E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι αρρωστημένες φάρσες αρχηγού της Αστυνομίας: Αφόδευε στο πάτωμα για να παρενοχλεί συναδέλφους του

Οι αξιωματικοί κατηγορούν τον Φάρλεϊ για εκδίκηση έναντι συγκεκριμένων ατόμων

Δημοσίευση 28/3/2025 | 13:16

Οι αρρωστημένες φάρσες αρχηγού της Αστυνομίας: Αφόδευε στο πάτωμα για να παρενοχλεί συναδέλφους του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για απερίγραπτες ενέργειες του αρχηγού της Αστυνομίας του Νιου Τζέρσεϊ, Ρόμπερτ Φάρλεϊ, ο οποίος κατηγορείται για δημιουργία τοξικού περιβάλλοντος στην εργασία, κάνοντας ενοχλητικές «φάρσες», όπως η προσθήκη Viagra στον καφέ ενός εργαζόμενου, η ένεση με σύριγγα στο πέος αστυνομικού και η αφόδευση στο πάτωμα.

 Αυτά προκύπτουν από έγγραφα που κατατέθηκαν, καθώς και από τις αποκρουστικές εικόνες που δείχνουν τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τις αναφορές πέντε αξιωματικών που σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε μηνύσεις, ο αρχηγός Ρόμπερτ Φάρλεϊ κατηγορείται για ακατάλληλη και ανατριχιαστική συμπεριφορά, ενώ οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν δείχνουν μερικές από τις αηδιαστικές του συνήθειες, σύμφωνα με τη nypost.

Οι φάρσες που ξεπέρασαν κάθε όριο

Μια από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο απεικονίζει τον Φάρλεϊ να κάνει ένα από τα «αγαπημένα» του αστεία, ξυρίζοντας το σώμα του πάνω από το γραφείο ενός υφισταμένου του.

Επιπλέον, άλλες φωτογραφίες που κατατέθηκαν δείχνουν την αφόδευση του Φάρλεϊ στο πάτωμα της τουαλέτας, ενώ άλλες δείχνουν ότι ο αρχηγός συχνά έκανε την ανάγκη του μπροστά στους υπαλλήλους του και τους έδινε εντολή να καθαρίσουν πριν φτάσει η καθαρίστρια.

Αφού προήχθη σε αρχηγό τον Ιανουάριο του 2024, ο Φάρλεϊ φέρεται να άφησε κάτι πολύ αηδιαστικό στον κάδο απορριμμάτων για τον διάδοχό του, ενώ αρνήθηκε για ημέρες να το καθαρίσει μετά από πιέσεις, σύμφωνα με τις αναφορές.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι έβαζε φάρμακα όπως Viagra και Adderall στον καφέ υπαλλήλων και ότι ζέσταινε σάλτσα τσίλι στον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας την επέμβαση της Πυροσβεστικής. Αυτή η φάρσα είχε, μάλιστα, σοβαρές συνέπειες, με έναν αξιωματικό να χρειάζεται ιατρική βοήθεια λόγω της έντονης αντίδρασης στην ατμόσφαιρα.

Ο Φάρλεϊ φέρεται, επίσης, να επέμενε πιέζοντας αστυνομικούς να ολοκληρώσουν εργασίες για την κόρη του, όπως γράψιμο εκθέσεων, και τους απειλούσε με απόλυση, αν δεν τις ολοκλήρωναν. Οι αξιωματικοί κατηγορούν τον Φάρλεϊ για εκδίκηση έναντι συγκεκριμένων ατόμων που μπορούσαν να πάρουν προαγωγή και ήταν κατάλληλοι για θέσεις, κάνοντας αρνητικές αξιολογήσεις.

Η υπεράσπιση του αρχηγού της Αστυνομίας αμφισβητεί την εγκυρότητα των κατηγοριών, υποστηρίζοντας ότι οι αξιωματικοί έκαναν τις σχετικές κατηγορίες ως αντίποινα για τις περικοπές υπερωριών που έκανε ο Φάρλεϊ στην υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος Χτες
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

Ελλάδα Χτες
Πώς διαμορφώνεται το ποσό του επιδόματος ανεργίας μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού

Κοζάνη: Μυστήριο με 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ‑ Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τραυματισμό της

Ελλάδα Χτες
Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το πώς τραυματίστηκε η κοπέλα, ενώ και οι οικείοι της δεν γνωρίζουν πολλά για το συμβάν