E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καραϊβάζ: Κλίμα συγκίνησης στα δημοσιογραφικά βραβεία στην μνήμη του

Η σύζυγός του προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την δολοφονία του

Δημοσίευση 10/4/2025 | 15:03

Γιώργος Καραϊβάζ: Κλίμα συγκίνησης στα δημοσιογραφικά βραβεία στην μνήμη του

Πριν από 4 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις 9 Απριλίου 2021, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του. Χθες 9/4 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Ετήσια Δημοσιογραφικά Βραβεία “Γιώργος Καραϊβάζ” ως φόρος τιμής για την προσφορά του στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Silver Alert που συνδιοργάνωσε την χθεσινή εκδήλωση, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του πως τα βραβεία από φέτος θα καθιερωθούν σε ετήσια βάση.

Οι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα βραβεύονται κάθε φορά θα ξεχωρίζουν για το ήθος, το ύφος και την δημοσιογραφική δεοντολογία τους. Η στιγμή όμως που ξεχώρισε χθες, ήταν η ομιλία της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθας, η οποία αποκάλυψε ότι προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητώτας δικαίωση για την δολοφονία του.

«Από τα ελληνικά δικαστήρια αποκλείστηκε η υπόθεση του Γιώργου. Φτάσαμε μέχρι τον Άρειο Πάγο, όπου μέσα σε ένα 24ωρο έκλεισαν την υπόθεση. Κι ο νοών νοήτω. Όμως 14-15-16 Μαΐου θα βρίσκομαι στο Ευρωκοινοβούλιο όπου εκεί θα ξανά ανοίξουμε το θέμα “Γιώργος Καραϊβάζ», αποκάλυψε η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Τσακίζει” καρδιές η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ με την νέα της ανάρτηση για την επέτειο του θανάτου του

Η σύζυγός του, Στάθα, δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό. Κάθε μέρα και ώρα που περνάει η σκέψη της είναι σε εκείνον και πολλές φορές μέσα από τα social media της εκφράζει τις σκέψεις της για την απώλειά του και πόσο πολύ της λείπει. Μια τέτοια ημέρα σαν κι αυτή, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με μία ανάρτησή της.

Δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό. Κάθε μέρα και ώρα που περνάει η σκέψη της είναι σε εκείνον και πολλές φορές μέσα από τα social media της εκφράζει τις σκέψεις της για την απώλειά του και πόσο πολύ της λείπει. Μια τέτοια ημέρα σαν κι αυτή, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην τον τιμήσει με μία ανάρτησή της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και την συνόδευσε με τα πιο συγκινητικά λόγια, τονίζοντας πως ακόμα περιμένει να δικαιωθεί η ψυχή του για τον άδικο χαμό του.

«Πριν τέσσερα χρόνια περίπου την ίδια ώρα σε εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι μας. Κεραυνός χτύπησε τη ζωή μας, εσύ έχασες τη ζωή σου και εγώ ένα κομμάτι της καρδιάς μου για πάντα, με άφησαν ανάπηρη.

Σε πήραν από κοντά μου, από τη ζωή μου δεν μπορούν όμως να σε βγάλουν από την ψυχή μου, από τα όνειρα μου . Αφού δεν μπόρεσαν να σε κάνουν συνεργό τους στα εγκλήματα τους μιας και ούτε να σε λαδώσουν μπορούσαν ούτε να σε εκβιάσουν, αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στο λόγο σου στη πένα σου. Για το κράτος είσαι ένα εργατικό ατύχημα και όχι μια στυγερή εκτέλεση. Το επίσημο κράτος δεν ενέσκηψε ούτε ελάχιστα στη δολοφονία ενός εκπροσώπου του Τύπου.

Σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα, να φανταστείς μετά τη δικαστική απόφαση που έστω σ’ αυτό στάθηκαν αντάξιοι του καθήκοντος τους οι δικαστές, δεν έχει γίνει αποδεκτό, τραγικό και όμως Ελληνικό . Σ’ αγαπώ Γιωργούκο μου. Ακόμα τίποτα Γιωργούκο μου επιμένω και περιμένω», έγραψε χαρακτηριστικά και δέχθηκε δεκάδες σχόλια συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.