E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο

«Ο Μπάρακ ήθελε και τρίτο παιδί, εγώ όχι»

Δημοσίευση 21/3/2025 | 08:20

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο
instagram

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία μίλησε σε podcast και φανέρωσε πτυχές της ζωής της με τον Μπάρακ και την οικογένειά τους, εν μέσω των φημών που υπάρχουν για κρίση στον γάμο τους.

Ειδικότερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις διαφορετικές απόψεις της ίδιας και του συζύγου της σχετικά με την οικογένειά τους στο επεισόδιο της 20ής Μαρτίου του podcast «Not Gonna Lie» της Kelce.

«Ένιωθα τυχερή με τα δύο κορίτσια μου», είπε η Μισέλ Ομάμα για τη Μάλια και τη Σάσα. «Ο Μπάρακ έλεγε πως πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα παιδί, μα εγώ αντιδρούσα παράξενα σε αυτό. Δεν ήθελα. Σκεφτόμουν ότι τα κορίτσια μου ήταν τόσο ήρεμα και καλά, που μπορεί να ερχόταν στη ζωή μας ένα πολύ απαιτητικό μωρό».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον ή τις φήμες που την ήθελαν υποψήφια στο παρελθόν: «Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν την ελευθερία να μην έχουν τα μάτια του κόσμου πάνω τους. Και έτσι όταν με ρωτάνε αν θα έβαζα ποτέ υποψήφια η απάντηση είναι όχι. Αν θέλετε να με ακούσετε, τότε δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για τη θυσία που κάνουν τα παιδιά σας όταν οι γονείς τους βρίσκονται σε έναν τέτοιο ρόλο».

Σημείωσε επίσης ότι «δεν την ενδιαφέρει η πολιτική με αυτόν τον τρόπο». «Η σκέψη του να φέρω τα κορίτσια μου ξανά στο προσκήνιο, όταν μόλις τώρα βρίσκουν τον εαυτό τους και εδραιώνονται ως προσωπικότητες με απωθεί. Νομίζω ότι έχουμε κάνει αρκετά … έχουν ήδη εκτίσει την ποινή τους».

Παράλληλα η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε την αγαπημένη της ώρα μες στην ημέρα, ένα σημείο για το οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί μαζί της.

«Δεν θα πω ψέματα», είπε. «Η καλύτερη ώρα είναι η ώρα του ύπνου. Ο άντρας μου με πειράζει για το πόσο νωρίς μπορεί να πέσω για ύπνο, αλλά δεν καταλαβαίνει την ιδέα του να ξαπλώσεις σε καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια. Αν έχουμ κόσμο στο σπίτι είμαι εκεί, γελάω, μιλάω, διασκεδάζω. Από τη στιγμή που θα τελειώσει όλο αυτό… απλώς προσπαθώ να μην πέσω για ύπνο πριν δύσει ο ήλιος. Τα κορίτσια μου κοιμούνταν νωρίς. Έκαναν μπάνιο στις 7 και στις 7:30 είχαν κοιμηθεί. Μετά ήταν οι λίγες στιγμές που δεν είχα κάποιον να μου ζητά κάτι. Ίσως εκεί να ξεκίνησε η συνήθεια του να κοιμάμαι νωρίς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανδαιμόνιο με το βιντεοκλίπ του Ακύλα για το Ferto, «σε ευχαριστούμε που δεν ξέχασες ποια χώρα εκπροσωπείς» του γράφουν

Eurovision 12.03.2026
Ενθουσιασμό και θετικά σχόλια απέσπασε το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision λίγα μόλις λεπτά αφότου δόθηκε στην δημοσιότητα

Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο και τη Μελίνα Μερκούρη: «Πες το αγόρι μου είναι π…»

Tabloid 12.03.2026
H Μελίνα Μερκούρη χωρίς να ενημερώσει κανέναν πήγε στη Μέδουσα

Αγνώριστη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε βραδινή εκδήλωση

Tabloid 12.03.2026
Όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social 12.03.2026
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid 12.03.2026
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης

Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο»

Tabloid 12.03.2026
Ο δημοσιογράφος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!

Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τη σύντροφό του ο Ντόντσιτς: Ο σταρ των Λέικερς έχει να δει μήνες τα παιδιά του

Tabloid 12.03.2026
Η Αννα Μαρία Γκόλτες έχει μετακομίσει στη Σλοβενία με τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την Μάντελιν Κλάιν, να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες και να απαιτεί να βλέπει τα παιδιά του

Η «κρυφή» παραλία που δεν φαίνεται από πουθενά: Ο μυστικός παράδεισος που κρύβεται μέσα σε κρατήρα

Παράξενα 12.03.2026
Ένας τεράστιος κρατήρας αποκαλύπτει μια ονειρική παραλία που μοιάζει βγαλμένη από ταινία φαντασίας - Και όμως υπάρχει πραγματικά

Μαρίνα Σπανού: «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν κολλητός με τον παππού μου»

Tabloid Χτες
Η Μαρίνα Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής των Rainbow Mermaids

Η Νικόλ Κίντμαν «σπάει» τη σιωπή της για τον χωρισμό με τον Κιθ Έρμπαν και τη ζωή μετά το διαζύγιο

Tabloid Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον διάσημο μουσικό