E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Φέτος πάμε στην Eurovision με ένα video clip που έχει πατώσει στις προβολές»

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star»

Δημοσίευση 26/3/2025 | 18:49

«Φέτος πάμε στην Eurovision με ένα video clip που έχει πατώσει στις προβολές»

"Δεν μπορεί να πηγαίνεις στη Eurovision και να έχει πιο πολλές προβολές η Josephine που δεν πάει." δήλωσε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και στον Πάνο Παπαδόπουλο και αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση και την Eurovision. Ο καλλιτέχνης μίλησε και για το βίντεο κλιπ της Klavdia και το πώς πέρασε με την Ζόζεφιν στο Ντουμπάι.

«Όταν η Κόνι Μεταξά ανεβάζει συνέχεια βίντεο στο TikTok, σημαίνει ότι είναι πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά όταν μιλάμε είναι σαν να μην έχει περάσει καιρός. Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές απείρου κάλλους, επιτυχίες και τα πιο ωραία και φρέσκα χρόνια της ζωής μας.» είπε ο Τάσος Ξιαρχό και στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να πάει στη Eurovision με την Κόνι Μεταξά.

«Κάποια στιγμή θα πάμε, αλλά δεν ξέρω πως. Έχουμε έναν πλατωνικό έρωτα με την Κόνι. Μπορεί να πάμε του χρόνου. Φέτος έχουμε την Κλαυδία, που έχει βγάλει ένα video clip, που έχει πατώσει στις προβολές. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στη Eurovision και να έχει πιο πολλές προβολές η Josephine που δεν πάει. Κάτι γίνεται. Να καταλάβουμε γιατί γίνεται το κάθε πράγμα κι αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους να την κάνουν σωστά.

Θα πάω στη Eurovision όταν είναι να πάω με στον σωστό τρόπο, τραγούδι, καλλιτέχνη κι ομάδα, που όλοι να αξίζουν να είναι εκεί πέρα.» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.