E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη

Δημοσίευση 19/3/2025 | 18:01

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Μία μέρα μετά την (οργισμένη) ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με τον Νίκο Παππά, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με νέο ξέσπασμα, αυτή τη φορά μέσω TikTok.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και αμέσως… φούντωσαν οι φήμες ότι μιλάμε για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ζευγάρι οι δυο τους δεν είναι και ούτε διασκέδαζαν μαζί, δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο τραπέζι είπε η Ιωάννα Τούνη, που μετά την ανακοίνωση, έκανε και το βίντεο – ξέσπασμα για να τονίσει ότι πλέον δεν θα διαψεύδει μόνο μέσω social media αλλά θα κινείται νομικά.

«Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ψέματα και συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου! Έχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι παράνομη! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να “προειδοποιήσω” σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Έχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, εμένα με νοιάζει!», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Αμέσως μετά άρχισε να εξηγεί τη δική αλήθεια:Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια.

Τι το ‘θελα η έρημη και τόλμησα να βγω; Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική συναναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν πουλάει το όνομά μου. Δεν θα επιτρέψω στο εξής – έχοντας να προστατέψω εμένα και το παιδί μου- να βγαίνει ο καθένας και χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο τρόπο.

Δεν τον ξέρω, δεν μιλάμε. Όχι απλά είμαι έξαλλη… Είμαι τόσο απογοητευμένη με τους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων πραγματικά και δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχική υγεία του άλλου. Σιχάματα όλοι. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα, αυτό είναι συκοφαντία, είναι δυσφήμιση, είναι στέρηση της ελευθερίας του άλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης