E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Νέο ξέσπασμα από την Ιωάννα Τούνη

Δημοσίευση 19/3/2025 | 18:01

Ιωάννα Τούνη: Αρκετά ανέχτηκα επειδή πουλάει το όνομά μου, έχω παιδί να προστατεύσω

Μία μέρα μετά την (οργισμένη) ανακοίνωση με την οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε σχέση με τον Νίκο Παππά, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με νέο ξέσπασμα, αυτή τη φορά μέσω TikTok.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο και λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί. Εκεί βρέθηκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και αμέσως… φούντωσαν οι φήμες ότι μιλάμε για το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ζευγάρι οι δυο τους δεν είναι και ούτε διασκέδαζαν μαζί, δεν βρίσκονταν καν στο ίδιο τραπέζι είπε η Ιωάννα Τούνη, που μετά την ανακοίνωση, έκανε και το βίντεο – ξέσπασμα για να τονίσει ότι πλέον δεν θα διαψεύδει μόνο μέσω social media αλλά θα κινείται νομικά.

«Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ψέματα και συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου! Έχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι παράνομη! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να “προειδοποιήσω” σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Έχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, εμένα με νοιάζει!», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Αμέσως μετά άρχισε να εξηγεί τη δική αλήθεια:Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια.

Τι το ‘θελα η έρημη και τόλμησα να βγω; Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική συναναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν πουλάει το όνομά μου. Δεν θα επιτρέψω στο εξής – έχοντας να προστατέψω εμένα και το παιδί μου- να βγαίνει ο καθένας και χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο τρόπο.

Δεν τον ξέρω, δεν μιλάμε. Όχι απλά είμαι έξαλλη… Είμαι τόσο απογοητευμένη με τους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων πραγματικά και δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχική υγεία του άλλου. Σιχάματα όλοι. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα, αυτό είναι συκοφαντία, είναι δυσφήμιση, είναι στέρηση της ελευθερίας του άλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία