E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέμος Μπεγνής: «Απειλούσε ότι θα πέσει από την ταράτσα, για να βγούμε για καφέ»

«Όταν κάναμε το Μη μου λες αντίο ...»

Δημοσίευση 17/3/2025 | 21:30

Μέμος Μπεγνής: «Απειλούσε ότι θα πέσει από την ταράτσα, για να βγούμε για καφέ»

Με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τη σειρά Ταμπού, ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τη συνεργασία του, αλλά και για σημαντικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως η επίθεση στην Εθνική Πινακοθήκη από τον βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι δύσκολα χάνει την ψυχραιμία του, εκτός αν κάποιος του φερθεί με αγένεια. Σε μια από τις αφηγήσεις του, περιέγραψε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης, επισημαίνοντας τη σημασία του σεβασμού τόσο στη σκηνή όσο και στην καθημερινότητα.

«Έχω σταματήσει παράσταση γιατί είχε έρθει ένα σχολείο και τα παιδιά φώναζαν και μας απηυθύναν τον λόγο ενώ οι καθηγητές ήταν έξω για καφέ», αποκάλυψε.

Μέμος Μπεγνής: Όσα δήλωσε στην συνέντευξη του ΄Πάμε Δανάη’

Ο ηθοποιός σχολίασε στα όσα διαδραματίστηκαν στην Eθνική Πινακοθήκη με τον βουλευτή της «Νίκης», Νίκο Παπαδόπουλο, όπου χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ ανησυχητική η έξαρση του φασισμού. Κάποιοι είπαν ότι οι βανδαλισμοί στην Εθνική Πινακοθήκη προσέβαλαν την θρησκεία μας, μάλλον οι ίδιοι προσβλήθηκαν. Τα μηνύματα που λαμβάνει κάποιος όταν έχει διαφορετική άποψη από τον άλλο είναι ασύλληπτα. Οι ίδιοι άνθρωποι που κάνουν τον μάγκα πίσω από το πληκτρολόγιο είναι αυτοί που θα έρθουν μετά στο καμαρίνι και θα σε ‘’γλείψουν’’»

Ο Μέμος Μπεγνής αποκάλυψε παράλληλα μία ακραία εκδήλωση θαυμασμού από θαυμάστριά του. Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε: «Όταν κάναμε το ‘’Μη μου λες αντίο’’ ένα κοριτσάκι απειλούσε ότι θα πέσει από την ταράτσα για να βγούμε για καφέ».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε δεν θέλει να ερωτεύεται. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Μου κάνει κακό γιατί δεν υπάρχει λογική όταν συμβαίνει αυτό. Η απιστία συγχωρείται, θα τρελαθώ αν σκεφτώ ότι θα είμαι με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Νομίζω ότι η μονογαμία και η αφοσίωση σε έναν άνθρωπο είναι κατάλοιπα μιας παλιάς κοινωνίας και θρησκειών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια χώρα έχει τους περισσότερους δημιουργούς OnlyFans; Η απάντηση θα σας ξαφνιάσει

Social 30.06.2025
Ένα νέο ρεπορτάζ αποκάλυψε τη χώρα με τους περισσότερους δημιουργούς στο OnlyFans στον κόσμο – και δεν είναι το Ηνωμένο Βασίλειο ή οι ΗΠΑ

Beyonce: Η στιγμή που το «ιπτάμενο» αυτοκίνητό της άρχισε να γέρνει

Tabloid 30.06.2025
Η Beyonce, όπως μπορείτε να δείτε, καθόταν στο κόκκινο κάμπριο όταν αυτό άρχισε να γέρνει

Η Beyonce διέκοψε συναυλία της στο Χιούστον ‑ Παραλίγο ατύχημα στο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο

Tabloid 30.06.2025
Η εταιρεία παραγωγής της τραγουδίστριας ανακοίνωσε, πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο στάδιο

Θανάσης Πάτρας: «Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και περήφανοι για τη δουλειά μας»

TV Buzz 30.06.2025
«Το κανάλι μάς στήριξε, το στοίχημα Weekenders κερδήθηκε», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Χρήστος Σπανός: «Με κράτησαν όμηρο για μία ώρα, έβγαλαν πιστόλια, τους έδωσα 20.000 και με άφησαν»

Tabloid 30.06.2025
«Δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, μου έλεγαν ""Dollars, dollars!"", είχαν βγάλει πιστόλια»

Ρένα Μόρφη: Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Social 30.06.2025
«Ό,τι έκανα, το έκανα και δίπλα στον Πορτοκάλογλου, αφήστε μας να είμαστε από όλα»

Σχοινούσα: Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος χόρεψε ξανά με την εγγονή του σε τοπική γιορτή του νησιού των Κυκλάδων

Social 30.06.2025
Ο 92χρονος χόρεψε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, παρασυρμένος από τη μουσική και τη θαλασσινή αύρα του καλοκαιριού

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλείστηκε στην Τήνο ‑ «Δεν το λες και φυλακή», γράφει

Tabloid Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με δύο νέες αναρτήσεις του παρουσιαστή

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά, τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι»

Tabloid Χτες
Πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το «ανέκδοτο», το «τίποτα έγινε βουλευτής»