E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»

Δεν πήραν και τόσο... ψύχραιμα την ήττα της Σκωτίας στη Γλασκώβη με τα ΜΜΕ να αναφέρονται στην Ελλάδα ως «κλάσεις ανώτερη»

Δημοσίευση 24/3/2025 | 10:06

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»
Φωτογραφία από Markus Spisk

Η 23η Μαρτίου του 2025, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει ένα τεράστιο «διπλό» στη Γλασκώβη.

Η «γαλανόλευκη» ισοπέδωσε 3-0 τη Σκωτία εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Nations League, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πρωτοπόρους τους Καρέτσα, Κωνσταντέλια και Τζόλη έκανε τους Σκωτσέζους να... παραμιλούν και τα μέσα της χώρας τους να αποθεώνουν αυτή τη «φουρνιά» της Εθνικής μας, κατακεραυνώνοντας παράλληλα τον Στιβ Κλαρκ και τους παίκτες του.

Το BBC Sport Scotland περιέγραψε τον αγώνα ως «ταπεινωτικό» για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας πως η Ελλάδα ήταν «κλάσεις ανώτερη» και ότι το κοινό της Σκωτίας αποδοκίμαζε από νωρίς την ομάδα του.

Το The Scotsman στάθηκε στη σκληρή ήττα και την απογοήτευση του προπονητή Κλαρκ, ο οποίος αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια και πως η Ελλάδα ήταν πιο «επικίνδυνη» και αποτελεσματική. Τόνισε επίσης πως το αποτέλεσμα αποτελεί ένα «βήμα πίσω» για τη Σκωτία εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το Daily Record, η εμφάνιση της Σκωτίας χαρακτηρίστηκε ως μία «μαζική σφαγή», συγκρίνοντας την ήττα με «λουτρό αίματος στην Ακρόπολη». Η εφημερίδα άσκησε δριμεία κριτική στον Σκωτσέζο Ομοσπονδιακό, υποστηρίζοντας ότι έκανε λανθασμένες επιλογές και ότι η ομάδα του φάνηκε αποσυντονισμένη και ανεπαρκής απέναντι στους Έλληνες.

Το The Herald μίλησε για μια «καταστροφική κατάρρευση» που θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα των γηπεδούχων να προκριθούν σε άλλη μεγάλη διοργάνωση, ενώ το STV Sport τόνισε ότι η ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αρχικό της προβάδισμα και παραδόθηκε ολοκληρωτικά στην ανωτερότητα της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραιτείται ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ

Κόσμος Χτες
Eξέλιξη που αναμένεται να πυροδοτήσει σημαντικές πολιτικές ανακατατάξεις στη χώρα.

Καταγγελία για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΑΑΔΕ κράτησε τους διευθυντές που βρίσκονται στη δικογραφία»

Ελλάδα Χτες
Σοβαρές αιχμές για τη λειτουργία του «Νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» διατυπώνει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, μέσω της βασικής συνεργάτιδάς της Παρασκευή Τυχεροπούλου και του πληρεξούσιου δικηγόρου της Αντώνης Βαγιάνος

Εξαφάνιση Λόρας: Γυναίκα στο TikTok προσποιούνταν ότι είχε δίπλα της την 16χρονη για να εξασφαλίσει δημοσιότητα

Ελλάδα Χτες
«Το έκανα για λόγους εντυπώσεων», είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς που την εντόπισαν – Δείτε το βίντεο

Πέθανε ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο

Κόσμος Χτες
Έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια

Αγρότες: Με άδεια χέρια έφυγαν οι «σκληροί» των μπλόκων από το Μαξίμου

Πολιτική Χτες
Μαρούδας: «Συνεχίζουμε τον αγώνα»

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το τρένο μετά τη σύγκρουση

Κόσμος Χτες
Το βίντεο δείχνει μέλος του προσωπικού να δίνει οδηγίες στους επιβάτες προτρέποντάς τους να μείνουν μαζί και να προσέχουν ο ένας τον άλλον

Πάτρα: Σχεδιασμένη από καιρό και με λεπτομέρεια η φυγή της Λόρας ‑ «Έψαχνε δουλειά», λένε φίλες της

Ελλάδα Χτες
Νέα στοιχεία στην εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας από την Πάτρα

Ιράν: Η αστυνομία δίνει διορία τριών ημερών στους διαδηλωτές να παραδοθούν – «Θα σας δείξουμε μεγαλύτερη επιείκεια»

Κόσμος Χτες
Ο εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών επανέλαβε ότι οι συλληφθέντες θα δικαστούν γρήγορα, χωρίς να αποκλείει την εφαρμογή της θανατικής ποινής

Μινεσότα: Βίντεο με πράκτορες της ICE να βγάζουν άνδρα από σπίτι μόνο με τα εσώρουχα και μια κουβέρτα

Κόσμος Χτες
Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί τους φωνάζει να φύγουν

Πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου μετά από διαλυμένο αρραβώνα στο Αργος, δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Σκηνές πανικού και βίας εκτυλίχθηκαν κοντά στη λαϊκή αγορά, μετά από διαμάχη δύο οικογενειών Ρομά

Σοκ: Δολοφόνησαν άνδρα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ελλάδα Χτες
Έλληνας ο δράστης, Αλβανός το θύμα - Και οι δύο άνδρες ήταν βαρυποινίτες εκτίοντας ποινές για ανθρωποκτονίες