E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη

Δημοσίευση 19/3/2025 | 18:01

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Μία μέρα μετά την (οργισμένη) ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με τον Νίκο Παππά, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με νέο ξέσπασμα, αυτή τη φορά μέσω TikTok.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και αμέσως… φούντωσαν οι φήμες ότι μιλάμε για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ζευγάρι οι δυο τους δεν είναι και ούτε διασκέδαζαν μαζί, δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο τραπέζι είπε η Ιωάννα Τούνη, που μετά την ανακοίνωση, έκανε και το βίντεο – ξέσπασμα για να τονίσει ότι πλέον δεν θα διαψεύδει μόνο μέσω social media αλλά θα κινείται νομικά.

«Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ψέματα και συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου! Έχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι παράνομη! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να “προειδοποιήσω” σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Έχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, εμένα με νοιάζει!», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Αμέσως μετά άρχισε να εξηγεί τη δική αλήθεια:Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια.

Τι το ‘θελα η έρημη και τόλμησα να βγω; Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική συναναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν πουλάει το όνομά μου. Δεν θα επιτρέψω στο εξής – έχοντας να προστατέψω εμένα και το παιδί μου- να βγαίνει ο καθένας και χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο τρόπο.

Δεν τον ξέρω, δεν μιλάμε. Όχι απλά είμαι έξαλλη… Είμαι τόσο απογοητευμένη με τους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων πραγματικά και δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχική υγεία του άλλου. Σιχάματα όλοι. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα, αυτό είναι συκοφαντία, είναι δυσφήμιση, είναι στέρηση της ελευθερίας του άλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.

YouTuber δεν αναγνώρισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν ξεκινάς καλά, δεν μιλάς ωραία, του απάντησε

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Δεν χρειάζεται να ανήκω σε αυτό το vlog, σχολίασε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» όταν ο YouTuber δήλωσε πως δεν ήξερε ποια είναι

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ανακοίνωση του σταθμού

Πηγή Δεβετζή: Βρήκα την ευκαιρία να πάω στην Ιορδανία για να βαπτιστώ όπως τότε ο Χριστός

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Σώθηκα από ατύχημα με αυτοκίνητό μου και νομίζω ότι είχα την προστασία και του Θεού, ανέφερε η Ολυμπιονίκης

Σαρλίζ Θερόν: Τα ουρλιαχτά της όταν άγγιξε φίδι σε challenge του Netflix, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Η ηθοποιός συμμετείχε σε δοκιμασία «mystery box» με τον Τέιρον Έγκερτον, όπου κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αντικείμενα μόνο μέσω της αφής

Anne Hathaway: Eξηγεί γιατί η τελειότητα είναι παγίδα

E-Daily 3.Left 28.04.2026
Από το άγχος και την αυτοκριτική στην αυτοπεποίθηση και τη χαρά, η σταρ αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τη νέα της λάμψη

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left Χτες
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left Χτες
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά