E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»

Δεν πήραν και τόσο... ψύχραιμα την ήττα της Σκωτίας στη Γλασκώβη με τα ΜΜΕ να αναφέρονται στην Ελλάδα ως «κλάσεις ανώτερη»

Δημοσίευση 24/3/2025 | 10:06

Τα ΜΜΕ της Σκωτίας για την βαριά ήττα από την Ελλάδα: «Λουτρό αίματος στην Ακρόπολη»
Φωτογραφία από Markus Spisk

Η 23η Μαρτίου του 2025, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την Εθνική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει ένα τεράστιο «διπλό» στη Γλασκώβη.

Η «γαλανόλευκη» ισοπέδωσε 3-0 τη Σκωτία εκτός έδρας και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία του Nations League, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με πρωτοπόρους τους Καρέτσα, Κωνσταντέλια και Τζόλη έκανε τους Σκωτσέζους να... παραμιλούν και τα μέσα της χώρας τους να αποθεώνουν αυτή τη «φουρνιά» της Εθνικής μας, κατακεραυνώνοντας παράλληλα τον Στιβ Κλαρκ και τους παίκτες του.

Το BBC Sport Scotland περιέγραψε τον αγώνα ως «ταπεινωτικό» για τους γηπεδούχους, σημειώνοντας πως η Ελλάδα ήταν «κλάσεις ανώτερη» και ότι το κοινό της Σκωτίας αποδοκίμαζε από νωρίς την ομάδα του.

Το The Scotsman στάθηκε στη σκληρή ήττα και την απογοήτευση του προπονητή Κλαρκ, ο οποίος αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια και πως η Ελλάδα ήταν πιο «επικίνδυνη» και αποτελεσματική. Τόνισε επίσης πως το αποτέλεσμα αποτελεί ένα «βήμα πίσω» για τη Σκωτία εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το Daily Record, η εμφάνιση της Σκωτίας χαρακτηρίστηκε ως μία «μαζική σφαγή», συγκρίνοντας την ήττα με «λουτρό αίματος στην Ακρόπολη». Η εφημερίδα άσκησε δριμεία κριτική στον Σκωτσέζο Ομοσπονδιακό, υποστηρίζοντας ότι έκανε λανθασμένες επιλογές και ότι η ομάδα του φάνηκε αποσυντονισμένη και ανεπαρκής απέναντι στους Έλληνες.

Το The Herald μίλησε για μια «καταστροφική κατάρρευση» που θέτει υπό αμφισβήτηση την ικανότητα των γηπεδούχων να προκριθούν σε άλλη μεγάλη διοργάνωση, ενώ το STV Sport τόνισε ότι η ομάδα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αρχικό της προβάδισμα και παραδόθηκε ολοκληρωτικά στην ανωτερότητα της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ

Αφροδίτη Νέστορα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Με το μήνυμά της αυτό, η κ. Νέστορα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους πολίτες για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και ενδιαφέροντος