E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

«Περιμένω να βγει ένας και να πει: “Δεν αντέχω άλλο”»

Δημοσίευση 25/3/2025 | 09:14

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε για ακόμα μία φορά σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και ειδικότερα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Με έντονο ύφος, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την ατιμωρησία και τη σιωπή της πολιτικής σκηνής, απαιτώντας επιτέλους μία ανάληψη ευθύνης και μία υποτυπώδη επίδειξη ενσυναίσθησης απέναντι στους γονείς των θυμάτων, οι οποίο προσπαθούν να βρουν δικαίωση, δύο χρόνια αργότερα.

«800.000€ τους στοίχισε το λεγόμενο μπάζωμα, ενώ ένα απλό συστηματάκι – και το λέω επίτηδες
για να τονίσω πόσο απλό είναι – για να ελέγχει αν τα τρένα βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, θα κόστιζε 80.000€», ανέφερε εξοργισμένος, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική αδιαφορία και την έλλειψη προτεραιοτήτων που οδήγησαν στη φονική σύγκρουση, με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Πλακιά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αντώνης Κανάκης: «Να δω έστω έναν που δεν άντεξε»


Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τη στάση των κυβερνητικών προσώπων, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών που βρισκόταν στο διπλανό παράθυρο με τον πατέρα της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά, λέγοντας: «Δεν μπορεί, κάτι αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος. Ένας δεν υπάρχει να πει “Αποχωρώ από την πολιτική, δεν αντέχω άλλο να στηρίζω αυτό το πράγμα”;».

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε, υπογραμμίζοντας το τεράστιο έλλειμμα συνείδησης στον πολιτικό κόσμο: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”! Αν είχαμε φροντίσει για 2-3 βασικά πράγματα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους!»

Με οργισμένη ειρωνεία, σχολίασε τη συνεχιζόμενη πολιτική ανευθυνότητα, λέγοντας πως περιμένει «να ξυπνήσει αύριο και να δει έστω έναν που δεν άντεξε και δήλωσε ότι αποχωρεί, ότι δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ούτε ένας δεν το κάνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύτηκαν η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Χοακίμ Βαλέντε

Tabloid 20.12.2025
Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Φεβρουάριο του 2025

Η εντυπωσιακή Ξένια Τσίρκοβα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model

TV Buzz 20.12.2025
Σημείωσε την καλύτερη επίδοση συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και το κοινό

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories 20.12.2025
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

«Ήταν λάθος»: Η πρώτη συνέντευξη της γυναίκας που πιάστηκε με το αφεντικό της από την kiss cam των Coldplay

Tabloid Χτες
Η ζωή της έγινε κόλαση - Δέχτηκε απειλές μέχρι και για τη ζωή της

Σταμάτης Γονίδης: «Όταν τσακώνομαι με τη γυναίκα μου γκρεμίζω το σπίτι – Η κόρη μου δεν μου μίλαγε»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για την πατρότητα, τις απώλειες, την αγάπη και την πίστη

Λιάγκας: Υποσχέθηκε στον «αέρα» ότι θα αδυνατίσει – «6 του μήνα το ράβω»

TV Buzz Χτες
«Είμαι στα πιο παχιά που έχω υπάρξει ποτέ»

Μισός ο Φάνης Λαμπρόπουλος: `Έχασα 20 κιλά ‑ Με έβαλε ο γιατρός με το ζόρι`

Tabloid Χτες
Μία σημαντική απώλεια βάρους πέτυχε ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καραναστάση μετά την κλήση για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: «Από αύριο μόνο φραπέ»

Tabloid Χτες
Στον πρώην βουλευτή επιβλήθηκε πρόστιμο 350 ευρώ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για έναν μήνα

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social Χτες
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media