E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»

Δεν πήραν και τόσο... ψύχραιμα την ήττα της Σκωτίας στη Γλασκώβη με τα ΜΜΕ να αναφέρονται στην Ελλάδα ως «κλάσεις ανώτερη»

Δημοσίευση 24/3/2025 | 10:06

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»
Φωτογραφία από Markus Spisk

Η 23η Μαρτίου του 2025, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει ένα τεράστιο «διπλό» στη Γλασκώβη.

Η «γαλανόλευκη» ισοπέδωσε 3-0 τη Σκωτία εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Nations League, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πρωτοπόρους τους Καρέτσα, Κωνσταντέλια και Τζόλη έκανε τους Σκωτσέζους να... παραμιλούν και τα μέσα της χώρας τους να αποθεώνουν αυτή τη «φουρνιά» της Εθνικής μας, κατακεραυνώνοντας παράλληλα τον Στιβ Κλαρκ και τους παίκτες του.

Το BBC Sport Scotland περιέγραψε τον αγώνα ως «ταπεινωτικό» για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας πως η Ελλάδα ήταν «κλάσεις ανώτερη» και ότι το κοινό της Σκωτίας αποδοκίμαζε από νωρίς την ομάδα του.

Το The Scotsman στάθηκε στη σκληρή ήττα και την απογοήτευση του προπονητή Κλαρκ, ο οποίος αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια και πως η Ελλάδα ήταν πιο «επικίνδυνη» και αποτελεσματική. Τόνισε επίσης πως το αποτέλεσμα αποτελεί ένα «βήμα πίσω» για τη Σκωτία εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το Daily Record, η εμφάνιση της Σκωτίας χαρακτηρίστηκε ως μία «μαζική σφαγή», συγκρίνοντας την ήττα με «λουτρό αίματος στην Ακρόπολη». Η εφημερίδα άσκησε δριμεία κριτική στον Σκωτσέζο Ομοσπονδιακό, υποστηρίζοντας ότι έκανε λανθασμένες επιλογές και ότι η ομάδα του φάνηκε αποσυντονισμένη και ανεπαρκής απέναντι στους Έλληνες.

Το The Herald μίλησε για μια «καταστροφική κατάρρευση» που θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα των γηπεδούχων να προκριθούν σε άλλη μεγάλη διοργάνωση, ενώ το STV Sport τόνισε ότι η ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αρχικό της προβάδισμα και παραδόθηκε ολοκληρωτικά στην ανωτερότητα της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Νέα 48ωρη απεργία ‑ Πότε θα πραγματοποιηθεί

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

Χάνεις χρήματα αν δεν το κάνεις! 27.000 δεν δήλωσαν ΙΒΑΝ για την επιστροφή ενοικίου

Οικονομία Χτες
Πιστώθηκαν κατά μέσο όρο 203 ευρώ σε κάθε δικαιούχο

Τέξας: Ζηλιάρα γυμνάστρια έριξε βαράκι 11 κιλών στο κεφάλι της ερωτiκής αντιπάλου της

Κόσμος Χτες
Της επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι, καθώς και χρηματική εγγύηση

Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Ελλάδα Χτες
Σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου εκπαιδευτικών μέσα σε σχολείο

Στη Βάρη το νέο ίχνος της 16χρονης Λόρας ‑ Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ανήλικη δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση στο οικογενειακό της περιβάλλον, στοιχείο που εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας

Λιβυή: Ομαδικός τάφος μεταναστών ‑ Ήταν κρατούμενοι σε αγρόκτημα και είχαν υποστεί βασανιστήρια

Κόσμος Χτες
Φωτογραφίες και ένα βίντεο κυκλοφόρησαν ευρέως σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τοπικά μέσα ενημέρωσης

Δένδιας: Οι 4 φρεγάτες θα είναι οι ισχυρότερες στον πλανήτη ‑ Τι είπε για τον πύραυλο ELSA

Πολιτική Χτες
«Θα δημιουργηθούν οι ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις στην ιστορία του ελληνισμού», είπε ο υπουργός

«Νομίζεις ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη αλλά δεν είστε» ‑ Παραλήρημα Ράμα εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας έφτασε να πει ότι το Μαυροβούνιο των 13.810 τετραγωνικών χιλιομέτρων και των 623.000 κατοίκων «είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη χώρα της περιοχής»

Δείτε βίντεο: Ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Ουτρέχτης, πληροφορίες για τραυματίες

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό σε 10, δεν είναι σαφές σε τι κατάσταση βρίσκονται - Αγνωστα για την ώρα τα αίτια

Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης

Ελλάδα Χτες
Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας

Με κόκκινο μάτι ο Μακρόν στην επιθεώρηση του στρατεύματος

Κόσμος Χτες
Πείτε ότι είναι το «Eye of the Tiger», αστειεύτηκε