E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

«Δε θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ...»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2025 | 20:44

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

Στη μάχη της με τα αυτοάνοσα νοσήματα αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/3) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα live στα social media, με αφορμή τα 200 podcast της, όπου απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από χρήστες στο διαδίκτυο, επώνυμα ή ανώνυμα.

«Δεν θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ. Σοβαρολογούμε; Σιχαίνομαι την απολογία, προσπαθώ και εγώ να μην την κάνω και την ονομάζω διευκρίνηση. Η διευκρίνιση δεν έχει θυμό. Είμαι ο βασικός άνθρωπος που δεν τσακώνομαι ποτέ. Όταν νιώσω ότι πρέπει να μπω σε αντιπαράθεση, παθαίνω «τσότσο». Για αυτό αποφεύγω να κάνω τέτοιες συζητήσεις», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

«Έχει μπει ένας βλάκας στο live και λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας…», ανέφερε σε κάποια στιγμή του live η ηθοποιός.

«Περνάω δύσκολα αυτό τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου και το μάτι που δημιουργεί αυτή την κακή ενέργεια. Νιώθω πολλές φορές ευγνώμων, παρά τα hatε comments. Δεν πειράζει, δεν είμαι του μετρίου, είμαι των άκρων», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Η ψηφοφορία στο αποψινό συμβούλιο του νησιού φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που δεν είχαν φανεί

TV Buzz 19.01.2026
Οι Επαρχιώτες βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τους αντιπάλους

Ο γιος της Μέλπως Ζαρόκωστα αποκαλύπτει: «Έχω ενοχές που δεν την πήγα νωρίτερα στο γηροκομείο»

Tabloid 19.01.2026
«Σαν μητέρα ήταν ιδιαίτερα δεμένη μαζί μου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Bρετανία: Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία ‑ Το ασυνήθιστο θέαμα

Παράξενα 19.01.2026
Χιλιάδες τηγανητές πατάτες ξεβράστηκαν σε παραλία του Ηνωμένου Βασιλείου με τους ντόπιους να απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για τον καθαρισμό των ακτών

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή