E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: Ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο

Ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε δημόσια ότι αγαπούσε τον ηθοποιό χωρίς ανταπόκριση

Δημοσίευση 4/4/2025 | 14:38

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: Ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο

Καθώς η διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Καρκά και του Σπύρου Μπιμπίλα παραμένει σε εξέλιξη, ο δεύτερος προχώρησε σε μία δημόσια εξομολόγηση δηλώνοντας την Παρασκευή 4 Απριλίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πως ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για τον οποίο κατά καιρούς μιλούσε στο παρελθόν, χωρίς όμως να αναφέρεται ποτέ ονομαστικά, είναι ο Γιώργος Καρκάς.

Ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ ξεκαθάρισε, μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τον ηθοποιό, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος Μπιμπίλας εδώ και δέκα χρόνια έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι σeξουαλικά ενεργός. Επιπλέον, τόνισε ότι αγαπούσε τον Γιώργο Καρκά χωρίς ανταπόκριση, κάτι που συχνά προκαλούσε απορία και στο κοντινό περιβάλλον του. Για τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με τον ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή, τη διαφύλαξα και αυτή τη στιγμή γίνεται σίριαλ χωρίς να γνωρίζουν και γράφονται πράγματα εντελώς αναληθή. Ο πολύ κοντινός μου κύκλος γνώριζε, ότι αγαπώ υπερβολικά τον Γιώργο σε τέτοιο σημείο που μου έλεγαν: "μα γιατί αγαπάς τόσο πολύ έναν άνθρωπο;". Αυτό συμβαίνει στη ζωή κάποιων ανθρώπων. Πόσες φορές σας έχω πει, ότι έχω να κάνω σeξ μία δεκαετία, αγαπάω χωρίς ανταπόκριση, σε πόσες συνεντεύξεις έχω πει ότι έχω έναν ανεκπλήρωτο έρωτα; Αυτή ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ο Γιώργος ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο».

Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Καρκάς έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για διασπορά ψευδών φημών σχετικά με σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους, ενώ έχει αποκαλύψει πως τον είχε ενοχλήσει τηλεφωνικά για να επηρεάσει τη στάση του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Επιπλέον, μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, ανέφερε ότι και κατά το παρελθόν ο Σπύρος Μπιμπίλας υπονοούσε ότι ήταν σύντροφοι, με τον Γιώργο Καρκά να του ξεκαθαρίζει, πως τον έβλεπε φιλικά.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ηθοποιό, λέγοντας: «Η σχέση μας ήταν μια κοινωνική συναναστροφή με φιλική χροιά από εμένα. Τον γνώρισα τυχαία το 2013. Έφευγα από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου τον είδα στον δρόμο. Τον αναγνώρισα και τον χαιρέτησα. Του είχα πει ότι σπουδάζω ηθοποιός και συστηθήκαμε. Λίγο καιρό μετά συναντηθήκαμε για καφέ. Κάποια στιγμή μου είχε εκφράσει κάποια συναισθήματα, ωστόσο εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρος μαζί του. Διέκοψα τις επαφές, γιατί η κατάσταση ήταν μια παράνοια. Από τη μια λέγαμε ότι θα είμαστε φίλοι και απλά θα μιλάμε και από την άλλη άφηνε να εννοηθεί κοινωνικά ότι είμαι σύντροφός του, χωρίς να είμαι, επειδή μπορεί να μας έβλεπαν μαζί σε μια πρεμιέρα. Ήθελε οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι σύντροφός του. Όταν το καταλάβαινα, του έλεγα ότι δεν μπορεί να ορίζει την κοινωνική μου υπόσταση ανάλογα με αυτό που θα ήθελε. Δεν έπαιξα με το συναίσθημά του. Του φέρθηκα με ευθύτητα. Τρεις φορές είχα σταματήσει να του μιλάω για τον ίδιο λόγο. Με πλησίαζαν κοινοί γνωστοί μας που τους έβαζε να μου λένε: "Μίλα στον Σπύρο, και θα είστε μόνο φίλοι. Δεν θα διαστρεβλώσει ξανά την πραγματικότητα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»

Εγκυμοσύνη έκπληξη στο MEGA – «Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνες αποστολές…»

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και η ανακοίνωση

Big Brother: Τι τηλεθέαση έκανε το πρώτο επεισόδιο μέσα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Media Χτες
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.