E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Πρώτα βγήκε το δημοσίευμα και μετά το έμαθα»

H Μπέττυ Μαγγίρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Δημοσίευση 27/3/2025 | 14:51

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1: «Πρώτα βγήκε το δημοσίευμα και μετά το έμαθα»

«Βγήκαν κάτι δημοσιεύματα, υπήρχαν συζητήσεις με το κανάλι, αλλά πρώτα έσκασε το δημοσίευμα και μετά το έμαθα εγώ. Αλλά το ένιωθα γιατί είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις και έβλεπα τα θέλω τους. Μου είπαν οι άνθρωποι ότι ήθελαν να πάνε την εκπομπή πιο infotainment και τους είπα εγώ ότι δεν μπορώ να το υπηρετήσω αυτό το πράγμα. Δε μου αρέσει, πέρα του ότι δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν κάνουμε όλοι για όλα και δεν είμαι άνθρωπος που κάνω τα πάντα για τα νούμερα. Δε μου αρέσει που ανοίγω κάθε μέρα την τηλεόραση και μαυρίζει η ψυχή μου. Θέλω να δω και κάτι να ξεχαστώ και να χαλαρώσω. Δε θεωρώ ότι όλοι από το πρωί έως το βράδυ πρέπει να κάνουμε ειδησεογραφία. Αυτό το πάντρεμα δε μου αρέσει εμένα, μπορεί να είναι μια τάση», σημείωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχα χρόνο να ετοιμάσω το επόμενο τηλεοπτικό βήμα μου. Το έμαθα προς το τέλος ότι δε θα συνεχίσω. Μου προτάθηκε να βάλω infotainment στην εκπομπή, το αρνήθηκα, αλλά είπα να ρίξω νερό στο κρασί μου και πρότεινα να βάλουμε έναν άνθρωπο να το κάνει. Ήταν και ο Δημήτρης Πανόπουλος στα πρόσωπα που πρότεινα. Δεν ανακάλυψα και την πυρίτιδα. Είχα ακούσει ότι δε θα είναι στη Ναταλία Γερμανού και είπα ότι μου άρεσε αυτός να είναι στην εκπομπή και να κάνει αυτός αυτό το κομμάτι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε: «Όλοι με ήθελαν για να βγω να κατηγορήσω. Εγώ δεν έχω να κατηγορήσω κάποιον. Δεν υπήρχε εκνευρισμός. Στα κανάλια αλλάζουν οι διοικήσεις. Ήταν η απόφαση ενός ανθρώπου που είναι σεβαστή. Αν ήταν λάθος ή σωστή θα το κρίνει ο κόσμος. Το αν θα πάει καλύτερα είναι σχετικό γιατί είναι μία άλλη θεματολογία από αυτό που έκανα εγώ. Οπότε για μένα δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο στη συγκεκριμένο περίπτωση. Ήθελαν αυτή την εκπομπή, με γεια τους με χαρά τους. Έδειχναν ότι ήθελαν infotainment. Δεν ξέρω αν ήταν επί προσωπικού. Ήταν 1+1 το συμβόλαιο που είχα στον ΑΝΤ1. Ήταν να κάνω και βραδινό, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου εμένα. Δε μετάνιωσα που πήγα στον ΑΝΤ1, δε μετανιώνω για τίποτα. Όλα στη ζωή είναι μαθήματα. Υπήρχαν και λόγοι που έφυγα από το ΟPEN και άφησα το καθημερινό που το έχτισα με πάρα πολύ κόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θέλουμε να το κάνουμε

Tabloid 06.12.2025
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 06.12.2025
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid Χτες
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid Χτες
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα