E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Την είχα μέσ’ το σπίτι μου, δεν έχω πάρει 1€ απ’ τα τηλεοπτικά της»: «Κόλαφος» η Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για προσωπικά και επαγγελματικά των σχέσεών της με το μοντέλο

Δημοσίευση 24/3/2025 | 13:03

«Την είχα μέσ’ το σπίτι μου, δεν έχω πάρει 1€ απ’ τα τηλεοπτικά της»: «Κόλαφος» η Χριστοπούλου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τα γεγονότα που οδήγησαν στη δικαστική διαμάχη, στο επεισοδιακό φινάλε της συνεργασίας της αλλά και της φιλίας της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η κάμερα του Buongiorno και η Φαίη Σκορδά βρέθηκε απέναντι από τη γνωστή μάνατζερ και μίλησαν εφ’ όλης της ύλης για θέματα που αφορούσαν τις διαπροσωπικές σχέσεις με την Ηλιάνα, τις επαγγελματικές, τη γνωριμία των δύο γυναικών, τα οικονομικά αλλά και όσα έχουν αφεθεί να εννοηθούν από την πλευρά του μοντέλου για ατασθαλίες από μέρους της εταιρείας που την εκπροσωπούσε.

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της και «έσπασε» τη σιωπή της πρώτη φορά για τη σχέση και την δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας αποκλειστικά στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Buongiorno.

«Για μένα τότε ήταν όλα λογικά. Εγώ «μαμά ή μητέρα ή μανούλα μου» λέω μόνο τη μαμά μου. Γιατί λέω μόνο τη μαμά μου, μαμά… Γιατί με φροντίζει, γιατί με νοιάζεται, γιατί είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Η μαμά είναι αγάπη. Δεν έχω πει ποτέ άλλον στη ζωή μου μαμά. Όταν προκαλείται σε έναν άνθρωπο από την ατμόσφαιρα, τη ζεστασιά, όταν σε λέει μόνος του «Motherish», δεν θα του πεις «μη με ξαναπείς». Όταν ακούω αυτή τη λέξη, μια έννοια τεράστια και ιερή, καταλαβαίνεις ότι εκεί κόβονται τα γόνατά μου. Από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν πει μητέρα είναι η συγκεκριμένη. Όλοι οι άλλοι συνεργάτες μου δεν με λένε έτσι. Φυσικά είναι και δική μου ανάγκη να με λένε έτσι. Είναι κάτι που στο άκουσμα του κόβονται τα γόνατα μου. Είναι μια λέξη ιερή. Σημαίνει ότι νοιάζομαι και ήμουν εκεί. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό».

Όσον αφορά τη γνωριμία τους ανέφερε:

«Πάνω από 15 χρόνια γνωριζόμαστε. Την έχω και με έχει από τότε που ήμουν υπάλληλος σε ένα γραφείο μοντέλων. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ στενή. Ήταν πάντα ένα κορίτσι το οποίο το πρόσεχα. Βεβαίως είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και εγώ τα δικά της. Ήταν θέμα πίστης. Όταν επέστρεψε από την Αμερική για να μείνει στην Ελλάδα ήρθαμε κοντά μοιραία. Έπρεπε να μένει σε ένα σπίτι, να έχει έναν κύκλο. Όσο μπόρεσα αυτό το αντιμετώπισα με πάρα πολύ σθένος, πάθος, τρυφερότητα. Ήταν ένα κορίτσι μόνο του στην Αθήνα, οι γονείς της δεν ήταν εδώ, οπότε μοιραία είχε ανάγκες και χρειαζόταν. Κάνω ένα λάθος… Βάζω το «με χρειάζεται» ενώ απλά χρειάζεται κάποιον. Κάνω τα πάντα, γυρίζω τη Γη ανάποδα για να σου δώσω αυτό που θέλεις και αυτό που ζητάς. Δεν μέναμε μαζί αλλά πάντα μέναμε πολύ κοντά. Της μαγείρευα καθημερινά.

Δε θα κρύψω ότι ήταν μια πάρα πολύ άβολη, δύσκολη, αμήχανη στιγμή για μένα – επαγγελματικά – το καλοκαίρι του 2023. Δεν θα ήθελα να ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Εκεί ξεκίνησε η προσωπική σχέση να αλλάζει πορεία. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω, γιατί δεν γινόταν να το επιτρέψω και να νιώθω εκτεθειμένη. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν τα γνώριζα από την πλευρά της, έπρεπε να βρω την ψυχική ηρεμία να τα διαχειριστώ. Να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που ήμασταν τόσο κοντά, κάνει κάτι έτσι μόνος του. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ένας άνθρωπος να μεγαλώνει και να θέλει να κάνει κάτι μόνος του. Το καταλαβαίνω.

Ο τρόπος είναι που με τάραξε πάρα πολύ. Δεν ήξερα τίποτα (για τη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν είχα καμία εμπλοκή (στη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν με πίστεψε κανείς βέβαια. Δεν εξέθεσα ποτέ τίποτα και κανέναν. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι εδώ για να βγω πρώτη για να σύρω τον τηλεοπτικό χορό αλλά καλούμαι να βγω όχι για να απαντήσω αλλά να βάλω τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Το μέσα μου δεν άλλαξε καθόλου μετά από αυτό. Ήμουν εκεί σταθερά με ευγένεια, προσοχή και προφύλαξη. Συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα.

Φυσικά και την είδα. Δεν κατάλαβα… Δεν ξέρω. Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Λόγια δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, ακόμα και σήμερα. Ο άνθρωπος που ήτανε μέσα στο σπίτι μου βγήκε να πει αυτά και ποια; Το σπίτι μου έχει αγάπη, φαγητό, φροντίδα. Παλεύαμε κάθε μέρα με πίστη. Όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνω. 15 χρόνια είναι Φαίη. Είναι πολλά τα χρόνια για να μπορώ να αντιμετωπίσω μια τέτοια συνέντευξη και απαντήσεις τέτοιου τύπου. Είμαι η γυναίκα που έχει φάει πέτρες για να είναι εδώ που είναι. Έχω παλέψει πάρα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο. 15 ώρες το 24ωρο. Δεν άφηνα τίποτα στην τύχη. Ούτε τον κόκκο να την πειράξει», σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζέιμς Μποντ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ διάλεξε τον επόμενο «007» – Ποιον στηρίζει για τον ρόλο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Αυτός είναι ο ιδανικός για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ», σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Η αναφορά σχολιάστριας των Νικς στην Τέιλορ Σουίφτ στο γήπεδο: Δεν είσαι φίλαθλος της ομάδας, φύγε από εδώ

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσία της τραγουδίστριας στον τέταρτο τελικό του NBA στο Madison Square Garden προκάλεσε συζητήσεις

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο