E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο

«Ο Μπάρακ ήθελε και τρίτο παιδί, εγώ όχι»

Δημοσίευση 21/3/2025 | 08:20

Μισέλ Ομπάμα: Η αποκαλυπτική συνέντευξη εν μέσω φημών για διαζύγιο
instagram

Η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μισέλ Ομπάμα, η οποία μίλησε σε podcast και φανέρωσε πτυχές της ζωής της με τον Μπάρακ και την οικογένειά τους, εν μέσω των φημών που υπάρχουν για κρίση στον γάμο τους.

Ειδικότερα η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε στις διαφορετικές απόψεις της ίδιας και του συζύγου της σχετικά με την οικογένειά τους στο επεισόδιο της 20ής Μαρτίου του podcast «Not Gonna Lie» της Kelce.

«Ένιωθα τυχερή με τα δύο κορίτσια μου», είπε η Μισέλ Ομάμα για τη Μάλια και τη Σάσα. «Ο Μπάρακ έλεγε πως πρέπει να κάνουμε ακόμη ένα παιδί, μα εγώ αντιδρούσα παράξενα σε αυτό. Δεν ήθελα. Σκεφτόμουν ότι τα κορίτσια μου ήταν τόσο ήρεμα και καλά, που μπορεί να ερχόταν στη ζωή μας ένα πολύ απαιτητικό μωρό».

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον ή τις φήμες που την ήθελαν υποψήφια στο παρελθόν: «Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν την ελευθερία να μην έχουν τα μάτια του κόσμου πάνω τους. Και έτσι όταν με ρωτάνε αν θα έβαζα ποτέ υποψήφια η απάντηση είναι όχι. Αν θέλετε να με ακούσετε, τότε δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα για τη θυσία που κάνουν τα παιδιά σας όταν οι γονείς τους βρίσκονται σε έναν τέτοιο ρόλο».

Σημείωσε επίσης ότι «δεν την ενδιαφέρει η πολιτική με αυτόν τον τρόπο». «Η σκέψη του να φέρω τα κορίτσια μου ξανά στο προσκήνιο, όταν μόλις τώρα βρίσκουν τον εαυτό τους και εδραιώνονται ως προσωπικότητες με απωθεί. Νομίζω ότι έχουμε κάνει αρκετά … έχουν ήδη εκτίσει την ποινή τους».

Παράλληλα η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε την αγαπημένη της ώρα μες στην ημέρα, ένα σημείο για το οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί μαζί της.

«Δεν θα πω ψέματα», είπε. «Η καλύτερη ώρα είναι η ώρα του ύπνου. Ο άντρας μου με πειράζει για το πόσο νωρίς μπορεί να πέσω για ύπνο, αλλά δεν καταλαβαίνει την ιδέα του να ξαπλώσεις σε καθαρά και μυρωδάτα σεντόνια. Αν έχουμ κόσμο στο σπίτι είμαι εκεί, γελάω, μιλάω, διασκεδάζω. Από τη στιγμή που θα τελειώσει όλο αυτό… απλώς προσπαθώ να μην πέσω για ύπνο πριν δύσει ο ήλιος. Τα κορίτσια μου κοιμούνταν νωρίς. Έκαναν μπάνιο στις 7 και στις 7:30 είχαν κοιμηθεί. Μετά ήταν οι λίγες στιγμές που δεν είχα κάποιον να μου ζητά κάτι. Ίσως εκεί να ξεκίνησε η συνήθεια του να κοιμάμαι νωρίς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz 29.12.2025
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz 29.12.2025
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Αντζυ Σαμίου έδειξε το νέο look στα μαλλιά της, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
Νέο κούρεμα, έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της

Ο Σάκης Ρουβάς σήκωσε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
«Ένα παντελόνι παραπάνω, ξέρετε πόσα έχω σκίσει...» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς

Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Χόλιγουντ: Η νύχτα που ο Charlie Sheen έχασε τον έλεγχο

Celebrity Stories 29.12.2025
Ένα χριστουγεννιάτικο ξέσπασμα, ένα μαχαίρι και ένα διαζύγιο-σοκ

Ποιες Ελληνίδες celebrities έγιναν μαμάδες το 2025

Tabloid 29.12.2025
Ποιες ήταν οι γυναίκες της εγχώριας showbiz που έζησαν το δικό τους baby boom μέσα στο 2025;

Σώτης Βολάνης: «Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω»

Tabloid Χτες
«Αλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες, οι γονείς μου αγανάκτησαν», είπε ο τραγουδιστής