E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

«Δε θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2025 | 20:44

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

Στη μάχη της με τα αυτοάνοσα νοσήματα αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/3) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα live στα social media, με αφορμή τα 200 podcast της, όπου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από χρήστες στο διαδίκτυο, επώνυμα ή ανώνυμα.

«Δεν θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ. Σοβαρολογούμε; Σιχαίνομαι την απολογία, προσπαθώ και εγώ να μην την κάνω και την ονομάζω διευκρίνηση. Η διευκρίνιση δεν έχει θυμό. Είμαι ο βασικός άνθρωπος που δεν τσακώνομαι ποτέ. Όταν νιώσω ότι πρέπει να μπω σε αντιπαράθεση, παθαίνω «τσότσο». Για αυτό αποφεύγω να κάνω τέτοιες συζητήσεις», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

«Έχει μπει ένας βλάκας στο live και λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας…», ανέφερε σε κάποια στιγμή του live η ηθοποιός.

«Περνάω δύσκολα αυτό τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου και το μάτι που δημιουργεί αυτή την κακή ενέργεια. Νιώθω πολλές φορές ευγνώμων, παρά τα hatε comments. Δεν πειράζει, δεν είμαι του μετρίου, είμαι των άκρων», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid Χτες
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid Χτες
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»