E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκαστικά στο σπίτι ή να παλεύουν για μια καριέρα, να μας επιτραπεί να είμαστε ό,τι θέλουμε

Φεμινισμός είναι ότι στηρίζω την απόφασή σου όποια κι αν είναι αυτή, σχολίασε μετά τις δηλώσεις Χρηστίδου και Βαρθακούρη

Δημοσίευση 20/3/2025 | 09:28

Μαίρη Συνατσάκη: Οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι αναγκαστικά στο σπίτι ή να παλεύουν για μια καριέρα, να μας επιτραπεί να είμαστε ό,τι θέλουμε

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης για τη σύζυγό του, Αντελίνα, με πολλά δημόσια πρόσωπα να τη σχολιάζουν ποικιλοτρόπως. Ο τραγουδιστής πρόσφατα, ανέφερε στην εκπομπή «Breakfast@Star», πως η σύζυγός του «πρέπει να είναι στο σπίτι, γιατί τη χρειάζονται οι κόρες τους».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τους πρώτους, που σχολίασαν τη δήλωση του τραγουδιστή. Την Κυριακή 16 Μαρτίου τόνισε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι», πως πολλές γυναίκες δεν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν για ένα διάστημα μακριά από την εργασία τους, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση του Χάρη Βαρθακούρη να τη φέρνει σε άβολη θέση.

Αναφορικά με τα λεγόμενά τους, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως είναι προβληματικό να θεωρείται δεδομένο ότι η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι, αλλά εξίσου προβληματικό είναι και το να κρίνεται μια γυναίκα που το επιλέγει. Αναφερόμενη στη διαφωνία των δύο γυναικών, σημείωσε ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ανασκεύασε τις δηλώσεις της και εξήγησε τη θέση της.

«Είναι προβληματικό το θέσφατο το ότι η γυναίκα είναι μόνο για το σπίτι, αλλά είναι προβληματικό το να κρίνεις μία γυναίκα που θέλει όντως να κάτσει σπίτι της. Δεν ξέρω στα αλήθεια τι έχει γίνει με τις δύο κυρίες. Νομίζω ότι η Σίσσυ κάπως ανακάλεσε και το εξήγησε. Η παντιέρα του είμαι ελεύθερη, χειραφετημένη κι ανεξάρτητη, δεν πρέπει να γίνει ένα στεγανό για τη γυναίκα, απλά πρέπει να μας επιτραπεί να είμαστε αυτό που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο φεμινισμός αφορά την ελευθερία επιλογής μίας γυναίκας, είτε αυτή αφορά την παραμονή στο σπίτι, είτε την επαγγελματική καταξίωση. Σύμφωνα με την ίδια, η ουσία είναι να επιτρέπεται στις γυναίκες να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. «Ούτε αναγκαστικά στο σπίτι και στην κουζίνα κι ούτε αναγκαστικά εκεί έξω να παλεύεις για μία καριέρα, που μπορεί να μη θέλεις σαν άνθρωπος. Για εμένα αυτό είναι φεμινισμός ότι στηρίζω την απόφασή σου όποια κι αν είναι αυτή», σχολίασε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Βεργκάρα: «Έριξε» το Instagram με το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε

Tabloid 23.01.2026
Πλάνα την δείχνουν να ποζάρει είτε ημίγυμνη είτε γυμνή

Ιωάννα Τούνη: Με δάκρυα στα μάτια έξω από το δικαστήριο – «Σφίγγεται κάθε φορά η καρδιά μου, είναι πολύ ψυχοφθόρο»

Tabloid 23.01.2026
Η σημερινή ημέρα είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα αλλά και πολύ δύσκολη για την influencer,

MasterChef: Σάστισαν με την μεγάλη του αστοχία

TV Buzz 23.01.2026
`Eίναι ένα ατόπημα που δεν μπορεί να σε πάει στην επόμενη φάση`

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ