E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκαστικά στο σπίτι ή να παλεύουν για μια καριέρα, να μας επιτραπεί να είμαστε ό,τι θέλουμε

Φεμινισμός είναι ότι στηρίζω την απόφασή σου όποια κι αν είναι αυτή, σχολίασε μετά τις δηλώσεις Χρηστίδου και Βαρθακούρη

Δημοσίευση 20/3/2025 | 09:28

Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκαστικά στο σπίτι ή να παλεύουν για μια καριέρα, να μας επιτραπεί να είμαστε ό,τι θέλουμε

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του, Αντελίνα, με πολλά δημόσια πρόσωπα να τη σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Ο τραγουδιστής πρόσφατα, ανέφερε στην εκπομπή «Breakfast@Star», πως η σύζυγός του «πρέπει να είναι στο σπίτι, γιατί τη χρειάζονται οι κόρες τους».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τους πρώτους, που σχολίασαν τη δήλωση του τραγουδιστή. Την Κυριακή 16 Μαρτίου τόνισε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», πως πολλές γυναίκες δεν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν για ένα διάστημα μακριά από την εργασία τους, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση του Χάρη Βαρθακούρη να τη φέρνει σε άβολη θέση.

Αναφορικά με τα λεγόμενά τους, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως είναι προβληματικό να θεωρείται δεδομένο ότι η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι, αλλά εξίσου προβληματικό είναι και το να κρίνεται μια γυναίκα που το επιλέγει. Αναφερόμενη στη διαφωνία των δύο γυναικών, σημείωσε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ανασκεύασε τις δηλώσεις της και εξήγησε τη θέση της.

«Είναι προβληματικό το θέσφατο το ότι η γυναίκα είναι μόνο για το σπίτι, αλλά είναι προβληματικό το να κρίνεις μία γυναίκα που θέλει όντως να κάτσει σπίτι της. Δεν ξέρω στα αλήθεια τι έχει γίνει με τις δύο κυρίες. Νομίζω ότι η Σίσσυ κάπως ανακάλεσε και το εξήγησε. Η παντιέρα του είμαι ελεύθερη, χειραφετημένη κι ανεξάρτητη, δεν πρέπει να γίνει ένα στεγανό για τη γυναίκα, απλά πρέπει να μας επιτραπεί να είμαστε αυτό που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο φεμινισμός αφορά την ελευθερία επιλογής μίας γυναίκας, είτε αυτή αφορά την παραμονή στο σπίτι, είτε την επαγγελματική καταξίωση. Σύμφωνα με την ίδια, η ουσία είναι να επιτρέπεται στις γυναίκες να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. «Ούτε αναγκαστικά στο σπίτι και στην κουζίνα κι ούτε αναγκαστικά εκεί έξω να παλεύεις για μία καριέρα, που μπορεί να μη θέλεις σαν άνθρωπος. Για εμένα αυτό είναι φεμινισμός ότι στηρίζω την απόφασή σου όποια κι αν είναι αυτή», σχολίασε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, Μαριάνα είναι το επόμενο μουσικό viral

Tabloid 03.04.2026
Eτοιμάζεται για μεγάλη επιτυχία

Secret Lives of Mormon Wives: Πόσα σκάνδαλα μπορεί να αντέξει ένα reality show;

Celebrity Stories 03.04.2026
Στο επίκεντρο βρίσκεται μονίμως η κοινότητα του MomTok

Βερύκιος: «Αγριο χώσιμο» σε Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Star

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid Χτες
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid Χτες
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα Χτες
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social Χτες
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid Χτες
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid Χτες
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη