E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τον αρραβωνιαστικό της

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό λίγο μετά την είδηση του αρραβώνα του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/3/2025 | 09:13

Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram με τον αρραβωνιαστικό της
instagram

Η Αμαλία Κωστοπούλου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Πριν από περίπου ένα μήνα μοιράστηκε μέσα από μία ανάρτηση στα social media, πως έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, Τζέικ Μέντγουελ, ανακοινώντας έτσι την ευχάριστη είδηση του αρραβώνα τους.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ζει και εργάζεται στην Αμερική και εκεί πλέον σκοπεύει να συνεχίσει την κοινή πορεία της με τον Μέντγουελ. Το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και στον ελεύθερό του χρόνο επιλέγει συχνά να γνωρίζει καινούρια μέρη.

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η Αμαλία Κωστοπούλου έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη βόλτα που έκανε με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί μέσα από το αυτοκίνητο, χαμογελώντας στον φακό, την ώρα που ο Τζέικ Μέντγουελ οδηγούσε. 

Η Αμαλία Κωστοπούλου έκανε γνωστό ότι αρραβωνιάστηκε, καθώς δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της, δείχνοντας το δαχτυλίδι που της προσέφερε. Στη λεζάντα της δημοσίευσης είχε γράψει: «Περισσότερα απ΄ όσα προσευχόμουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»