E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου ‑ Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αντιπαράθεση για όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης

Τι είχε δηλώσει ο Χάρης Βαρθακούρης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/3/2025 | 10:26

Σίσσυ Χρηστίδου ‑ Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αντιπαράθεση για όσα είπε ο Χάρης Βαρθακούρης
Χαμογέλα και Πάλι

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη ότι η θέση της συζύγου, Αντελίνας, είναι στο σπίτι γιατί την έχουν ανάγκη τα παιδιά τους.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» τόνισε ότι πολλές γυναίκες δεν έχουν τη δυνατότητα να μείνουν για ένα διάστημα μακριά από την εργασία τους για να φροντίσουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα τέτοιου είδους δηλώσεις να τις κάνουν να νιώσουν άβολα. Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε ωστόσο πως σέβεται απόλυτα τις μητέρες που συνειδητά επιλέγουν να μείνουν στο σπίτι τους για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την ανατροφή των παιδιών τους.

Λίγο αργότερα η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να δώσει μια έμμεση απάντηση στην Σίσσυ Χρηστίδου μετά τα λεγόμενά της το πρωί της Κυριακής, υπερασπιζόμενη με αυτόν τον τρόπο τον σύζυγό της.

«Ευλογημένη που σε έχω! Ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος. Οι κόρες μας κι εγώ σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα είσαι και για όλα όσα μας προσφέρεις. Μαζί πάντα και παντού, με σεβασμό στους ρόλους μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα παρέα, χέρι-χέρι. Με σεβασμό στην οικογένεια.

Οι περισσότεροι καταλαβαίνουν, μας τιμούν με τα όμορφα λόγια τους, την κοινή λογική τους και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, πότε πρέπει να την «χρησιμοποιούμε» και πότε όχι, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη, δίνοντας σαφή απάντηση στην Σίσσυ Χρηστίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left Χτες
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε