E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο ντοκουμέντο από την φωτιά στο κλαμπ που οδήγησε στον θάνατο 59 ανθρώπους

Παράλληλα, ακούγεται η φράση:«Βγείτε όλοι έξω! Βγείτε όλοι έξω. Χρειάζομαι ακόμη έναν (πυροσβεστήρα)»

Δημοσίευση 17/3/2025 | 18:50

Βίντεο ντοκουμέντο από την φωτιά στο κλαμπ που οδήγησε στον θάνατο 59 ανθρώπους

Θρήνος και οργή στη Βόρεια Μακεδονία από την φωτιά στο κλαμπ στην πόλη Κοτσάνι τα ξημερώματα της Κυριακής (16/03/2025) με αποτέλεσμα 59 άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News φαίνεται να έχει πιάσει φωτιά η οροφή του κλαμπ στη Βόρεια Μακεδονία και με έναν πυροσβεστήρα να γίνεται προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς.

Παράλληλα, ακούγεται η φράση:«Βγείτε όλοι έξω! Βγείτε όλοι έξω. Χρειάζομαι ακόμη έναν (πυροσβεστήρα)».

Ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο ντοκουμέντο μίλησε στο Live News, όπου ανέφερε:«Υπήρχε μια φωτιά. Μου είπαν να πάω έξω. Η πόρτα και οι τοίχοι κατέρρευσαν οπότε μας βοήθησαν για να βγούμε. Έχω μόνο κάποια καψίματα Η φωτιά ξεκίνησε από πυροτεχνήματα πάνω στη σκηνή. Όλα έγιναν γρήγορα».

Την υπόθεση έχουν αναλάβει πέντε εισαγγελείς, που «βλέπουν» υπόθεση διαφθοράς πίσω από τη φονική πυρκαγιά στο κλαμπ.

Στο κλαμπ διεξαγόταν η συναυλία δημοφιλούς χιπ χοπ συγκροτήματος και διασκέδαζαν χιλιάδες άτομα και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας στο χώρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά σπίθες από πυροτεχνήματα που βρίσκονται στην σκηνή εκτοξεύονται στην οροφή και εξαπλώνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Πανικόβλητοι όσοι παρακολουθούσαν τη συναυλία, τρέχουν να βγουν από το κτίριο.

Δεκαοκτώ νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι περισσότεροι ποδοπατήθηκαν προσπαθώντας να γλιτώσουν. Κάποια από τα θύματα είναι μόλις 14 ετών.

Τραυματίες έχουν μεταφερθεί και σε νοσοκομεία στην Ελλάδα, στην Τουρκία και στη Βουλγαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέντε νεκροί από πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Ένα άτομο τέθηκε υπό κράτηση - τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα

Αιματοκύλισμα σε fan zone του Μουντιάλ: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία

Παραιτήθηκε η Ξενογιαννακοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ ‑ «Η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργεί διέξοδο»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να υπάρξει ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και στην ΕΛΑΣ», ανέφερε υπενθυμίζοντας ομιλία της στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι εισπράττουν πρώτοι τα 150 και ποιοι πρέπει να περιμένουν

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε δύο φάσεις - έως 30 Ιουνίου και έως 31 Αυγούστου - η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 150 ευρώ σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οςποίος έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης της δολοφονίας του 25χρονου Τούρκου στα Εξάρχεια προχώρησαν οι Αρχές, το πρωί της Δευτέρας

Πέθανε η Πενέλοπε Κιθ

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η σπουδαία ηθοποιός της βρετανικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή στα 86 της χρόνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

Ελλάδα 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

Αθλητικά Νέα 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ελλάδα 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.