E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση – «Όταν έγραψαν ότι έχει νέα σχέση…»

«Περάσαμε 5 χρόνια μαζί, το ότι φτάσαμε στο σημείο να μην είμαστε μαζί έχει να κάνει με...»

Δημοσίευση 25/3/2025 | 09:10

Κόνι Μεταξά: Απαντά πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση – «Όταν έγραψαν ότι έχει νέα σχέση…»

Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε πρώτη φορά δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, σχετικά με τον χωρισμό της με τον Μάριο Καπότση, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά το διαζύγιό τους, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της αλλά και τις σχέσεις τους σήμερα.

«Επειδή ακόμα υπάρχουν συναισθήματα στη μέση δυνατά και σαν άνθρωποι πρέπει να ξεπεράσουμε ή να αποφασίσουμε τι νιώθουμε, όταν αποφασίσουμε, θα σας τα πούμε αναλυτικά. Το μόνο που ενοχλεί, επειδή ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος, είναι τα σχόλια ότι “πως την άντεξε”. Όλοι έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», είπε αρχικά.

Και επειδή πολλές φορές φαινόταν ότι o πατέρας της έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρώην σύζυγό της, επισήμανε: «Μπορεί να φαινόταν έτσι κι εγώ να το πήρα έτσι. Επειδή ήμουν μέσα στη σχέση, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο» και τόνισε: «Είναι δύσκολο, είμαι χάλια γιατί περνάω έναν χωρισμό. Όλοι οι άνθρωποι όταν χωρίζουν περνάνε δύσκολα. Δεν με ενόχλησε όταν έγραψαν ότι έχει νέα σχέση και δεν ισχύει ότι είχε αντιρρήσεις με τη δουλειά μου.

Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, περάσαμε 5 χρόνια μαζί, το ότι φτάσαμε στο σημείο να μην είμαστε μαζί έχει να κάνει με άλλα πράγματα που δεν θέλω να συζητήσω γιατί είναι πολύ προσωπικά. Δεν μου αρέσει να κόβω κόσμο από τη ζωή μου, δεν μου έκανε κάτι, δεν τον μισώ έχουμε σχέση κανονική, ανθρώπινη. Φίλη δεν μπορείς να γίνεις με τον άλλο, αλλά μία φιλική σχέση μπορείς να έχεις» 

Και μετά την προβολή του βίντεο η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Είναι μία άλλη συνειδητοποιημένη και στενοχωρημένη Κόνι» και η παρουσιάστρια επισήμανε: «Μας μπέρδεψε γενικώς, γιατί ενώ παραδέχεται σχεδόν ξεκάθαρα, μετά λέει “δεν μου έκανε και κάτι| και δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που τους έκανε να πονάνε».

«Πονάει κι εκείνος;» ρώτησε η πρώτη, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να επισημαίνει: «Καταλαβαίνω ότι κάτι έγινε σοβαρό» και τον Κώστα Φραγκολιά να αναρωτιέται: «Μήπως έκανε η Κόνι και νιώθει μετανιωμένη;», ωστόσο στο τέλος τόνισαν πως φαίνεται στα μάτια της ότι θέλει να είναι μαζί με τον πολίστα και της το εύχονται γιατί δεν τους αρέσει που την βλέπουν τόσο στενοχωρημένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους