E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω... το είπα, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη επισήμανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δημοσίευση 20/3/2025 | 11:00

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει πάλι για το εξώδικο που δέχθηκε από τον πρώην σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Τι γίνεται τελικά με αυτό το εξώδικο, που όλοι λένε» σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να αντιδράσει η Αθηνά Οικονομάκου επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «αχ, παιδιά, όχι πάλι! Όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει! Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω… το είπα. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη. Είναι 18 τα χρόνια που ασχολούνται μαζί μου, το έχω συνηθίσει πια».

«Δεν θεωρώ ότι θα πάψουν ποτέ τα μέσα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Τα μέσα ασχολούνται με τα πάντα για να βρισκόμαστε σε δουλειά. Εγώ κάνω τη ζωή μου, κοιτάζω τον εαυτό μου, κοιτάζω να είμαι χαρούμενη, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει. Αρκεί να μην παραβιάζει την ελευθερία μου. Μέχρι τώρα με σέβεστε και σας σέβομαι».

«Ο Μπρούνο είναι πολύ καλά. Σαν να είναι μόνιμα είναι εδώ, πηγαινοέρχεται δύο με τρεις φορές τον μήνα, ε πόσο πια; Μία πηγαίνω εγώ, το έχουμε κάνει συνήθεια το αεροδρόμιο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αθηνά Οικονομάκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ραγίζει καρδιές το αντίο του στην Κάθριν Ο’ Χάρα – «Μαμά, νόμιζα ότι είχαμε χρόνο»

Tabloid 31.01.2026
Η είδηση για τον θάνατο της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λιάγκας για την περιπέτεια υγείας της Κοσιώνη: «Θα χρειαστούν μήνες για να επανέλθει 100%»

TV Buzz 31.01.2026
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Σία Κοσιώνη.

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ