E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λονδίνο: Κλειστό το αεροδρόμιο του Χίθροου

Φωτιά προκαλεί μπλακ άουτ στις πτήσεις – Περισσότερα από 16.300 σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μια μεγάλης κλίμακας διακοπή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά

Δημοσίευση 21/3/2025 | 07:42

Λονδίνο: Κλειστό το αεροδρόμιο του Χίθροου

Το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο θα παραμείνει κλειστό όλη την Παρασκευή λόγω μεγάλης πυρκαγιάς σε κοντινό υποσταθμό ηλεκτροδότησης που το τροφοδοτεί.

Το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει «σημαντική διακοπή ρεύματος» λόγω της πυρκαγιάς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χίθροου.

«Για να διατηρηθεί η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας, το Χίθροου θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 23:59 της 21ης Μαρτίου», προστίθεται. «Συνιστάται στους επιβάτες να μην ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Η πυρκαγιά στον υποσταθμό στο Χέινς, στο δυτικό Λονδίνο, άφησε χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και προκάλεσε την εκκένωση περίπου 150 ατόμων από τις γύρω ιδιοκτησίες.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 πυροσβέστες έχουν σταλεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB).

Ένας κλοιός 200 μέτρων έχει τεθεί σε εφαρμογή για προληπτικούς λόγους και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερωθεί να κρατούν κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα λόγω της «σημαντικής ποσότητας καπνού».

Περισσότερα από 16.300 σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μια μεγάλης κλίμακας διακοπή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά, δήλωσε ο πάροχος ενέργειας Scottish and Southern Electricity Networks στο X.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξολοθρευτής 2: Έφυγε από τη ζωή ο Γουίλιαμ Γουίσερ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Γουίλιαμ Γουίσερ, συνσεναριογράφος του «Εξολοθρευτή 2» μαζί με τον Τζέιμς Κάμερον, πέθανε σε ηλικία 71 ετών

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα δικαστήρια μετά την προφυλάκιση του 25χρονου για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 18 προσαγωγές

Καύσωνας: Έκτακτη εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας για τις υψηλές θερμοκρασίες – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το υπουργείο Υγείας δίνει γενικές οδηγίες για τις μέρες που η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου

Νέα ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: «Με εσένα θα ασχολούμαι;» είπε η Καρυστιανού στον Νίκο Πλακιά

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νωρίτερα υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε συνήγορο υπεράσπισης και τον Νίκο Πλακιά - Ο πρώτος κατήγγειλε ότι κατηγορούμενος δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο δρόμο για το Champions League

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πότε είναι το πρώτο παιχνίδι

Ιράν: «Ούτε μια σταγόνα πετρελαίου ή φυσικού αερίου δεν θα περάσει από τα Στενά»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν το Ιράν για ένατη συνεχόμενη ημέρα, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για τη ναυσιπλοΐα μέσω των Στενών του Ορμούζ, αφού το Ιράν ανακοίνωσε ότι δύο πετρελαιοφόρα εξερράγησαν και ακινητοποιήθηκαν.

Ιαπωνία: Υπάλληλοι φορούν στολές αρκούδας για να εκπαιδεύσουν κατοίκους στην αντιμετώπισή τους

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι ασιατικές μαύρες αρκούδες εισβάλλουν σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κλείσει πάνω από 100 σχολεία και οι αρχές εκπαιδεύουν τους πολίτες στη χρήση όπλων.

Ο Νίκο Γουίλιαμς και η συγκινητική χειρονομία για τη μητέρα του μετά το Μουντιάλ – Η ιστορία που κρύβεται πίσω

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παρέδωσε το μετάλλιό του στη μητέρα του, η οποία είχε διασχίσει τη Σαχάρα έγκυος για να φτάσει στην Ισπανία.

Αργεντινή: Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την ήττα της Εθνικής στους δρόμους του Μπουένος Αιρες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ξέσπασε επεισόδια με την αστυνομία

Ουκρανία: 400 drones έπληξαν την περιοχή της Μόσχας στη μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Πάνω από 400 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ουκρανία εναντίον της περιφέρειας της Μόσχας, με τις ρωσικές Αρχές να παραδέχονται ζημιές σε υποδομές και δύο τραυματίες.

Τραγικό ατύχημα στην Κόνιτσα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε σιδερένια κάγκελα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με πυροσβέστες και ΕΚΑΒ στην Πουρνιά - οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.

Μητέρα σκότωσε άνδρα που βρήκε κάτω από το κρεβάτι της 13χρονης κόρης της – Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η 36χρονη από το Μέμφις πυροβόλησε τον 20χρονο αφού τον έδιωξε έξω από το σπίτι, με τη νομιμότητα της πράξης της να παραμένει αμφισβητούμενη.