E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι αρρωστημένες φάρσες αρχηγού της Αστυνομίας: Αφόδευε στο πάτωμα για να παρενοχλεί συναδέλφους του

Οι αξιωματικοί κατηγορούν τον Φάρλεϊ για εκδίκηση έναντι συγκεκριμένων ατόμων

Δημοσίευση 28/3/2025 | 13:16

Οι αρρωστημένες φάρσες αρχηγού της Αστυνομίας: Αφόδευε στο πάτωμα για να παρενοχλεί συναδέλφους του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για απερίγραπτες ενέργειες του αρχηγού της Αστυνομίας του Νιου Τζέρσεϊ, Ρόμπερτ Φάρλεϊ, ο οποίος κατηγορείται για δημιουργία τοξικού περιβάλλοντος στην εργασία, κάνοντας ενοχλητικές «φάρσες», όπως η προσθήκη Viagra στον καφέ ενός εργαζόμενου, η ένεση με σύριγγα στο πέος αστυνομικού και η αφόδευση στο πάτωμα.

 Αυτά προκύπτουν από έγγραφα που κατατέθηκαν, καθώς και από τις αποκρουστικές εικόνες που δείχνουν τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τις αναφορές πέντε αξιωματικών που σχεδιάζουν να προχωρήσουν σε μηνύσεις, ο αρχηγός Ρόμπερτ Φάρλεϊ κατηγορείται για ακατάλληλη και ανατριχιαστική συμπεριφορά, ενώ οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν δείχνουν μερικές από τις αηδιαστικές του συνήθειες, σύμφωνα με τη nypost.

Οι φάρσες που ξεπέρασαν κάθε όριο

Μια από τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο απεικονίζει τον Φάρλεϊ να κάνει ένα από τα «αγαπημένα» του αστεία, ξυρίζοντας το σώμα του πάνω από το γραφείο ενός υφισταμένου του.

Επιπλέον, άλλες φωτογραφίες που κατατέθηκαν δείχνουν την αφόδευση του Φάρλεϊ στο πάτωμα της τουαλέτας, ενώ άλλες δείχνουν ότι ο αρχηγός συχνά έκανε την ανάγκη του μπροστά στους υπαλλήλους του και τους έδινε εντολή να καθαρίσουν πριν φτάσει η καθαρίστρια.

Αφού προήχθη σε αρχηγό τον Ιανουάριο του 2024, ο Φάρλεϊ φέρεται να άφησε κάτι πολύ αηδιαστικό στον κάδο απορριμμάτων για τον διάδοχό του, ενώ αρνήθηκε για ημέρες να το καθαρίσει μετά από πιέσεις, σύμφωνα με τις αναφορές.

Επιπλέον, κατηγορείται ότι έβαζε φάρμακα όπως Viagra και Adderall στον καφέ υπαλλήλων και ότι ζέσταινε σάλτσα τσίλι στον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας την επέμβαση της Πυροσβεστικής. Αυτή η φάρσα είχε, μάλιστα, σοβαρές συνέπειες, με έναν αξιωματικό να χρειάζεται ιατρική βοήθεια λόγω της έντονης αντίδρασης στην ατμόσφαιρα.

Ο Φάρλεϊ φέρεται, επίσης, να επέμενε πιέζοντας αστυνομικούς να ολοκληρώσουν εργασίες για την κόρη του, όπως γράψιμο εκθέσεων, και τους απειλούσε με απόλυση, αν δεν τις ολοκλήρωναν. Οι αξιωματικοί κατηγορούν τον Φάρλεϊ για εκδίκηση έναντι συγκεκριμένων ατόμων που μπορούσαν να πάρουν προαγωγή και ήταν κατάλληλοι για θέσεις, κάνοντας αρνητικές αξιολογήσεις.

Η υπεράσπιση του αρχηγού της Αστυνομίας αμφισβητεί την εγκυρότητα των κατηγοριών, υποστηρίζοντας ότι οι αξιωματικοί έκαναν τις σχετικές κατηγορίες ως αντίποινα για τις περικοπές υπερωριών που έκανε ο Φάρλεϊ στην υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλήθος κόσμου στο Athens Pride

E-Daily 1.Hero Χτες
Είκονες από τη μαζική προσέλευση του κόσμου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη