E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά το σκάνδαλο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η αρχή του τέλους, η συνέντευξη στον Αρναούτογλου και τα τιμολόγια

Δημοσίευση 21/3/2025 | 11:37

Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά το σκάνδαλο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της και «έσπασε» τη σιωπή της πρώτη φορά για τη σχέση και την δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας αποκλειστικά στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Buongiorno.

Η λέξη «μητέρα»

«Για μένα τότε ήταν όλα λογικά. Εγώ «μαμά ή μητέρα ή μανούλα μου» λέω μόνο τη μαμά μου. Γιατί λέω μόνο τη μαμά μου, μαμά… Γιατί με φροντίζει, γιατί με νοιάζεται, γιατί είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Η μαμά είναι αγάπη. Δεν έχω πει ποτέ άλλον στη ζωή μου μαμά. Όταν προκαλείται σε έναν άνθρωπο από την ατμόσφαιρα, τη ζεστασιά, όταν σε λέει μόνος του «Motherish», δε θα του πεις «μη με ξαναπείς». Όταν ακούω αυτή τη λέξη, μια έννοια τεράστια και ιερή, καταλαβαίνεις ότι εκεί κόβονται τα γόνατά μου. Από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν πει μητέρα είναι η συγκεκριμένη. Όλοι οι άλλοι συνεργάτες μου δε με λένε έτσι. Φυσικά, είναι και δική μου ανάγκη να με λένε έτσι. Είναι κάτι που στο άκουσμα του κόβονται τα γόνατα μου. Είναι μια λέξη ιερή. Σημαίνει ότι νοιάζομαι και ήμουν εκεί. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό».

Η γνωριμία και η σχέση τους

«Πάνω από 15 χρόνια γνωριζόμαστε. Την έχω και με έχει από τότε που ήμουν υπάλληλος σε ένα γραφείο μοντέλων. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ στενή. Ήταν πάντα ένα κορίτσι το οποίο το πρόσεχα. Βεβαίως, είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και εγώ τα δικά της. Ήταν θέμα πίστης. Όταν επέστρεψε από την Αμερική για να μείνει στην Ελλάδα ήρθαμε κοντά μοιραία. Έπρεπε να μένει σε ένα σπίτι, να έχει έναν κύκλο. Όσο μπόρεσα αυτό το αντιμετώπισα με πάρα πολύ σθένος, πάθος, τρυφερότητα. Ήταν ένα κορίτσι μόνο του στην Αθήνα, οι γονείς της δεν ήταν εδώ, οπότε μοιραία είχε ανάγκες και χρειαζόταν. Κάνω ένα λάθος… Βάζω το «με χρειάζεται» ενώ απλά χρειάζεται κάποιον. Κάνω τα πάντα, γυρίζω τη Γη ανάποδα για να σου δώσω αυτό που θέλεις και αυτό που ζητάς. Δε μέναμε μαζί αλλά πάντα μέναμε πολύ κοντά. Της μαγείρευα καθημερινά».

Το καλοκαίρι του 2023 και το ραντεβού της Ηλιάνας με το Star

Όσον αφορά το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με το Star, χωρίς την παρουσία της μάνατζερ της, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πρώτη φορά:

«Δε θα κρύψω ότι ήταν μια πάρα πολύ άβολη, δύσκολη, αμήχανη στιγμή για μένα – επαγγελματικά – το καλοκαίρι του 2023. Δε θα ήθελα να ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Εκεί ξεκίνησε η προσωπική σχέση να αλλάζει πορεία. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω, γιατί δε γινόταν να το επιτρέψω και να νιώθω εκτεθειμένη. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν τα γνώριζα από την πλευρά της, έπρεπε να βρω την ψυχική ηρεμία να τα διαχειριστώ. Να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που ήμασταν τόσο κοντά, κάνει κάτι έτσι μόνος του. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ένας άνθρωπος να μεγαλώνει και να θέλει να κάνει κάτι μόνος του. Το καταλαβαίνω.

Ο τρόπος είναι που με τάραξε πάρα πολύ. Δεν ήξερα τίποτα (για τη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν είχα καμία εμπλοκή (στη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δε με πίστεψε κανείς βέβαια. Δεν εξέθεσα ποτέ τίποτα και κανέναν. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι εδώ για να βγω πρώτη για να σύρω τον τηλεοπτικό χορό αλλά καλούμαι να βγω όχι για να απαντήσω αλλά να βάλω τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Το μέσα μου δεν άλλαξε καθόλου μετά από αυτό. Ήμουν εκεί σταθερά με ευγένεια, προσοχή και προφύλαξη».

Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η συμφωνία 80/20:

«Φυσικά και την είδα. Δεν κατάλαβα… Δεν ξέρω. Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Λόγια δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, ακόμα και σήμερα. Ο άνθρωπος που ήτανε μέσα στο σπίτι μου βγήκε να πει αυτά και ποια;» Παλεύαμε κάθε μέρα με πίστη. 15 χρόνια είναι Φαίη. Είναι πολλά τα χρόνια για να μπορώ να αντιμετωπίσω μια τέτοια συνέντευξη.

Έχω φάει πέτρες. Έχω παλέψει πάρα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν άφηνα τίποτα στην τύχη. Ούτε τον κόκκο να την πειράξει.

Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα τηλεοπτικά. Δε θα μιλήσω για τη συμφωνία μας αυτή τη στιγμή. Εγώ την εκπροσωπούσα για τα πάντα, δεν είναι ότι έκλεινα τις δουλειές.

Οι χαρακτήρες των ανθρώπων φαίνονται μετά τον χωρισμό. Αν έχουν νιώσει ευγνωμοσύνη δεν το ξεχνάνε ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε το τόσο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έβγαζα τα ακουστικά κι έφευγα με κλάματα»: Η Δώρα Παντέλη για την πιο δύσκολη στιγμή στο γήπεδο

E-Daily 3.Left 02.06.2026
H Δώρα Παντέλη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τοξικότητα και τις πολλές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ως γυναίκα

Τζένη Μπαλατσινού: Χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της κόρης της Αμαλίας και έκλεψε τις εντυπώσεις

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Το συγκινητικό στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι της Αμαλίας Κωστοπούλου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με μπικίνι στη Μύκονο και εντυπωσιακές αναλογίες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι φωτογραφίες που ανέβασε το μοντέλο από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο «Νησί των Ανέμων»

Τράβις Σκοτ: Θυμός στην Κωνσταντινούπολη για εμφάνιση που κράτησε μόλις 20 λεπτά

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Τα εισιτήρια κόστιζαν εκατοντάδες ευρώ και ο κόσμος περίμενε ώρες όρθιος

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

O Εμμανουήλ Καραλής παντρεύεται ‑Ποια είναι η αγαπημένη του Αναστασία Μαγαλιού

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Μέσα στο 2026 θα ανέβειι τα σκαλιά της εκκλησίας

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται