E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Την είχα μέσ’ το σπίτι μου, δεν έχω πάρει 1€ απ’ τα τηλεοπτικά της»: «Κόλαφος» η Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για προσωπικά και επαγγελματικά των σχέσεών της με το μοντέλο

Δημοσίευση 24/3/2025 | 13:03

«Την είχα μέσ’ το σπίτι μου, δεν έχω πάρει 1€ απ’ τα τηλεοπτικά της»: «Κόλαφος» η Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τα γεγονότα που οδήγησαν στη δικαστική διαμάχη, στο επεισοδιακό φινάλε της συνεργασίας της αλλά και της φιλίας της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κάμερα του Buongiorno και η Φαίη Σκορδά βρέθηκε απέναντι από τη γνωστή μάνατζερ και μίλησαν εφ’ όλης της ύλης για θέματα που αφορούσαν τις διαπροσωπικές σχέσεις με την Ηλιάνα, τις επαγγελματικές, τη γνωριμία των δύο γυναικών, τα οικονομικά αλλά και όσα έχουν αφεθεί να εννοηθούν από την πλευρά του μοντέλου για ατασθαλίες από μέρους της εταιρείας που την εκπροσωπούσε.

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της και «έσπασε» τη σιωπή της πρώτη φορά για τη σχέση και την δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας αποκλειστικά στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Buongiorno.

«Για μένα τότε ήταν όλα λογικά. Εγώ «μαμά ή μητέρα ή μανούλα μου» λέω μόνο τη μαμά μου. Γιατί λέω μόνο τη μαμά μου, μαμά… Γιατί με φροντίζει, γιατί με νοιάζεται, γιατί είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Η μαμά είναι αγάπη. Δεν έχω πει ποτέ άλλον στη ζωή μου μαμά. Όταν προκαλείται σε έναν άνθρωπο από την ατμόσφαιρα, τη ζεστασιά, όταν σε λέει μόνος του «Motherish», δεν θα του πεις «μη με ξαναπείς». Όταν ακούω αυτή τη λέξη, μια έννοια τεράστια και ιερή, καταλαβαίνεις ότι εκεί κόβονται τα γόνατά μου. Από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν πει μητέρα είναι η συγκεκριμένη. Όλοι οι άλλοι συνεργάτες μου δεν με λένε έτσι. Φυσικά είναι και δική μου ανάγκη να με λένε έτσι. Είναι κάτι που στο άκουσμα του κόβονται τα γόνατα μου. Είναι μια λέξη ιερή. Σημαίνει ότι νοιάζομαι και ήμουν εκεί. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό».

Όσον αφορά τη γνωριμία τους ανέφερε:

«Πάνω από 15 χρόνια γνωριζόμαστε. Την έχω και με έχει από τότε που ήμουν υπάλληλος σε ένα γραφείο μοντέλων. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ στενή. Ήταν πάντα ένα κορίτσι το οποίο το πρόσεχα. Βεβαίως είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και εγώ τα δικά της. Ήταν θέμα πίστης. Όταν επέστρεψε από την Αμερική για να μείνει στην Ελλάδα ήρθαμε κοντά μοιραία. Έπρεπε να μένει σε ένα σπίτι, να έχει έναν κύκλο. Όσο μπόρεσα αυτό το αντιμετώπισα με πάρα πολύ σθένος, πάθος, τρυφερότητα. Ήταν ένα κορίτσι μόνο του στην Αθήνα, οι γονείς της δεν ήταν εδώ, οπότε μοιραία είχε ανάγκες και χρειαζόταν. Κάνω ένα λάθος… Βάζω το «με χρειάζεται» ενώ απλά χρειάζεται κάποιον. Κάνω τα πάντα, γυρίζω τη Γη ανάποδα για να σου δώσω αυτό που θέλεις και αυτό που ζητάς. Δεν μέναμε μαζί αλλά πάντα μέναμε πολύ κοντά. Της μαγείρευα καθημερινά.

Δε θα κρύψω ότι ήταν μια πάρα πολύ άβολη, δύσκολη, αμήχανη στιγμή για μένα – επαγγελματικά – το καλοκαίρι του 2023. Δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Εκεί ξεκίνησε η προσωπική σχέση να αλλάζει πορεία. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω, γιατί δεν γινόταν να το επιτρέψω και να νιώθω εκτεθειμένη. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν τα γνώριζα από την πλευρά της, έπρεπε να βρω την ψυχική ηρεμία να τα διαχειριστώ. Να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που ήμασταν τόσο κοντά, κάνει κάτι έτσι μόνος του. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ένας άνθρωπος να μεγαλώνει και να θέλει να κάνει κάτι μόνος του. Το καταλαβαίνω.

Ο τρόπος είναι που με τάραξε πάρα πολύ. Δεν ήξερα τίποτα (για τη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν είχα καμία εμπλοκή (στη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν με πίστεψε κανείς βέβαια. Δεν εξέθεσα ποτέ τίποτα και κανέναν. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι εδώ για να βγω πρώτη για να σύρω τον τηλεοπτικό χορό αλλά καλούμαι να βγω όχι για να απαντήσω αλλά να βάλω τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Το μέσα μου δεν άλλαξε καθόλου μετά από αυτό. Ήμουν εκεί σταθερά με ευγένεια, προσοχή και προφύλαξη. Συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα.

Φυσικά και την είδα. Δεν κατάλαβα… Δεν ξέρω. Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Λόγια δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, ακόμα και σήμερα. Ο άνθρωπος που ήτανε μέσα στο σπίτι μου βγήκε να πει αυτά και ποια; Το σπίτι μου έχει αγάπη, φαγητό, φροντίδα. Παλεύαμε κάθε μέρα με πίστη. Όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνω. 15 χρόνια είναι Φαίη. Είναι πολλά τα χρόνια για να μπορώ να αντιμετωπίσω μια τέτοια συνέντευξη και απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είμαι η γυναίκα που έχει φάει πέτρες για να είναι εδώ που είναι. Έχω παλέψει πάρα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο. 15 ώρες το 24ωρο. Δεν άφηνα τίποτα στην τύχη. Ούτε τον κόκκο να την πειράξει», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα κατά της Κουτσελίνη και όλη η αποκάλυψη για το μπάτζετ του «Πρωινού»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τετάρτης…

Αντωνά για Λιάγκα: «Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή» – Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας, το ενδεχόμενο ενός παιδιού

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα στον ALPHA, σήμερα Τετάρτη 27/5

ΣΚΑΪ: Η ώρα της Λένας Φλυτζάνη – Αμεσες αλλαγές στο κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι εξελίξεις τρέχουν στο κανάλι του Φαλήρου…

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από την παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε τη νέα της συνεργασία μαγιό Eleni Foureira + MEYIA

«Να φύγετε, να πάτε αλλού» – Το επικό σημείωμα σε κάδο απορριμμάτων στα Χανιά

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Όποιος πετάει σκουπίδια έξω από τον κάδο, να αλλάξει πόλη και να ξαναπάει δημοτικό», τονίζει ο πολίτης

Χαμός στο Χ μετά το «ΕΛΑΣ» του Τσίπρα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Το δικό μας domain σε άλλους νοικιάστηκε – Τι χρονιά έχουμε»

Έδωσε μάχη για 20 ολόκληρα λεπτά: 14χρονος πήγε για ψάρεμα και έβγαλε «τέρας» 65 κιλών ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Το ψάρι των 65 κιλών έκανε τον 14χρονο να ξεσπάσει σε δάκρυα μόλις βγήκε στην όχθη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εχω βγάλει 120 εκ. δολάρια σε έναν χρόνο»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Οι συμβουλές του προς τους νέους

Μαριάντα Πιερίδη: «Όταν μπει το σαράκι, το τέλος είναι κοντά»

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου