E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα με τα 2 ανήλικα παιδιά της ξυλοφόρτωσαν 14χρονο επειδή έκανε bullying στον γιο της

Η 36χρονη μπήκε με τα παιδιά της σε σχολικό λεωφορείο και ξυλοφόρτωσε τον 14χρονο προκαλώντας του κάταγμα στη μύτη

Δημοσίευση 20/3/2025 | 17:13

Μητέρα με τα 2 ανήλικα παιδιά της ξυλοφόρτωσαν 14χρονο επειδή έκανε bullying στον γιο της

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου στις ΗΠΑ, όταν μία μητέρα «μπούκαρε» σε σχολικό λεωφορείο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της με σκοπό να χτυπήσουν έναν 14χρονο μαθητή, ο οποίος φέρεται να έκανε bullying στον 13χρονο γιο της.

Η 36χρονη Latea Hentz από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ, μπήκε στο σχολικό λεωφορείο του 13χρονου γιου της, μαζί με την 17χρονη κόρη της, και να χτύπησε άσχημα τον 14χρονο. Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, τα οποία δείχνουν την άγρια επίθεση των τριών στον ανήλικο.

Καθώς το περιστατικό εκτυλίσσεται, ο οδηγός του λεωφορείου του Warren Township School μπορεί ακούγεται να λέει στην Hentz ότι δεν επιτρέπονταν γονείς στο λεωφορείο.

Ωστόσο, η μητέρα είπε στον οδηγό ότι ερχόταν για να καλέσει την αστυνομία καθώς οι τρεις τους πήγαν προς τον μαθητή.

Η κόρη και ο γιος της «άρχισαν αμέσως να τσακώνονται» με το μαθητή της 8ης δημοτικού, ανέφερε το κανάλι Fox 59.

«Χτυπήστε τον!»

Η Χεντς και η κόρη της άρχισαν να απειλούν και τα άλλα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο, τα οποία παρακαλούσαν τους τρεις να σταματήσουν την επίθεσή τους.

Η 36χρονη ακούγεται σε βίντεο να ουρλιάζει «Χτυπήστε τον, χτυπήστε τον!», στα παιδιά της προκειμένου να συνεχίζουν την βίαιη επίθεσή τους στον 14χρονο.

Κάποια στιγμή, η 17χρονη στράφηκε σε ένα 10χρονο κορίτσι στο λεωφορείο και να το απείλησε ρωτώντας το αν «θέλει κι αυτή», ανέφερε το IndyStar , επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα.

Η Χεντς και τα παιδιά της σταμάτησαν να χτυπούν το μαθητή, καθώς έφτασε η αστυνομία. Ωστόσο, κατά την έξοδό τους από το λεωφορείο, απείλησε ανοιχτά τους άλλους μαθητές και είπε, «Θα το καταστρέψω αυτό» και «Σας βαρέθηκα γα@@ παιδάκια».

Μάλιστα, η μητέρα υποστήριξε στην αστυνομία ότι το θύμα εκφοβίζει τον γιο της εδώ και αρκετές εβδομάδες και ότι τον είχε χαστουκίσει μία μέρα πριν από την επίθεση.

Η Hentz ισχυρίστηκε ότι το σχολείο του γιου της γνώριζε τον εκφοβισμό, αλλά δεν είχε κάνει τίποτα για να τον σταματήσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Champions League: Τρομερή Μπόντο Γκλιμτ έριξε 3άρα στη Μάντσεστερ Σίτι

Αθλητικά Νέα Χτες
Τελικό αποτέλεσμα 3-1 στη Νορβηγία

Εξαφάνιση Λόρα: Έρευνες των γερμανικών αρχών στο Βερολίνο μετά από μαρτυρία

Κόσμος Χτες
Οι ελληνικές αρχές ζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τις γερμανικές για την εξαφάνιση της Λόρα - Τι είπε Ελληνίδα σε νέα μαρτυρία

Βόμβα από τη FIFA: Πιθανή ακόμη και η αποβολή της Σενεγάλης από το Μουντιάλ 2026

Αθλητικά Νέα Χτες
Έρχεται τιμωρία για όσα έγιναν στον τελικό του Κόπα Αφρικα

Κακοκαιρία: Ποια ώρα αναμένεται να πέσει βροχή ενός μήνα στην Αττική

Καιρός Χτες
Πού θα χιονίσει, η πρόβλεψη Τσατραφύλλια

Δολοφονία στο Αγρίνιο: Γιατί μπορεί να καταρριφθεί ο ισχυρισμός του δράστη περί «αυτοάμυνας»

Ελλάδα Χτες
Ο 44χρονος καθ` ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στο Αγρίνιο θα απολογηθεί αύριο

Απρόθυμη η Αθήνα για συμμετοχή στο Συμβούλιο Ειρήνης που στήνει ο Τραμπ

Πολιτική Χτες
Στο «όχι» κλίνουν και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πλην Όρμπαν

Ερχεται νέα μείωση φόρου στα ενοίκια

Οικονομία Χτες
Κεντρικό ρόλο στο όλο εγχείρημα θα παίξει το Μητρώο Ακινήτων, καθώς θα αποκαλύψει κρυφά ενοίκια και αδρανή ακίνητα.

«Βόμβα» Δούκα στο ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική μας απέτυχε

Πολιτική Χτες
Ανησυχώ και για το κόμμα μας, είπε ο δήμαρχος Αθηναίων

Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που βρέθηκε μόνη να περπατάει στα συντρίμμια

Κόσμος Χτες
Σκοτώθηκαν οι γονείς και ο αδελφός της

Μαθητής γυμνασίου πήγε στο σχολείο με πιστόλι στη Ζάκυνθο

Ελλάδα Χτες
Προσήχθη μαζί με τον πατέρα του

ΕΟΦ: Απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής

Ελλάδα Χτες
Το προϊόν, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει φυτική ουσία που δεν είναι εγκεκριμένη για τρόφιμα

Ένας χρόνος Τραμπ: Τα 25 πράγματα που άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η εικόνα της Αμερικής και του κόσμου έχει αλλάξει δραματικά. To Politico συνόψισε τις 25 μεγάλες αλλαγές που έφερε η εκλογή του 47ου προέδρου των ΗΠΑ