E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω... το είπα, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη επισήμανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δημοσίευση 20/3/2025 | 11:00

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής, το πρωινό της Πέμπτης, στο OPEN. Μέσα σε όλα, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει πάλι για το εξώδικο που δέχθηκε από τον πρώην σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Τι γίνεται τελικά με αυτό το εξώδικο, που όλοι λένε» σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ για να αντιδράσει η Αθηνά Οικονομάκου επισημαίνοντας χαρακτηριστικά «αχ, παιδιά, όχι πάλι! Όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει! Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω… το είπα. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη. Είναι 18 τα χρόνια που ασχολούνται μαζί μου, το έχω συνηθίσει πια».

«Δεν θεωρώ ότι θα πάψουν ποτέ τα μέσα να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Τα μέσα ασχολούνται με τα πάντα για να βρισκόμαστε σε δουλειά. Εγώ κάνω τη ζωή μου, κοιτάζω τον εαυτό μου, κοιτάζω να είμαι χαρούμενη, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν και ο καθένας ας κάνει ό,τι νομίζει. Αρκεί να μην παραβιάζει την ελευθερία μου. Μέχρι τώρα με σέβεστε και σας σέβομαι».

«Ο Μπρούνο είναι πολύ καλά. Σαν να είναι μόνιμα είναι εδώ, πηγαινοέρχεται δύο με τρεις φορές τον μήνα, ε πόσο πια; Μία πηγαίνω εγώ, το έχουμε κάνει συνήθεια το αεροδρόμιο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αθηνά Οικονομάκου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPΕΝ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid 23.08.2025
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid 23.08.2025
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Media 23.08.2025
`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Tabloid 23.08.2025
Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Tabloid 23.08.2025
Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Tabloid 23.08.2025
Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων

Μετακομίζει η Σίσσυ Χρηστίδου ‑ Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media 23.08.2025
Οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα.

Σοφία Καρβέλα: «Τώρα αυτό είναι υγιές και όμορφο;» ‑ Η απάντησή της σε σχόλια κάτω από φωτογραφία της με μαγιό

Social Χτες
Η σχεδιάστρια μόδας έλαβε ποικίλα σχόλια σε πρόσφατη ανάρτηση από τις διακοπές της στην Τουρκία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιπλέει σε πισίνα και δείχνει πώς τη «βρίσκουν τα mail» που λαμβάνει ‑ Δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Η χιουμοριστική ανάρτηση που κοινοποίησε η ηθοποιός στα social media

Γαία Μερκούρη για την σεξοuαλική παρενόχληση που υπέστη: «Με ακολούθησε μέχρι το σπίτι και αuνανιζόταν»

Tabloid Χτες
Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη μιλάει ανοιχτά για την ανατριχιαστική εμπειρία που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας