E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη της Χριστοπούλου στο Buongiorno

«Υπήρξε ένας προβληματισμός...»

Δημοσίευση 25/3/2025 | 12:18

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη συνέντευξη της Χριστοπούλου στο Buongiorno

Πριν από μερικές ημέρες, η Έλενα Χριστοπούλου “έσπασε” για πρώτη φορά τη σιωπή της σχετικά με την δικαστική διαμάχη που έχει προκύψει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παραχωρώντας μία συνέντευξη “χείμαρρο” στη Φαίη Σκορδά και στο Buongiorno

Το μελαχρινό μοντέλο έκτοτε δεν έκανε καμία σχετική ανάρτηση στα social media ή κάποια δήλωση στα κανάλια, ωστόσο δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, επικοινώνησε με το περιβάλλον της και αποκάλυψε όλα όσα έμαθε για την αντίδρασή της.


Η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη συνέντευξη της Χριστοπούλου στο Buongiorno


Αρχικά ο Αναστάσιος Ντούγκας, ως δικηγόρος και καλεσμένος στο πλατό, επισήμανε για την υπόθεση: «Για να συνεχίζεται φαντάζομαι ότι κάποια πλευρά έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που θέλει να το συνεχίζει για να δικαιωθεί. Εγώ αυτό φαντάζομαι…».

Και έπειτα ο δημοσιογράφος εξήγησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την αντίδρασή της σε όλο αυτό: «Αυτή τη στιγμή, η πλευρά της Ηλιάνας είναι πάντα ένα βήμα πίσω. Δηλαδή, δεν θέλει να δώσει άλλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στο θέμα. Όλη αυτή η υπόθεση γι’ αυτούς δεν θα είναι συνεντεύξεις, δεν θα είναι δηλώσεις, περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις. Είδαν τη συνέντευξη… υπήρξε ένας προβληματισμός για πράγματα που παρακολούθησαν. Τα ψάχνουν, αλλά από εκεί και πέρα, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για οτιδήποτε συμβεί. Η Ηλιάνα ακολουθεί μία άλλη τροπή σε όλο αυτό. Ούτε μιλάει η δικηγόρος της, είναι κάτι διαφορετικό. Η Έλενα ακολουθεί κάτι άλλο…»

Και πρόσφατα, για παράδειγμα, που συνάντησαν το μοντέλο ρεπόρτερ και την ρώτησαν για την Έλενα Χριστοπούλου και τα 33 χιλιάδες ευρώ που της έδωσε, εκνευρίστηκε και είπε με ύφος: «Το πας εκεί που δεν θα έπρεπε. Σήμερα δεν είναι η στιγμή. Είμαστε εδώ για ένα μικρό κορίτσι. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social 25.06.2026
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.

Δημήτρης Κοντολάζος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και τι είπε για εκείνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έλαβε πρόσκληση από την κόρη του Αντζυ, στέλνοντας ωστόσο δημόσια τις ευχές του στο νέο ζευγάρι.

Η Αννα Βίσση με κοντό αγορέ μαλλί, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια παρουσιάστηκε με νέο look στο Instagram

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα