ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΤΜ στον Πύργο πετούσε 50ευρα

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα αντίκρισαν κάτοικοι στον Πύργο, όταν είδαν να πετάγονται χαρτονομίσματα από ATM

 
Δημοσίευση 28/3/2025 | 17:05
ΑΤΜ στον Πύργο πετούσε 50ευρα

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα αντίκρισαν κάτοικοι στον Πύργο, όταν είδαν να πετάγονται χαρτονομίσματα από ATM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού έγιναν οι πολίτες του Πύργου το πρωί της Παρασκευής (28/3), όταν είδαν ένα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία να πετάει χαρτονομίσματα.

Σύμφωνα με το ilialive.gr από το ΑΤΜ χωρίς να υπάρχει συναλλαγή σε εξέλιξη, άνοιξε το πορτάκι και πέταξε προς τα έξω μια δεσμίδα των 50 ευρώ.

Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα στο ΑΤΜ εκείνη τη στιγμή και αντιλήφθηκε τι συνέβη, πήρε τη δεσμίδα και την παρέδωσε στους υπευθύνους του καταστήματος, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την πράξη του, γιατί ίσως κάποιος άλλος να μην είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.

Από εκείνη την ώρα το ΑΤΜ - το οποίο ως μηχάνημα έχει τοποθετηθεί πρόσφατα - έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για συναλλαγές με το κοινό.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ