E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά το σκάνδαλο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η αρχή του τέλους, η συνέντευξη στον Αρναούτογλου και τα τιμολόγια

Δημοσίευση 21/3/2025 | 11:37

Έλενα Χριστοπούλου: Η πρώτη της συνέντευξη μετά το σκάνδαλο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Έλενα Χριστοπούλου άνοιξε τα χαρτιά της και «έσπασε» τη σιωπή της πρώτη φορά για τη σχέση και την δικαστική διαμάχη της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας αποκλειστικά στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Buongiorno.

Η λέξη «μητέρα»

«Για μένα τότε ήταν όλα λογικά. Εγώ «μαμά ή μητέρα ή μανούλα μου» λέω μόνο τη μαμά μου. Γιατί λέω μόνο τη μαμά μου, μαμά… Γιατί με φροντίζει, γιατί με νοιάζεται, γιατί είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Η μαμά είναι αγάπη. Δεν έχω πει ποτέ άλλον στη ζωή μου μαμά. Όταν προκαλείται σε έναν άνθρωπο από την ατμόσφαιρα, τη ζεστασιά, όταν σε λέει μόνος του «Motherish», δε θα του πεις «μη με ξαναπείς». Όταν ακούω αυτή τη λέξη, μια έννοια τεράστια και ιερή, καταλαβαίνεις ότι εκεί κόβονται τα γόνατά μου. Από τους λίγους ανθρώπους που με έχουν πει μητέρα είναι η συγκεκριμένη. Όλοι οι άλλοι συνεργάτες μου δε με λένε έτσι. Φυσικά, είναι και δική μου ανάγκη να με λένε έτσι. Είναι κάτι που στο άκουσμα του κόβονται τα γόνατα μου. Είναι μια λέξη ιερή. Σημαίνει ότι νοιάζομαι και ήμουν εκεί. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό».

Η γνωριμία και η σχέση τους

«Πάνω από 15 χρόνια γνωριζόμαστε. Την έχω και με έχει από τότε που ήμουν υπάλληλος σε ένα γραφείο μοντέλων. Η σχέση μας ήταν πάντα πολύ στενή. Ήταν πάντα ένα κορίτσι το οποίο το πρόσεχα. Βεβαίως, είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και εγώ τα δικά της. Ήταν θέμα πίστης. Όταν επέστρεψε από την Αμερική για να μείνει στην Ελλάδα ήρθαμε κοντά μοιραία. Έπρεπε να μένει σε ένα σπίτι, να έχει έναν κύκλο. Όσο μπόρεσα αυτό το αντιμετώπισα με πάρα πολύ σθένος, πάθος, τρυφερότητα. Ήταν ένα κορίτσι μόνο του στην Αθήνα, οι γονείς της δεν ήταν εδώ, οπότε μοιραία είχε ανάγκες και χρειαζόταν. Κάνω ένα λάθος… Βάζω το «με χρειάζεται» ενώ απλά χρειάζεται κάποιον. Κάνω τα πάντα, γυρίζω τη Γη ανάποδα για να σου δώσω αυτό που θέλεις και αυτό που ζητάς. Δε μέναμε μαζί αλλά πάντα μέναμε πολύ κοντά. Της μαγείρευα καθημερινά».

Το καλοκαίρι του 2023 και το ραντεβού της Ηλιάνας με το Star

Όσον αφορά το γεγονός ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με το Star, χωρίς την παρουσία της μάνατζερ της, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πρώτη φορά:

«Δε θα κρύψω ότι ήταν μια πάρα πολύ άβολη, δύσκολη, αμήχανη στιγμή για μένα – επαγγελματικά – το καλοκαίρι του 2023. Δε θα ήθελα να ξαναγυρίσει ποτέ πίσω. Εκεί ξεκίνησε η προσωπική σχέση να αλλάζει πορεία. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω, γιατί δε γινόταν να το επιτρέψω και να νιώθω εκτεθειμένη. Έγιναν κάποια πράγματα που δεν τα γνώριζα από την πλευρά της, έπρεπε να βρω την ψυχική ηρεμία να τα διαχειριστώ. Να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που ήμασταν τόσο κοντά, κάνει κάτι έτσι μόνος του. Αντιλαμβάνομαι πως είναι ένας άνθρωπος να μεγαλώνει και να θέλει να κάνει κάτι μόνος του. Το καταλαβαίνω.

Ο τρόπος είναι που με τάραξε πάρα πολύ. Δεν ήξερα τίποτα (για τη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δεν είχα καμία εμπλοκή (στη συμφωνία Ηλιάνας με Star). Δε με πίστεψε κανείς βέβαια. Δεν εξέθεσα ποτέ τίποτα και κανέναν. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι εδώ για να βγω πρώτη για να σύρω τον τηλεοπτικό χορό αλλά καλούμαι να βγω όχι για να απαντήσω αλλά να βάλω τα πράγματα στη σωστή θέση τους. Το μέσα μου δεν άλλαξε καθόλου μετά από αυτό. Ήμουν εκεί σταθερά με ευγένεια, προσοχή και προφύλαξη».

Η συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η συμφωνία 80/20:

«Φυσικά και την είδα. Δεν κατάλαβα… Δεν ξέρω. Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Λόγια δεν ξέρω αν μπορώ να βρω, ακόμα και σήμερα. Ο άνθρωπος που ήτανε μέσα στο σπίτι μου βγήκε να πει αυτά και ποια;» Παλεύαμε κάθε μέρα με πίστη. 15 χρόνια είναι Φαίη. Είναι πολλά τα χρόνια για να μπορώ να αντιμετωπίσω μια τέτοια συνέντευξη.

Έχω φάει πέτρες. Έχω παλέψει πάρα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν άφηνα τίποτα στην τύχη. Ούτε τον κόκκο να την πειράξει.

Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα τηλεοπτικά. Δε θα μιλήσω για τη συμφωνία μας αυτή τη στιγμή. Εγώ την εκπροσωπούσα για τα πάντα, δεν είναι ότι έκλεινα τις δουλειές.

Οι χαρακτήρες των ανθρώπων φαίνονται μετά τον χωρισμό. Αν έχουν νιώσει ευγνωμοσύνη δεν το ξεχνάνε ποτέ. Εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε το τόσο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz 19.06.2026
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid 19.06.2026
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid 19.06.2026
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας

Ανδρομάχη: «Υπάρχει βοήθεια στο μεγάλωμα του γιου μου ‑ Όταν ξενυχτάς, χρειάζεσαι δυο μέρες για να επανέλθεις»

Tabloid 19.06.2026
«Η απόδοσή μου στον ημιτελικό της Eurovision δεν ήταν καλή, λογικό που αποκλείστηκα», εξομολογήθηκε

Ο Αντώνης Κανάκης κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι του: «Το σκάρωσα πριν 38 χρόνια» ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ιστορία δημιουργίας του τραγουδιού

Μουντιάλ 2026: Έξαλλες οι Γιαπωνέζες με τους οπαδούς που καθάρισαν το γήπεδο ‑ «Κάντε το και σπίτι»

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Οι Ιάπωνες οπαδοί καθάρισαν τις κερκίδες μετά το ματς με την Ολλανδία, αλλά σπίτι τους αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στις οικιακές εργασίες παραπονιούνται οι γυναίκες τους

Mad VMA 2026: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκαλύπτει γιατί απουσίαζε από τα βραβεία

Tabloid 19.06.2026
«Την επόμενη φορά θα είμαι και πάλι δίπλα σας» εξήγησε σε βίντεό του

Πάνος και Τάσος διεκδικούν το έπαθλο στο φετινό MasterChef

TV Buzz 19.06.2026
Ο διαγωνισμός μαγειρικής μπαίνει στην τελική ευθεία…

Λιάγκας: «Αδειασε» την Ελληνίδου και τον Αλεξάνδρου! «Αυτοί τώρα είναι ζευγάρι κανονικό;»

Tabloid 19.06.2026
Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Το Πρωινό σχολίασε τις τελευταίες δηλώσεις της Ρίας Ελληνίδου