E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

«Περιμένω να βγει ένας και να πει: “Δεν αντέχω άλλο”»

Δημοσίευση 25/3/2025 | 09:14

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε για ακόμα μία φορά σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και ειδικότερα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Με έντονο ύφος, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την ατιμωρησία και τη σιωπή της πολιτικής σκηνής, απαιτώντας επιτέλους μία ανάληψη ευθύνης και μία υποτυπώδη επίδειξη ενσυναίσθησης απέναντι στους γονείς των θυμάτων, οι οποίο προσπαθούν να βρουν δικαίωση, δύο χρόνια αργότερα.

«800.000€ τους στοίχισε το λεγόμενο μπάζωμα, ενώ ένα απλό συστηματάκι – και το λέω επίτηδες
για να τονίσω πόσο απλό είναι – για να ελέγχει αν τα τρένα βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, θα κόστιζε 80.000€», ανέφερε εξοργισμένος, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική αδιαφορία και την έλλειψη προτεραιοτήτων που οδήγησαν στη φονική σύγκρουση, με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Πλακιά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αντώνης Κανάκης: «Να δω έστω έναν που δεν άντεξε»


Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τη στάση των κυβερνητικών προσώπων, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών που βρισκόταν στο διπλανό παράθυρο με τον πατέρα της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά, λέγοντας: «Δεν μπορεί, κάτι αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος. Ένας δεν υπάρχει να πει “Αποχωρώ από την πολιτική, δεν αντέχω άλλο να στηρίζω αυτό το πράγμα”;».

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε, υπογραμμίζοντας το τεράστιο έλλειμμα συνείδησης στον πολιτικό κόσμο: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”! Αν είχαμε φροντίσει για 2-3 βασικά πράγματα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους!»

Με οργισμένη ειρωνεία, σχολίασε τη συνεχιζόμενη πολιτική ανευθυνότητα, λέγοντας πως περιμένει «να ξυπνήσει αύριο και να δει έστω έναν που δεν άντεξε και δήλωσε ότι αποχωρεί, ότι δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ούτε ένας δεν το κάνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Ανιστον ονειρεύεται ελληνικό γάμο ‑ όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα

Tabloid 24.11.2025
Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές

Χριστίνα Μπόμπα για Σάκη Τανιμανίδη: «Στην αρχή της σχέσης μας εκείνος κυρίως ήθελε παιδιά»

Tabloid Χτες
Η γνωστή Influencer μίλησε για τις δίδυμες κόρες της και τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφότου έγιναν γονείς

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της «λιώνει» στην αγκαλιά της – «Το ασφαλές του μέρος»

Tabloid Χτες
Μαμά και γιος σε ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο!

Κλέλια Ανδριολάτου: «Σ` ευχαριστώ που δε με ρωτάς για την Έλενα Χριστοπούλου»

Tabloid Χτες
Η αντίδραση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού για την Έλενα Χριστοπούλου

Ειρήνη Σκλήβα: 29 χρόνια μετά τον τίτλο της «Μις Κόσμος» ‑ Η ζωή της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Η Ειρήνη Σκλήβα είναι η μοναδική Ελληνίδα που κέρδισε τον εν λόγω τίτλο

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Δήμητρα Ματσούκα: Ισχύει ότι εκπομπή με ηχογράφησε χωρίς τη θέληση μου και θα κάνω μήνυση

Tabloid Προχτές
«Είμαι καλά, δεν έχω να πω κάτι για το τι συνέβη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια το θύμα»

TV Buzz Προχτές
Τοποθετήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του