αφού δεν μπόρεσαν να σε κάνουν συνεργό τους στα εγκλήματα τους μιας και ούτε να σε λαδώσουν μπορούσαν ούτε να σε εκβιάσουν, αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στο λόγο σου στη πένα σου. Για το κράτος είσαι ένα εργατικό ατύχημα και όχι μια στυγερή εκτέλεση. Το επίσημο κράτος δεν ενέσκηψε ούτε ελάχιστα στη δολοφονία ενός εκπροσώπου του Τύπου.

Σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα, να φανταστείς μετά τη δικαστική απόφαση που έστω σ’ αυτό στάθηκαν αντάξιοι του καθήκοντος τους οι δικαστές, δεν έχει γίνει αποδεκτό, τραγικό και όμως Ελληνικό . Σ’ αγαπώ Γιωργούκο μου. Ακόμα τίποτα Γιωργούκο μου επιμένω και περιμένω», έγραψε χαρακτηριστικά και δέχθηκε δεκάδες σχόλια συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Tabloid 08.02.2026
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid 08.02.2026
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει «Από τις σειρές έχω βγάλει… 821.326 ευρώ!»

Tabloid 08.02.2026
Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα της όταν έμαθε πως σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα γάμου

Tabloid 08.02.2026
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 08.02.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid Χτες
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid Χτες
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid Χτες
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories Χτες
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid Χτες
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική