E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

«Έγινε λίγο μία παρανόηση που μπέρδεψε τον κόσμο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/3/2025 | 07:52

H Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

"Έγινε λίγο μία παρανόηση που μπέρδεψε τον κόσμο, γιατί βγήκε μία εκπομπή και είπε για το εγκεφαλικό που είχε περάσει ο Λευτέρης το 2015".

Τη Βάσω Λασκαράκη υποδέχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (17/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από το πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, και η οποία παρεξηγήθηκε από τα media.

«Για τρεις εβδομάδες ήμουν Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Ηρακλείου. Από τις 7 Γενάρη που μπήκε στο νοσοκομείο ο Λευτέρης για να κάνει την επέμβαση, βγήκε τέλη Γενάρη. Ήταν ένα θέμα γαστρεντερικό, έπρεπε να γίνει κολεκτομή, να αφαιρεθεί ένα κομμάτι από το έντερο», περιγράφει η Βάσω Λασκαράκη.

«Το χειρουργείο κράτησε παραπάνω αλλά πήγαν όλα καλά. Έγινε λίγο μία παρανόηση που μπέρδεψε τον κόσμο, γιατί βγήκε μία εκπομπή και είπε για το εγκεφαλικό που είχε περάσει ο Λευτέρης το 2015», επισήμανε η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της.

«Εγώ δεν το φοβάμαι το γήρας. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι «μάλιστα, πέρασε και αυτή η χρονιά» αλλά δεν αγχώνομαι. Όταν βλέπω τις επαναλήψεις στην τηλεόραση, λέω στον Μελέτη: κοίτα τι κουκλάκια ήμασταν», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Βάσω Λασκαράκη.

«Το διαζύγιο δεν ήταν επανάσταση. Ήταν κάτι που ήρθε και δεν το είδα καθόλου επαναστατικό. Περισσότερο επαναστατικό ήταν το πόσο γρήγορα αποφάσισα να ξαναφτιάξω τη ζωή μου και να προχωρήσω. […] Τρεις σχέσεις έχω κάνει στη ζωή μου όλες κι όλες, ήταν μακροχρόνιες. […] «Δεν έγιναν όλα στη ζωή μου όπως τα ήθελα. Αν γυρνούσα τον χρόνο, δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα ήμουν λίγο πιο τολμηρή και θα έπαιρνα αποφάσεις πιο γρήγορα», παραδέχεται η Βάσω Λασκαράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»