E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ήταν μεθυσμένος, λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο με τη νεκρή 50χρονη στον Λαγκαδά

Του είχαν πάρει τα κλειδιά μία ημέρα πριν την τραγωδία

Δημοσίευση 22/3/2025 | 18:36

Ήταν μεθυσμένος, λέει αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο με τη νεκρή 50χρονη στον Λαγκαδά

Εκτός τόπου και χρόνου έδειχνε να είναι ο 60χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 50χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά– Κολχικού, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr μια νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο του δυστυχήματος και σταμάτησε αμέσως για να βοηθήσει, όταν ρώτησε τον 60χρονο αν είναι καλά, εκείνος της απάντησε λέγοντας ασυναρτησίες, ενώ ήταν φανερό ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

«Το αυτοκίνητο της γυναίκας ήταν τουμπαρισμένο. Έτρεξα για να βοηθήσω και πήγα μίλησα στον οδηγό του άλλου οχήματος. Τον ρώτησα αν είναι καλά και αυτός μου απαντούσε ασυναρτησίες και τότε κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος. Φαίνεται να είχε πιεί πάρα πολύ», δήλωσε.

Αμέσως μετά, όπως λέει η αυτόπτης μάρτυρας, αν και διστακτικά καθώς είχε καταλάβει ότι δύσκολα η 50χρονη θα είχε επιζήσει από τη σφοδρή σύγκρουση, πλησίασε στο αυτοκίνητό της για να τη βοηθήσει.

«Δυστυχώς δεν είχε σφυγμό, ήταν ήδη νεκρή. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ απότομος και επικίνδυνος και ο οδηγός πρέπει να έτρεχε κιόλας. Άκουσα το "μπαμ" της σύγκρουσης και ήταν πολύ δυνατό. Θα μπορούσα να βρίσκομαι εγώ στη θέση της γυναίκας», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Ποια είναι η κατάσταση της 7χρονης που παλεύει μόνη της στη ΜΕΘ

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η μικρή κόρη της οικογένειας που αποδεκατίστηκε στο τροχαίο με το βυτιοφόρο παραμένει διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο, χωρίς κανέναν συγγενή στο πλευρό της.