E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Από πνιγμό ο θάvατoς της 15χρονης που οδηγούσε το αγροτικό – «Αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι»

Το αγροτικό βυθίστηκε κατευθείαν και κόλλησε στον βούρκο ανάποδα, σύμφωνα με όσα περιέγραψε κάτοικος της περιοχής

Δημοσίευση 24/3/2025 | 15:10

Από πνιγμό ο θάvατoς της 15χρονης που οδηγούσε το αγροτικό – «Αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι»

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λακωνία από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του το 15χρονο κορίτσι. Η ανήλικη από τη Λακωνία, που οδηγούσε το αγροτικό αυτοκίνητο τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στο κανάλι από ύψος 4 μέτρων.

Οι γονείς της, που επέβαιναν μαζί της στο αγροτικό, κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ωστόσο η 15χρονη παρέμεινε για 40 λεπτά κάτω από το νερό, έχοντας εγκλωβιστεί στη ζώνη ασφαλείας και ξεψύχησε.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο θάνατος της 15χρονης οφείλεται σε πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία του νοσοκομείου Σπάρτης.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο Action24, δήλωσε πως το αγροτικό βυθίστηκε κατευθείαν και κόλλησε στον βούρκο ανάποδα.

«Χάθηκε ένα κοριτσάκι. Παραλίγο να χαθούν και οι γονείς. Της είχαν δώσει το αυτοκίνητο να οδηγήσει σε έναν δρόμο ακατάλληλο. Πήγε να πάρει τη στροφή το κοριτσάκι και αντί να πατήσει μάλλον φρένο, πάτησε γκάζι και βρέθηκε κάτω στο ποτάμι.

Το ποτάμι αυτό δεν έχει πάρα πολύ νερό σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές, με αποτέλεσμα να βυθιστεί κατευθείαν και να κολλήσει στον βούρκο ανάποδα.

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Κι όπως καταλαβαίνετε, είναι πάρα πολύ δύσκολο να δουν πού είναι τα τζάμια. Δυστυχώς, χάθηκε το κοριτσάκι. Ήρθαν οι πυροσβέστες άμεσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν… 40 λεπτά ήταν μέσα στο νερό», εξήγησε ο κάτοικος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Σε ερώτηση αν η 15χρονη είχε οδηγήσει και άλλη φορά το αγροτικό της οικογένειας, ο κάτοικος απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά είναι παιδιά δραστήρια, τα οποία δούλευαν στην επιχείρηση του πατέρα τους γιατί είχαν υλικά οικοδομών και έχουν άλλο ένα παιδί, τον γιο τους, ο οποίος είναι από μικρός κι αυτός ασχολείται με την επιχείρηση.

Δούλευε και το κοριτσάκι από μικρό παιδί στο γραφείο του πατέρα. Ήταν μια οικογένεια από τις λίγες».

Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα

Η ανήλικη κι οι γονείς της επέστρεφαν από μνημόσυνο με κατεύθυνση από τη Σκάλα Λακωνίας προς τον Λεήμονα, όταν το αγροτικό που οδηγούσε η 15χρονη έπεσε σε κανάλι, με αποτέλεσμα τον θάνατό της

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν, σύμφωνα με το notospress.gr, είναι συγκλονιστικές. Είναι απόγευμα Κυριακής (23.03.25). Τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας, η μητέρα και η 15χρονη κόρη, επιστρέφουν με το αυτοκίνητό τους, που κινείται στον αγροτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, πότε παράλληλα και πότε κάθετα στο το κανάλι του Βασιλοπόταμου.

Λίγο πριν φθάσουν στο χωριό, ώρα 15:40, το αυτοκίνητο που κινείται στο ρεύμα του, για άγνωστους λόγους εκτρέπεται της πορείας του και πέφτει με σφοδρότητα στα κιγκλιδώματα της δεξιάς πλευράς της γέφυρας.

Στη συνέχεια, ανατρέπεται, πέφτει σε κενό 3 μέτρων και βυθίζεται με τον «ουρανό» στο κανάλι, που έχει βάθος πάνω από 2,5 μέτρα.

Την ίδια στιγμή, πάνω στη γέφυρα βρίσκεται ένας άνδρας, που ψαρεύει κι οποίος παρασύρεται από το όχημα και τραυματίζεται.

Η καμπίνα του οχήματος είναι μέσα στα θολά νερά, οι εγκλωβισμένοι επιχειρούν να βγουν στην επιφάνεια.

Ο πατέρας κι η μητέρα τα καταφέρνουν και προσπαθούν να βγάλουν την 15χρονη, η οποία έχει εγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας που φορά.

Περίπου 40’ κανείς δεν μπορεί να απεγκλωβίσει το κορίτσι.

Εν τω μεταξύ έχει σημάνει συναγερμός σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Δυνάμεις των Υπηρεσιών επεμβαίνουν. Με μηχανήματα τραβούν το αυτοκίνητο από το νερό και απεγκλωβίζουν το κορίτσι.

Η 15χρονη διακομίζεται στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώνεται και τυπικά ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το notospress.gr, οι γονείς ελαφρά τραυματισμένοι αλλά σε τραγική ψυχολογική κατάσταση διακομίζονται για λίγο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, ενώ ο «ψαράς» τραυματισμένος με κάταγμα στην κνήμη και θλάση στο κεφάλι διακομίζεται στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου και νοσηλεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: Στο νοσοκομείο ο ιστορικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορούσα να πω ούτε το όνομά μου»: Η σοκαριστική μαρτυρία μιας Ουκρανής μετά από τον ξυλοδαρμό της στο Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Η σοκαριστική υπόθεση της Maria Kovalchuk παραμένει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά που καταγράφηκαν στο Ντουμπάι το 2025

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ: Drone επιτέθηκε σε εργαστήριο ελέγχου εξωτερικής ραδιενέργειας

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το πλήγμα προκάλεσε ζημιές στο εργαστήριο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας

Νέα Μάκρη: Αγρια δoλoφovία 36χρονου ‑ Συνελήφθη η σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση

Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Ελλάδα 03.05.2026
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και την Δευτέρα (4/5) λόγω εργασιών στο Μετρό

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

Ελλάδα 03.05.2026
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

Tech + Science 03.05.2026
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.

Στέφανος Γαβάκης: Πέθανε ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού

Αθλητικά Νέα 03.05.2026
Ο επί δεκαετίες εκφωνητής του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοινώνει το τέλος της θεατρικής του διαδρομής

Ελλάδα 03.05.2026
Ταυτόχρονα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, με διαφορετικές αναζητήσεις και προοπτικές

Οριστικό τέλος στα πανωτόκια: Τι κερδίζουν οι δανειολήπτες από το νέο θεσμικό πλαίσιο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Πρόκειται για δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ, καταναλωτικά και χωρίς εγγυήσεις - Μέσα στον Μάιο η διαβούλευση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης