E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Justin Bieber: Η νέα αινιγματική του ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Τι έγραψε

Δημοσίευση 17/3/2025 | 12:50

Justin Bieber: Η νέα αινιγματική του ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

O Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) για άλλη μια φορά έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές του έπειτα από μια αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε στα Instagram Stories ένα κείμενο σε γκρι φόντο γράφοντας για τη δυσκολία στη διαχείριση των συναισθημάτων του.

Σε συνδυασμό με το μελαγχολικό ήχο του τραγουδιού της SZA «I H a t e U» που επέλεξε να ακούγεται, πυροδότησε νέες ανησυχίες για την ψυχική του υγεία. «Πάντα μου έλεγαν από παιδί να μη μισώ. Αλλά αυτό με έκανε να πιστεύω ότι δε μου επιτρέπουν να το νιώσω και έτσι δεν είπα σε κανέναν ότι το ένιωθα», έγραψε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Με έκανε να πιστεύω ότι πνίγομαι και ότι είμαι ανασφαλής να το αναγνωρίσω. Νομίζω ότι μπορούμε να πολεμήσουμε το μίσος μόνο όταν πρώτα αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει. Πώς να μη νιώθουμε μίσος από όλο αυτό το πλήγμα που έχουμε βιώσει;», συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου μοιράστηκε ένα κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου εξομολογήθηκε ότι νιώθει «ανεπαρκής τις περισσότερες ημέρες», έχοντας το σύνδρομο του απατεώνα λόγω της απότομης φήμης που απέκτησε.

Ο Μπίμπερ, ο οποίος έγινε διάσημος από την ηλικία των 15 ετών μέσα από βίντεο στο YouTube και κάνοντας τα πρώτα του βήματα με τη δισκογραφική εταιρία του Usher, έχει εδώ και καιρό μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη φήμη του, όπως αναφέρει το βρετανικό Ηello.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid Χτες
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories Χτες
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media