E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καρκάς: «Έχω περάσει ωραία και με τα δύο φύλα»

«Δεν μπορώ να αυτοχαρακτηριστώ ούτε γκέι ούτε στρέιτ! Το κάθε φύλο μού προσφέρει άλλη χημεία, έναν διαφορετικό ερωτικό δρόμο»

Δημοσίευση 2/4/2025 | 09:42

Γιώργος Καρκάς: «Έχω περάσει ωραία και με τα δύο φύλα»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK παραχώρησε ο Γιώργος Καρκάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει δει το όνομά του να «παίζει» σε πρωινές εκπομπές και πρωτοσέλιδα περιοδικών δίπλα σε αυτό του Σπύρου Μπιμπίλα.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK παραχώρησε ο Γιώργος Καρκάς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει δει το όνομά του να «παίζει» σε πρωινές εκπομπές και πρωτοσέλιδα περιοδικών δίπλα σε αυτό του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο δεύτερος ισχυρίζεται πως οι δυο τους υπήρξαν κάποτε μαζί, ενώ ο πρώτος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, τον «άδειασε» κανονικότατα (δείτε εδώ τι είπε). Μετά την συνέντευξη αυτή ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά. Στην τωρινή του συνέντευξη, λοιπόν, ο Γιώργος Καρκάς όντας άκρως αποκαλυπτικός, πέραν του Σπύρου Μπιμπίλα, αναφέρεται στο παρελθόν του, στο coming out του και τις επιλογές του.

Στο παρελθόν μίλησες σε συνεντεύξεις σου για τις ερωτικές σου προτιμήσεις. Πότε αισθάνθηκες πρώτη φορά ότι σου αρέσουν τα αγόρια;

Δεν μπορώ να αυτοχαρακτηριστώ ούτε γκέι ούτε στρέιτ. Το κάθε φύλο μού προσφέρει άλλη χημεία, έναν διαφορετικό ερωτικό δρόμο. Ωστόσο, στην εφηβεία το μάτι μου άρχισε να παρατηρεί με διαφορετικό τρόπο τα άτομα του ίδιου φύλου και με διαφορετικό του άλλου φύλου. Σε γενικές γραμμές, έχω περάσει πολύ ωραία και με τα δύο φύλα,

Στην οικογένειά σου πότε μίλησες για σένα;

Ήμουν 17 χρονών και τότε προέκυψε μια σχέση με ένα παλικάρι και το είπα πρώτα στη μητέρα μου και λίγο καιρό μετά στον πατέρα μου. Βέβαια, του είχα κάνει μια εισαγωγή, γιατί κατανοώ ότι οι γονείς μα είναι άλλης γενιάς. «Αγόρι μου, να είσαι χαρούμενος και μόνο να προσέχεις», μου είχε πει εκείνος. Ο πατέρας μου πάντα με στηρίζει απόλυτα. Είχα νιώσει την ανάγκη να το πω. Αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια ηλικία που έπρεπε να διευκρινίσω στους ανθρώπους που αγαπώ και με έφεραν στην ζωή.

Πώς θα προσδιόριζες τη σχέση σας με τον Σπύρο Μπιμπίλα;

Η σχέση μας ήταν μια κοινωνική συναναστροφή με φιλική χροιά από εμένα. Τον γνώρισα τυχαία το 2013. Έφευγα από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου τον είδα στον δρόμο. Τον αναγνώρισα και τον χαιρέτησα. Του είχα πει ότι σπουδάζω ηθοποιός και συστηθήκαμε. Λίγο καιρό μετά συναντηθήκαμε για καφέ.

Υπήρξατε ποτέ κάτι περισσότερο από φίλοι;

Όχι. Κάποια στιγμή μού είχε εκφράσει κάποια συναισθήματα, ωστόσο εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρος μαζί του. Διέκοψα τις επαφές γιατί η κατάσταση ήταν μια παράνοια. Από τη μια λέγαμε ότι θα είμαστε φίλοι και απλά θα μιλάμε και από την άλλη άφηνε να εννοηθεί κοινωνικά ότι είμαι σύντροφός του, χωρίς να είμαι, επειδή μπορεί να μας έβλεπαν μαζί σε μια πρεμιέρα.

Ήθελε οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι σύντροφός του. Όταν το καταλάβαινα, του έλεγα ότι δεν μπορεί να ορίζει την κοινωνική μου υπόσταση ανάλογα με αυτό που θα ήθελε. Δεν έπαιξα με το συναίσθημά του. Του φέρθηκα με ευθύτητα. Τρεις φορές είχα σταματήσει να του μιλάω για τον ίδιο λόγο. Με πλησίαζαν κοινοί γνωστοί μας που τους έβαζε να μου λένε: «Μίλα στον Σπύρο, και θα είστε μόνο φίλοι. Δεν θα διαστρεβλώσει ξανά την πραγματικότητα».

Τι σε έκανε να διακόψεις επαφές μαζί του;

Το κομβικό σημείο ήταν πέρσι με τη συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ1. Με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ με έχει «φωτογραφίσει» πάλι στον χώρο μας ότι είμαι σύντροφός του, είπε ότι θα ήθελε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν ερωτευμένος. Δεν με ανέφερε ονομαστικά, αλλά στον χώρο μας κατάλαβαν όλοι ότι εννοούσε εμένα. Και τις προάλλες στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη έκανε το ίδιο, αναφέροντας όμως το όνομά μου. Αφού το πήρε απόφαση ότι δεν θα του ξαναμιλήσω, είπε «ας τον εκθέσω τελείως».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid 01.07.2025
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid 01.07.2025
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Tabloid 01.07.2025
«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Marseaux: «Με το που έχασα την μαμά μου έφυγα από το σπίτι» – Η αλήθεια για την σχέση με την αδερφή και τον πατέρα της

Celebrity Stories 01.07.2025
Το τατουάζ που έχει κάνει για την μαμά της, η απώλειά της και ο έρωτας στη ζωή της

Έπος στο λιμάνι του Πειραιά: Νεαρός ραπάρει και ο Τσελίκας ξεσαλώνει στον χορό

Social 01.07.2025
Ο Γιώργος Τσελίκας το έριξε στον χορό όταν ένας νεαρός που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο άρχισε να ραπάρει

Ηρώ Καριοφύλλη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε

Tabloid 01.07.2025
«Κι άλλα γενέθλια κι άλλος χρόνος ζωντανή...», ανέφερε σε ανάρτησή της τον περασμένο Ιανουάριο