E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη

Δημοσίευση 19/3/2025 | 18:01

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Μία μέρα μετά την (οργισμένη) ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με τον Νίκο Παππά, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με νέο ξέσπασμα, αυτή τη φορά μέσω TikTok.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και αμέσως… φούντωσαν οι φήμες ότι μιλάμε για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ζευγάρι οι δυο τους δεν είναι και ούτε διασκέδαζαν μαζί, δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο τραπέζι είπε η Ιωάννα Τούνη, που μετά την ανακοίνωση, έκανε και το βίντεο – ξέσπασμα για να τονίσει ότι πλέον δεν θα διαψεύδει μόνο μέσω social media αλλά θα κινείται νομικά.

«Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ψέματα και συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου! Έχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι παράνομη! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να “προειδοποιήσω” σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Έχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, εμένα με νοιάζει!», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Αμέσως μετά άρχισε να εξηγεί τη δική αλήθεια:Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια.

Τι το ‘θελα η έρημη και τόλμησα να βγω; Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική συναναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν πουλάει το όνομά μου. Δεν θα επιτρέψω στο εξής – έχοντας να προστατέψω εμένα και το παιδί μου- να βγαίνει ο καθένας και χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο τρόπο.

Δεν τον ξέρω, δεν μιλάμε. Όχι απλά είμαι έξαλλη… Είμαι τόσο απογοητευμένη με τους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων πραγματικά και δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχική υγεία του άλλου. Σιχάματα όλοι. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα, αυτό είναι συκοφαντία, είναι δυσφήμιση, είναι στέρηση της ελευθερίας του άλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids