E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

«Περιμένω να βγει ένας και να πει: “Δεν αντέχω άλλο”»

Δημοσίευση 25/3/2025 | 09:14

«Κόλαφος» ο Αντώνης Κανάκης για την κυβέρνηση: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα», δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε για ακόμα μία φορά σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και ειδικότερα για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Με έντονο ύφος, εξέφρασε την αγανάκτησή του για την ατιμωρησία και τη σιωπή της πολιτικής σκηνής, απαιτώντας επιτέλους μία ανάληψη ευθύνης και μία υποτυπώδη επίδειξη ενσυναίσθησης απέναντι στους γονείς των θυμάτων, οι οποίο προσπαθούν να βρουν δικαίωση, δύο χρόνια αργότερα.

«800.000€ τους στοίχισε το λεγόμενο μπάζωμα, ενώ ένα απλό συστηματάκι – και το λέω επίτηδες
για να τονίσω πόσο απλό είναι – για να ελέγχει αν τα τρένα βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, θα κόστιζε 80.000€», ανέφερε εξοργισμένος, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική αδιαφορία και την έλλειψη προτεραιοτήτων που οδήγησαν στη φονική σύγκρουση, με αφορμή δηλώσεις του Νίκου Πλακιά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αντώνης Κανάκης: «Να δω έστω έναν που δεν άντεξε»


Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για τη στάση των κυβερνητικών προσώπων, αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Βασίλη Οικονόμου, τον πρώην υφυπουργό Μεταφορών που βρισκόταν στο διπλανό παράθυρο με τον πατέρα της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά, λέγοντας: «Δεν μπορεί, κάτι αισθάνεται αυτός ο άνθρωπος. Ένας δεν υπάρχει να πει “Αποχωρώ από την πολιτική, δεν αντέχω άλλο να στηρίζω αυτό το πράγμα”;».

Ο Αντώνης Κανάκης συνέχισε, υπογραμμίζοντας το τεράστιο έλλειμμα συνείδησης στον πολιτικό κόσμο: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”! Αν είχαμε φροντίσει για 2-3 βασικά πράγματα, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είχαν χάσει τη ζωή τους!»

Με οργισμένη ειρωνεία, σχολίασε τη συνεχιζόμενη πολιτική ανευθυνότητα, λέγοντας πως περιμένει «να ξυπνήσει αύριο και να δει έστω έναν που δεν άντεξε και δήλωσε ότι αποχωρεί, ότι δεν μπορεί να συμμετέχει άλλο σε αυτή την κατάσταση. Αλλά ούτε ένας δεν το κάνει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκικό δικαστήριο δικαίωσε γυναίκα επειδή ο άνδρας της την είχε αποθηκεύσει στο κινητό ως «Χοντρούλα»

Παράξενα 24.10.2025
Δικαστήριο στην Τουρκία καταδίκασε έναν άνδρα να πληρώσει χρηματική και ηθική αποζημίωση στην πρώην σύζυγό του

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Η τράπεζα πήρε 14 εκατομμύρια και ακόμα χρωστάω, έπαιξα και έχασα

Tabloid 24.10.2025
Δεν θέλω να με λυπηθεί κανένας, είπε μετά την κατάσχεση του σπιτιού του και την έξωση

Θεοφανία Παπαθωμά: «Περισσότερο ανταγωνισμό ένιωσα στην υποκριτική από άνδρες»

Celebrity Stories 24.10.2025
Η μητρότητα, ο ανταγωνισμός και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Γωγώ Τσαμπά: Πήγε να τραγουδήσει σε σχολική γιορτή και κατέληξε στην Αστυνομία

Celebrity Stories 24.10.2025
Αναβλήθηκε η δίκη της για τον Νοέμβριο 2026

Η viral διαφήμιση εταιρείας ανυψωτικού μετά τη ληστεία στο Λούβρο: «Μεταφέρουμε τους θησαυρούς σας γρήγορα και αθόρυβα»

Social 24.10.2025
«Δώστε στην ομάδα μάρκετινγκ μια καλή αύξηση» ήταν ένα από τα δεκάδες σχόλια των χρηστών, κάτω από τη διαφήμιση του ανυψωτικού

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εύχομαι να δημιουργήσω ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, το έχω κάνει τάμα»

Tabloid 24.10.2025
«Όσα περισσότερα βγάζω, τόσα περισσότερα θα δίνω», είπε η γνωστή επιχειρηματίας

Eurovision 2026: Αυτοί είναι οι 10+1 καλλιτέχνες που «παίζουν» για την ελληνική εκπροσώπηση στη Βιέννη

Eurovision 24.10.2025
Από Marseaux και Good Job Nicky μέχρι Τάνια Μπρεάζου και Claydee

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Πουλάει 7 ρολόγια του για να «ρεφάρει» τη ζημιά από την ταινία «Megalopolis»

Tabloid 24.10.2025
Ο θρυλικός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα έβαλε σε δημοπρασία ρολόγια από την προσωπική του συλλογή, αφού η τελευταία του ταινία δεν είχε τα έσοδα που περίμενε