E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου για Σολωμού: «Αν είχα πει αυτά που είπε, θα με καίγανε στο Σύνταγμα»

«Κάποιοι είναι στο απυρόβλητο, εμάς μας αρέσει να μας χτυπάνε»

Δημοσίευση 21/3/2025 | 13:45

Κατερίνα Καινούργιου για Σολωμού: «Αν είχα πει αυτά που είπε, θα με καίγανε στο Σύνταγμα»

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μάσησε τα λόγια της σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, που άναψαν φωτιές στο διαδίκτυο.

Στο πάνελ της Super Κατερίνα επανέφεραν το θέμα, με αφορμή δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, στις οποίες επέλεξε απλώς να χαρακτηρίσει «χειμαρρώδη» την ηθοποιό, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει ότι αν εκείνος είχε πει τα ίδια, δεν θα τον αντιμετώπιζαν με την ίδια… επιείκεια.

Το καρφί της Κατερίνας Καινούργιου για τις… αυστηρές κριτικές


Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου συμφώνησε και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Αν είχα πει αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού, τι θα είχε γίνει; Θα ήμουν κάπου στο Σύνταγμα στην πυρά και θα με καίγανε».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε με νόημα: «Κάποιοι είναι πιο εύκολο να υποστηριχθούν από φίλους -καλά κάνουν- και κάποιοι που τους χτυπάνε. Δεν πειράζει εμάς μας αρέσει να μας χτυπάνε», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να λέει ευθέως πως κάποιοι είναι στο «απυρόβλητο».

Αφορμή για την κουβέντα στάθηκαν οι δηλώσεις της ηθοποιού στο podcast της, όπου εξέφρασε απόψεις για τους άντρες 50-55 ετών και τη σχέση τους με νεότερες γυναίκες. Τα λεγόμενά της προκάλεσαν αντιδράσεις, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «στερεοτυπική» και «αφοριστική».

Τι είπε η Μαρία Σολωμού και άναψε φωτιές


Η ηθοποιός στο podcast της υποστήριξε πως οι περισσότεροι άνδρες άνω των 50 που δεν έχουν παντρευτεί «δεν μπορεί να είναι καλά» και πως «δεν υπάρχει επιτυχημένος 50άρης με οικογένεια που να μην έχει δίπλα του μια 19χρονη». Αυτές οι απόψεις προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων, με πολλούς να τις χαρακτηρίζουν αναχρονιστικές και επικριτικές απέναντι στους άντρες που επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους ζωής.

Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε σαφείς αιχμές, υπονοώντας ότι αν έκανε παρόμοια δήλωση, η κριτική θα ήταν «καταπέλτης». Το ερώτημα που τέθηκε στην εκπομπή είναι αν όντως κάποιοι έχουν «ασυλία» στα media, με τη συζήτηση γύρω από τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού να συνεχίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε