E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τροχαίο στο Περιστέρι: «Ο νόμος δεν είναι αυστηρός για την 22χρονη οδηγό» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 47χρονου θύματος

«Όταν το διακύβευμα είναι η ανθρώπινη ζωή ή η ελευθερία, δεν συγκρίνεται»

Δημοσίευση 20/3/2025 | 10:23

Τροχαίο στο Περιστέρι: «Ο νόμος δεν είναι αυστηρός για την 22χρονη οδηγό» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 47χρονου θύματος

«Η οικογένεια καταστράφηκε καθώς ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά μπορεί να αντικατασταθεί ο άτυχος 47χρονος», είπε ο Δημήτρης Μιμιγιάννης, δικηγόρος οικογένειας θύματος το πρωί της Πέμπτης.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο πώς είναι η οικογένεια μετά την τραγική απώλεια αλλά και το τι δείχνουν τα στοιχεία σχετικά με τη σύγκρουση αλλά και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερη η 22χρονη οδηγός του άλλου οχήματος με περιοριστικούς όρους.

«Επειδή η οικογένεια κήδεψε τον άνθρωπο εχθές είναι στη φάση που θρηνεί», είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι σήμερα θα λάβει τη δικογραφία και θα δουν και τα ειδικότερα στάδια.

«Από τα στοιχεία που υπάρχουν και από την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα που εξέτασε τα στοιχεία, εξετάστηκαν, αναλύθηκαν και για αυτό επιβλήθηκαν και κάποιοι περιοριστικοί όροι», είπε σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν για το πώς συγκρούστηκε με το ταξί η 22χρονη.

Στη συνέχεια, όσον αφορά το ποιος παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, καθώς η 22χρονη φέρεται να το αμφισβήτησε, είπε ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει, όχι μόνο το ταξί του άτυχου άνδρα αλλά και άλλα οχήματα που προπορεύονταν αυτού, να περιμένουν και όταν ο σηματοδότης γίνει πράσινος να περνούν τον δρόμο.

«Υπάρχουν τόσα σημεία με κάμερες που πλέον η έννοια του “περνάω, δεν περνάω” ερυθρό σηματοδότη, αποδεικνύεται», τόνισε ακόμη.

Σχετικά με το κατηγορητήριο, εφόσον υπάρχει χρήση αλκοόλ, είπε «ακούμε και λέμε οι νόμοι είναι σκληροί και αυστηροί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος δεν είναι αυστηρός. Γιατί όταν το διακύβευμα είναι η ανθρώπινη ζωή ή η ελευθερία, νομίζω ότι δεν συγκρίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011