E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

«Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο», έλεγε, μέχρι που της έδειξαν το επίμαχο απόσπασμα

Δημοσίευση 23/3/2025 | 17:42

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της στο podcast της για τους 50άρηδες άντρες. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει άντρας 50-55 επιτυχημένος, με την οικογένειά του, που να μην έχει πλάι μια πιτσιρίκα να την πάει στα μπουζούκια […] Ένας άνδρας 50 χρονών, που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα».

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, η ηθοποιός αντέδρασε λέγοντας: «Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο». Όμως, όταν της έδειξαν το σχετικό βίντεο, όπου όντως το είχε πει, η Μαρία Σολωμού δεν έμεινε σιωπηλή. Αντιθέτως, πέρασε στην αντεπίθεση και εξήγησε τη θέση της.

Η Μαρία Σολωμού απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε

Η ηθοποιός τόνισε ότι αντιμετωπίζει μια μορφή διαδικτυακής βίας από ανθρώπους που –κατά τα άλλα– υποτίθεται ότι μάχονται ενάντια στη βία. «Με αντιμετωπίζουν με καθαρή βία όλοι αυτοί που λένε να πατάξουν τη βία. Αυτό δείχνει κάτι γι’ αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι δεν έχει προσωπική επαφή με τα αρνητικά σχόλια στα social media, αφού δεν διαχειρίζεται η ίδια τον λογαριασμό της. Όπως είπε, δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία και μέχρι πρόσφατα δεν γνώριζε καν για την ύπαρξη των αιτημάτων στα DM της.

«Όταν είδα τα σχόλια τύπου “κακάσχημη”, “ατάλαντη”, “σιχαμένη”, “ψόφα” χωρίς λόγο, αναρωτήθηκα γιατί να το έχω στο feed μου;», είπε για τα hαte messages που έχει δεχτεί.

«Δεν είμαστε φίλοι, τι θέλουν και με ενοχλούν;»

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι υπερέβαλε με τις δηλώσεις της, η ηθοποιός επέμεινε ότι μιλούσε για ένα συγκεκριμένο ποσοστό ανδρών και πως όσα είπε βασίζονται σε προσωπικές της εμπειρίες.

«Δεν μιλάμε αξιακά, μιλάμε για ένα ποσοστό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβεις», δήλωσε με έντονο ύφος για να συμπληρώσει: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα, θα ασχοληθούν μαζί μου. “Δεν έχουμε κλείσει καλεσμένο, έλα να σκοτώσουμε κάποιον”. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως αυτό που λέω έχει αλήθεια σε ένα ποσοστό. Κανείς απ’ αυτούς που με κρίνουν δεν έχει δει ολόκληρο podcast. Έρχεσαι στο σπίτι μου να μου πεις πώς θα ζήσω;»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο podcast της, το οποίο, όπως είπε, μάλλον έκλεισε τον κύκλο του μετά από πέντε χρόνια και κλείνοντας, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους την κριτικάρουν: «Δεν είμαστε φίλοι, δεν εκτιμώ την άποψή τους, δεν γνωριζόμαστε, δεν θα έπαιρνα τη συμβουλή τους. Τι θέλουν και με ενοχλούν; Σας ενοχλώ εγώ;». Με λίγα λόγια, η Σολωμού δεν έκανε πίσω και δεν είχε καμία διάθεση να απολογηθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid Χτες
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος