E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

«Δε θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2025 | 20:44

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

Στη μάχη της με τα αυτοάνοσα νοσήματα αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/3) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα live στα social media, με αφορμή τα 200 podcast της, όπου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από χρήστες στο διαδίκτυο, επώνυμα ή ανώνυμα.

«Δεν θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ. Σοβαρολογούμε; Σιχαίνομαι την απολογία, προσπαθώ και εγώ να μην την κάνω και την ονομάζω διευκρίνηση. Η διευκρίνιση δεν έχει θυμό. Είμαι ο βασικός άνθρωπος που δεν τσακώνομαι ποτέ. Όταν νιώσω ότι πρέπει να μπω σε αντιπαράθεση, παθαίνω «τσότσο». Για αυτό αποφεύγω να κάνω τέτοιες συζητήσεις», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

«Έχει μπει ένας βλάκας στο live και λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας…», ανέφερε σε κάποια στιγμή του live η ηθοποιός.

«Περνάω δύσκολα αυτό τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου και το μάτι που δημιουργεί αυτή την κακή ενέργεια. Νιώθω πολλές φορές ευγνώμων, παρά τα hatε comments. Δεν πειράζει, δεν είμαι του μετρίου, είμαι των άκρων», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Έρχομαι για εσάς» ‑ Το σeξι teaser με τα εσώρουχα

Social 27.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός δίνει ραντεβού με τους followers της για την 28η Ιανουαρίου

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»