E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντί να γιορτάζουν την επέτειο γάμο τους…: Δύσκολες ώρες για Χάρη & Αντελίνα Βαρθακούρη – Ακυρώνει τα live του

Τι έχει συμβεί στην οικογένειά του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/3/2025 | 20:35

Αντί να γιορτάζουν την επέτειο γάμο τους…: Δύσκολες ώρες για Χάρη & Αντελίνα Βαρθακούρη – Ακυρώνει τα live του

Η οικογένεια Βαρθακούρη βιώνει τις τελευταίες ημέρες στιγμές συναισθηματικής φόρτισης, καθώς ένα απρόσμενο περιστατικό υγείας επισκίασε τον εορτασμό της επετείου γάμου και των γενεθλίων του τραγουδιστή.

Διπλή συγκίνηση για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη: Υγεία, επέτειος και γενέθλια

Ο Χάρης Βαρθακούρης γνωστοποίησε μέσα από προσωπική ανάρτηση στο Instagram πως η οικογένεια περνά μία δύσκολη φάση, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Περιπέτεια υγείας και ακύρωση εμφανίσεων

Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε ανάρρωση από λοίμωξη και λαμβάνει αντιβίωση, ενώ αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη κόρη του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, στη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας ατυχήματος που την ανάγκασε να χρησιμοποιεί πατερίτσες. Αναγκαστικά, προχώρησε σε ακύρωση των επόμενων δύο live εμφανίσεών του.

«Δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή στη γνωσσοφαγιά… Δεν ακούσαμε και λίγα την προηγούμενη εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με χιούμορ:

«Γενέθλια στο κρεβάτι με αντιβίωση… μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα».

15 χρόνια κοινής πορείας και δύο επετείους

Παρά τις δυσκολίες, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν παρέλειψε να τιμήσει τη 15η επέτειο γάμου του με την Αντελίνα, η οποία συμπίπτει με τα γενέθλιά του, στις 26 Μαρτίου. Όπως εξήγησε στην ανάρτησή του, το ζευγάρι έχει δύο επετείους: τον πολιτικό γάμο το 2010 στην Κωνσταντινούπολη και τον θρησκευτικό γάμο το 2013 στην Αθήνα, κατά τον οποίο βαφτίστηκαν και οι δύο κόρες τους.

Συνοδεύοντας την ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό από τον γάμο, έγραψε:

«ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ! 🥂💍👰🏻‍♀️🤵🏻

Απλώς είναι 26 Μαρτίου του 2010. Pussyμαίνει πώς σήμερα συμπληρώνουμε παντρεμένοι 15 χρόνια 😳».

Με δόσεις χιούμορ και τρυφερότητα, πρόσθεσε πως κάθε χρόνο τέτοια μέρα μοιράζεται διαφορετικές φωτογραφίες από τον γάμο, σαν ένα ψηφιακό άλμπουμ για το κοινό του.

Αναφορά στη συνέντευξη της Αντελίνας και οι «παλιοί καιροί»

Με μια ελαφρώς αυτοσαρκαστική διάθεση, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε αναφορά σε παλιότερη συνέντευξη της συζύγου του, λέγοντας:

«Στην τελευταία φωτογραφία παίζει να είναι η πρώτη (solo) συνέντευξη της γυναίκας μου, (πολύ πριν μιλήσει στο Λιάγκα και αναστατώσει το πανελλήνιο 🤣🤪)».

Αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Κωνσταντινούπολη για να τους βρει, ενώ εκείνοι είχαν μεταβεί εκεί ακριβώς για να αποφύγουν τη δημοσιότητα.

«Και του χρόνου ❤️», κατέληξε η ανάρτηση του καλλιτέχνη, γεμάτη αγάπη, χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια για την πραγματικότητα της οικογενειακής ζωής.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη αποτυπώνει με αυθεντικότητα το μίγμα δυσκολιών και συναισθηματικών στιγμών που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα μιας σύγχρονης οικογένειας κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί