E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω... το είπα, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη επισήμανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δημοσίευση 20/3/2025 | 11:00

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει πάλι για το εξώδικο που δέχθηκε από τον πρώην σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Τι γίνεται τελικά με αυτό το εξώδικο, που όλοι λένε» σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να αντιδράσει η Αθηνά Οικονομάκου επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «αχ, παιδιά, όχι πάλι! Όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει! Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω… το είπα. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη. Είναι 18 τα χρόνια που ασχολούνται μαζί μου, το έχω συνηθίσει πια».

«Δεν θεωρώ ότι θα πάψουν ποτέ τα μέσα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Τα μέσα ασχολούνται με τα πάντα για να βρισκόμαστε σε δουλειά. Εγώ κάνω τη ζωή μου, κοιτάζω τον εαυτό μου, κοιτάζω να είμαι χαρούμενη, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει. Αρκεί να μην παραβιάζει την ελευθερία μου. Μέχρι τώρα με σέβεστε και σας σέβομαι».

«Ο Μπρούνο είναι πολύ καλά. Σαν να είναι μόνιμα είναι εδώ, πηγαινοέρχεται δύο με τρεις φορές τον μήνα, ε πόσο πια; Μία πηγαίνω εγώ, το έχουμε κάνει συνήθεια το αεροδρόμιο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αθηνά Οικονομάκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισχυρίζεται ότι κατέγραψε φάντασμα στο διάσημο Stanley Hotel ‑ «Η φωτογραφία δεν είναι ΑΙ»

Παράξενα 02.12.2025
Viral έχει γίνει η φωτογραφία που τράβηξε ένας άνδρας στις ΗΠΑ

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»

TV Buzz 02.12.2025
«Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο», δήλωσε η ηθοποιός

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου»

Tabloid 02.12.2025
«Έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας»

Ριάνα: Μοιράζεται αδημοσίευτες φωτογραφίες με μπικίνι από την εγκυμοσύνη της

Social 02.12.2025
Δύο μήνες αφού υποδέχτηκε με τον A$AP Rocky την κόρη τους, Rocky Irish.

Σερένα Γουίλιαμς: Εντυπωσιακή φωτογράφιση για περιοδικό μετά την απώλεια 14 κιλών

Social 02.12.2025
Ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, λέει η σούπερ σταρ του τένις και 23 φορές νικήτρια του Grand Slam

Η Σιένα Μίλερ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Tabloid 02.12.2025
Η ηθοποιός θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν

Σοφία Μουτίδου: «Είχα την τύχη να μην είμαι σεξουαλικά ποθητή, το διαχειρίζομαι στον ψυχολόγο μου»

TV Buzz 02.12.2025
«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβλεπα χυδαιότητες και κορίτσια να φοβούνται»

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»