E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Θέλω να ζήσω»: Το βίντεο με τον Αλέξη Κούγια που δημοσίευσε ο γιος του, Χρίστος

Η ανάρτηση έγινε με αφορμή την ονομαστική εορτή του εκλιπόντος πατέρα του

Δημοσίευση 17/3/2025 | 14:01

«Θέλω να ζήσω»: Το βίντεο με τον Αλέξη Κούγια που δημοσίευσε ο γιος του, Χρίστος

Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 74 ετών, και σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, θα ήταν η ονομαστική του εορτή. Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας, τίμησε τη μνήμη του με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 23χρονος δημοσίευσε ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του πατέρα του, στην οποία μιλούσε για τα όνειρα και τις επιθυμίες του σχετικά με τον ίδιο και την αδελφή του, Μάιρα. Ο Αλέξης Κούγιας είχε εξομολογηθεί τότε πως ήθελε να ζήσει αρκετά, ώστε να περάσει πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά του.

Όπως είχε πει ο εκλιπών: «Θέλω να ζήσω. Από εκεί και πέρα ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου στην εκκλησία και να μπω στα δικαστήρια μαζί με τα παιδιά μου αγκαλιά. Μάλιστα λέω, ότι αν καταφέρω και μπω σε μία δίκη και είμαστε οι τρεις μας - γιατί επιτρέπεται να είναι σε μία δίκη τρεις δικηγόροι - το βράδυ θα έχω υπονομεύσει όλο τον χώρο των δικαστηρίων με βαρελότα. Να είμαστε καλά, να τα ζούμε».

Δείτε την ανάρτησή του

Η νέα δημοσίευση του Χρήστου Κούγια για τον πατέρα του

Ο Χρίστος Κούγιας δεν επέλεξε τυχαία τη χρήση του παραπάνω βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα του. Πάνω μάλιστα σε αυτό, μοιράστηκε πως κάθε χρόνο ήταν από τους πρώτους που ευχόταν στον Αλέξη Κούγια για τη γιορτή του. Κάτι τέτοιο φέτος είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί και έτσι ο γιος του εκλιπόντα έγραψε δημόσια σε ένα Instagram story: «Θα σου είχα πει όπως κάθε χρόνο, “χρόνια πολλά” από τις 00:00».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.