E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: Ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο

Ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε δημόσια ότι αγαπούσε τον ηθοποιό χωρίς ανταπόκριση

Δημοσίευση 4/4/2025 | 14:38

Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Καρκά: Ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτάς μου, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο

Καθώς η διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Καρκά και του Σπύρου Μπιμπίλα παραμένει σε εξέλιξη, ο δεύτερος προχώρησε σε μία δημόσια εξομολόγηση δηλώνοντας την Παρασκευή 4 Απριλίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πως ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για τον οποίο κατά καιρούς μιλούσε στο παρελθόν, χωρίς όμως να αναφέρεται ποτέ ονομαστικά, είναι ο Γιώργος Καρκάς.

Ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ ξεκαθάρισε, μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με τον ηθοποιό, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Σπύρος Μπιμπίλας εδώ και δέκα χρόνια έχει παραδεχτεί ότι δεν είναι σeξουαλικά ενεργός. Επιπλέον, τόνισε ότι αγαπούσε τον Γιώργο Καρκά χωρίς ανταπόκριση, κάτι που συχνά προκαλούσε απορία και στο κοντινό περιβάλλον του. Για τον ανεκπλήρωτο έρωτά του με τον ηθοποιό, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Όλα αυτά τα χρόνια, δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς με την προσωπική μου ζωή, τη διαφύλαξα και αυτή τη στιγμή γίνεται σίριαλ χωρίς να γνωρίζουν και γράφονται πράγματα εντελώς αναληθή. Ο πολύ κοντινός μου κύκλος γνώριζε, ότι αγαπώ υπερβολικά τον Γιώργο σε τέτοιο σημείο που μου έλεγαν: "μα γιατί αγαπάς τόσο πολύ έναν άνθρωπο;". Αυτό συμβαίνει στη ζωή κάποιων ανθρώπων. Πόσες φορές σας έχω πει, ότι έχω να κάνω σeξ μία δεκαετία, αγαπάω χωρίς ανταπόκριση, σε πόσες συνεντεύξεις έχω πει ότι έχω έναν ανεκπλήρωτο έρωτα; Αυτή ήταν η απόλυτη αλήθεια. Ο Γιώργος ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας, τώρα μπορώ να το αποκαλύψω αφού γίναμε πρωτοσέλιδο».

Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Καρκάς έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για διασπορά ψευδών φημών σχετικά με σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ τους, ενώ έχει αποκαλύψει πως τον είχε ενοχλήσει τηλεφωνικά για να επηρεάσει τη στάση του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Επιπλέον, μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, ανέφερε ότι και κατά το παρελθόν ο Σπύρος Μπιμπίλας υπονοούσε ότι ήταν σύντροφοι, με τον Γιώργο Καρκά να του ξεκαθαρίζει, πως τον έβλεπε φιλικά.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ηθοποιό, λέγοντας: «Η σχέση μας ήταν μια κοινωνική συναναστροφή με φιλική χροιά από εμένα. Τον γνώρισα τυχαία το 2013. Έφευγα από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου τον είδα στον δρόμο. Τον αναγνώρισα και τον χαιρέτησα. Του είχα πει ότι σπουδάζω ηθοποιός και συστηθήκαμε. Λίγο καιρό μετά συναντηθήκαμε για καφέ. Κάποια στιγμή μου είχε εκφράσει κάποια συναισθήματα, ωστόσο εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρος μαζί του. Διέκοψα τις επαφές, γιατί η κατάσταση ήταν μια παράνοια. Από τη μια λέγαμε ότι θα είμαστε φίλοι και απλά θα μιλάμε και από την άλλη άφηνε να εννοηθεί κοινωνικά ότι είμαι σύντροφός του, χωρίς να είμαι, επειδή μπορεί να μας έβλεπαν μαζί σε μια πρεμιέρα. Ήθελε οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι σύντροφός του. Όταν το καταλάβαινα, του έλεγα ότι δεν μπορεί να ορίζει την κοινωνική μου υπόσταση ανάλογα με αυτό που θα ήθελε. Δεν έπαιξα με το συναίσθημά του. Του φέρθηκα με ευθύτητα. Τρεις φορές είχα σταματήσει να του μιλάω για τον ίδιο λόγο. Με πλησίαζαν κοινοί γνωστοί μας που τους έβαζε να μου λένε: "Μίλα στον Σπύρο, και θα είστε μόνο φίλοι. Δεν θα διαστρεβλώσει ξανά την πραγματικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Champions League: Έσπασε την τηλεόραση σε live μετάδοση μετά το γκολ του Τρούμπιν

Social 29.01.2026
Viral η απίστευτη αντίδραση διάσημου YouTuber οπαδού της Μαρσέιγ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid 29.01.2026
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social 29.01.2026
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social 29.01.2026
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid 29.01.2026
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media 29.01.2026
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid 29.01.2026
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid 29.01.2026
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid 29.01.2026
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Εισέβαλε στο πλατό του Buongiorno – «Να έρθω να παίξω;»

Tabloid 29.01.2026
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιανουαρίου τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της