E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

«Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο», έλεγε, μέχρι που της έδειξαν το επίμαχο απόσπασμα

Δημοσίευση 23/3/2025 | 17:42

Η Μαρία Σολωμού στην αντεπίθεση για τους «πενηντάρηδες»: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της στο podcast της για τους 50άρηδες άντρες. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει άντρας 50-55 επιτυχημένος, με την οικογένειά του, που να μην έχει πλάι μια πιτσιρίκα να την πάει στα μπουζούκια […] Ένας άνδρας 50 χρονών, που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα».

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, η ηθοποιός αντέδρασε λέγοντας: «Αποκλείεται να έχω πει κάτι τέτοιο». Όμως, όταν της έδειξαν το σχετικό βίντεο, όπου όντως το είχε πει, η Μαρία Σολωμού δεν έμεινε σιωπηλή. Αντιθέτως, πέρασε στην αντεπίθεση και εξήγησε τη θέση της.

Η Μαρία Σολωμού απαντά στις επιθέσεις που δέχτηκε

Η ηθοποιός τόνισε ότι αντιμετωπίζει μια μορφή διαδικτυακής βίας από ανθρώπους που –κατά τα άλλα– υποτίθεται ότι μάχονται ενάντια στη βία. «Με αντιμετωπίζουν με καθαρή βία όλοι αυτοί που λένε να πατάξουν τη βία. Αυτό δείχνει κάτι γι’ αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι δεν έχει προσωπική επαφή με τα αρνητικά σχόλια στα social media, αφού δεν διαχειρίζεται η ίδια τον λογαριασμό της. Όπως είπε, δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία και μέχρι πρόσφατα δεν γνώριζε καν για την ύπαρξη των αιτημάτων στα DM της.

«Όταν είδα τα σχόλια τύπου “κακάσχημη”, “ατάλαντη”, “σιχαμένη”, “ψόφα” χωρίς λόγο, αναρωτήθηκα γιατί να το έχω στο feed μου;», είπε για τα hαte messages που έχει δεχτεί.

«Δεν είμαστε φίλοι, τι θέλουν και με ενοχλούν;»

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι υπερέβαλε με τις δηλώσεις της, η ηθοποιός επέμεινε ότι μιλούσε για ένα συγκεκριμένο ποσοστό ανδρών και πως όσα είπε βασίζονται σε προσωπικές της εμπειρίες.

«Δεν μιλάμε αξιακά, μιλάμε για ένα ποσοστό. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβεις», δήλωσε με έντονο ύφος για να συμπληρώσει: «Είμαι εύκολη λεία όταν δεν έχουν θέματα, θα ασχοληθούν μαζί μου. “Δεν έχουμε κλείσει καλεσμένο, έλα να σκοτώσουμε κάποιον”. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως αυτό που λέω έχει αλήθεια σε ένα ποσοστό. Κανείς απ’ αυτούς που με κρίνουν δεν έχει δει ολόκληρο podcast. Έρχεσαι στο σπίτι μου να μου πεις πώς θα ζήσω;»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο podcast της, το οποίο, όπως είπε, μάλλον έκλεισε τον κύκλο του μετά από πέντε χρόνια και κλείνοντας, έστειλε ένα μήνυμα σε όσους την κριτικάρουν: «Δεν είμαστε φίλοι, δεν εκτιμώ την άποψή τους, δεν γνωριζόμαστε, δεν θα έπαιρνα τη συμβουλή τους. Τι θέλουν και με ενοχλούν; Σας ενοχλώ εγώ;». Με λίγα λόγια, η Σολωμού δεν έκανε πίσω και δεν είχε καμία διάθεση να απολογηθεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 23.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του

Τιμοτέ Σαλαμέ για το bullying: «Μού είπε πως δεν έχω εκπαιδευτεί ως ηθοποιός»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς διαμορφώνεται ένας επαγγελματίας μέσα σε μια βιομηχανία γεμάτη ανταγωνισμό

Οι... πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο»

Social Χτες
«Είμαι άνθρωπος της φαντασίας, κάθε μέρα θέλω κάτι διαφορετικό» αποκάλυψε για το πώς... κρατάει την φλόγα ζωντανή

Παντρεύτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μαγνήτισε τα βλέμματα στο καρναβάλι της Ξάνθης

Tabloid Χτες
Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται όλη η χώρα, με πόλεις να γεμίζουν χρώμα, μουσική και εντυπωσιακά άρματα που παρασύρουν τον κόσμο σε ξέφρενους latin ρυθμούς

Gio Kay: «Φέρνω κασέρι στην πατρίδα μου! Ο τελικός στόχος μου είναι να γίνω πρωθυπουργός»

Tabloid Χτες
Ένταση προκλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του J2us ανάμεσα στον Gio Kay και κριτική επιτροπή εξαιτίας του τραγουδιού που ερμήνευσε