E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης: Έπινα χωρίς να μου αρέσει το αλκοόλ

«Θυμάμαι να λέω ότι θέλω να φτάσω στον πάτο»

Δημοσίευση 18/3/2025 | 07:18

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης: Έπινα χωρίς να μου αρέσει το αλκοόλ

Αποκαλύψεις για την ζωή του εκτός γηπέδων και το πρόβλημα με το αλκοόλ που αντιμετώπισε, όταν αγωνιζόταν και μεσουρανούσε με τη φανέλα της ΑΕΚ, έκανε στην εκπομπή «Prime Time» του ΣΚΑΙ ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την κατάθλιψη, ο πάλαι ποτέ αγαπημένος άσος των φίλων της Ένωσης και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, τόνισε: «Όσο έπαιζα στην ΑΕΚ, ειδικά μετά τον πρώτο χρόνο, ήμουν πάντα υπό πίεση. Έπρεπε να βάλω το γκολ για να κερδίσουμε, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Όλος ο κόσμος περίμενε από εμένα να βάλω το γκολ, οπότε ναι, υπήρχε πίεση. Δεν μπορώ να πω όμως ότι μου κακοφαινόταν. Τις περισσότερες φορές το έβαζα και κερδίζαμε τα μεγάλα παιχνίδια».

«Σιγά σιγά με τον καιρό καταλάβαινα ότι δεν περνάω καλά. Αργά το κατάλαβα, πέρασαν χρόνια δηλαδή. Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος» εξομολογήθηκε στη συνέχεια της αφήγησής του για την αθέατη πλευρά του πρωταθλητισμού ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Και συνέχισε: «Μου έλειπε να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Πέρασα ένα είδος κατάθλιψης. Δεν πρόσεχα τον εαυτό μου, πήρα κιλά, έπινα χωρίς να μου αρέσει το αλκοόλ. Είχα κλειστεί περισσότερο στον εαυτό μου, ενώ ήμουν κλειστός έτσι κι αλλιώς. Δεν είχα κοινωνικές επαφές, μόνο κάποιους φίλους».

«Θυμάμαι να λέω ότι θέλω να φτάσω στον πάτο, για να ανέβω και νομίζω ότι ήταν ρίσκο αυτό. Πιστεύω όμως ότι το έκανα. Δεν μου άρεσε καθόλου ο εαυτός μου τότε» κατέληξε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στα προβλήματά του με το αλκοόλ και την κατάθλιψη, κατά τη διάρκεια ημερίδας της ΕΠΟ, τον Απρίλιο του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social 22.12.2025
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid 22.12.2025
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid 22.12.2025
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα 22.12.2025
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα 22.12.2025
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 22.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid Χτες
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκάλιασα ξένη γυναίκα στο αεροδρόμιο, τρόμαξε»

Tabloid Χτες
Η απίστευτη ιστορία που μοιράστηκε