E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Από πνιγμό ο θάvατoς της 15χρονης που οδηγούσε το αγροτικό – «Αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι»

Το αγροτικό βυθίστηκε κατευθείαν και κόλλησε στον βούρκο ανάποδα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε κάτοικος της περιοχής

Δημοσίευση 24/3/2025 | 15:10

Από πνιγμό ο θάvατoς της 15χρονης που οδηγούσε το αγροτικό – «Αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λακωνία από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του το 15χρονο κορίτσι. Η ανήλικη από τη Λακωνία, που οδηγούσε το αγροτικό αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στο κανάλι από ύψος 4 μέτρων.

Οι γονείς της, που επέβαιναν μαζί της στο αγροτικό, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ωστόσο η 15χρονη παρέμεινε για 40 λεπτά κάτω από το νερό, έχοντας εγκλωβιστεί στη ζώνη ασφαλείας και ξεψύχησε.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο θάνατος της 15χρονης οφείλεται σε πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία του νοσοκομείου Σπάρτης.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Action24, δήλωσε πως το αγροτικό βυθίστηκε κατευθείαν και κόλλησε στον βούρκο ανάποδα.

«Χάθηκε ένα κοριτσάκι. Παραλίγο να χαθούν και οι γονείς. Της είχαν δώσει το αυτοκίνητο να οδηγήσει σε έναν δρόμο ακατάλληλο. Πήγε να πάρει τη στροφή το κοριτσάκι και αντί να πατήσει μάλλον φρένο, πάτησε γκάζι και βρέθηκε κάτω στο ποτάμι.

Το ποτάμι αυτό δεν έχει πάρα πολύ νερό σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα να βυθιστεί κατευθείαν και να κολλήσει στον βούρκο ανάποδα.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Κι όπως καταλαβαίνετε, είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουν πού είναι τα τζάμια. Δυστυχώς, χάθηκε το κοριτσάκι. Ήρθαν οι πυροσβέστες άμεσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν… 40 λεπτά ήταν μέσα στο νερό», εξήγησε ο κάτοικος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Σε ερώτηση αν η 15χρονη είχε οδηγήσει και άλλη φορά το αγροτικό της οικογένειας, ο κάτοικος απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά είναι παιδιά δραστήρια, τα οποία δούλευαν στην επιχείρηση του πατέρα τους γιατί είχαν υλικά οικοδομών και έχουν άλλο ένα παιδί, τον γιο τους, ο οποίος είναι από μικρός κι αυτός ασχολείται με την επιχείρηση.

Δούλευε και το κοριτσάκι από μικρό παιδί στο γραφείο του πατέρα. Ήταν μια οικογένεια από τις λίγες».

Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα

Η ανήλικη κι οι γονείς της επέστρεφαν από μνημόσυνο με κατεύθυνση από τη Σκάλα Λακωνίας προς τον Λεήμονα, όταν το αγροτικό που οδηγούσε η 15χρονη έπεσε σε κανάλι, με αποτέλεσμα τον θάνατό της

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με το notospress.gr, είναι συγκλονιστικές. Είναι απόγευμα Κυριακής (23.03.25). Τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας, η μητέρα και η 15χρονη κόρη, επιστρέφουν με το αυτοκίνητό τους, που κινείται στον αγροτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, πότε παράλληλα και πότε κάθετα στο το κανάλι του Βασιλοπόταμου.

Λίγο πριν φθάσουν στο χωριό, ώρα 15:40, το αυτοκίνητο που κινείται στο ρεύμα του, για άγνωστους λόγους εκτρέπεται της πορείας του και πέφτει με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα της δεξιάς πλευράς της γέφυρας.

Στη συνέχεια, ανατρέπεται, πέφτει σε κενό 3 μέτρων και βυθίζεται με τον «ουρανό» στο κανάλι, που έχει βάθος πάνω από 2,5 μέτρα.

Την ίδια στιγμή, πάνω στη γέφυρα βρίσκεται ένας άνδρας, που ψαρεύει κι οποίος παρασύρεται από το όχημα και τραυματίζεται.

Η καμπίνα του οχήματος είναι μέσα στα θολά νερά, οι εγκλωβισμένοι επιχειρούν να βγουν στην επιφάνεια.

Ο πατέρας κι η μητέρα τα καταφέρνουν και προσπαθούν να βγάλουν την 15χρονη, η οποία έχει εγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας που φορά.

Περίπου 40’ κανείς δεν μπορεί να απεγκλωβίσει το κορίτσι.

Εν τω μεταξύ έχει σημάνει συναγερμός σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Δυνάμεις των Υπηρεσιών επεμβαίνουν. Με μηχανήματα τραβούν το αυτοκίνητο από το νερό και απεγκλωβίζουν το κορίτσι.

Η 15χρονη διακομίζεται στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώνεται και τυπικά ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το notospress.gr, οι γονείς ελαφρά τραυματισμένοι αλλά σε τραγική ψυχολογική κατάσταση διακομίζονται για λίγο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, ενώ ο «ψαράς» τραυματισμένος με κάταγμα στην κνήμη και θλάση στο κεφάλι διακομίζεται στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου και νοσηλεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάος σε αγώνα πυγμαχίας στην Τραπεζούντα, Τούρκος βγήκε νοκ άουτ από Ρώσο και ακολούθησε συμπλοκή στο ρινγκ

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο Σεργκέι Γκορόκοφ πανηγύριζε πολύ έντονα και όταν ο προπονητής του πλησίασε την γωνία του Τούρκου, η σπίθα έγινε... πυρκαγιά

Ζωντανοί οι Ρόκετς, διέλυσαν τους Λέικερς και έστειλαν τη σειρά σε Game 5

Αθλητικά Νέα 27.04.2026
Το Χιούστον επικράτησε άνετα των Λος Αντζελες Λέϊκερς και απέτρεψε τη σαρωτική ήττα σε σειρά.

Πώς ο πράκτορος των Μυστικών Υπηρεσιών σώθηκε από τον ένοπλο που είχε ανοίξει πυρ χάρη στο κινητό του

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο πράκτορας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αδιανόητο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης επειδή δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι οποίες προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Έκτακτη προσγείωση ελικοπτέρου στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές καθώς και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μινώα

Αγιος Δημήτριος: «Μας έπιασε όλους κρίση όταν μάθαμε ότι τον είχε σκοτώσει»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τα όσα ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του 27χρονο

HΠΑ: Πυροβολισμοί στο Όστιν – Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

Κόσμος 27.04.2026
Ο δράστης φαίνεται να έχει διαφύγει

Ζημιές στο πλοίο «Νήσος Σάμος» από το τσιγάρο που άναψε Ρομά

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Aποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρόσβεσης