E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκη Λάμη: «Είχα σχέση για έξι χρόνια με θαυμαστή μου, ήταν από τις μεγαλύτερες μου σχέσεις»

«Είναι κάποιοι άνθρωποι που, αν τους εκτιμώ, νομίζω ότι δεν φεύγει η εκτίμηση»

Δημοσίευση 17/3/2025 | 08:38

Νίκη Λάμη: «Είχα σχέση για έξι χρόνια με θαυμαστή μου, ήταν από τις μεγαλύτερες μου σχέσεις»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λάμη, το πρωινό της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο σε προηγούμενες της σχέσεις όσο και σε εκείνη που είχε στο παρελθόν με θαυμαστή της.

Ειδικότερα, η Νίκη Λάμη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «έχω κάνει σχέση με θαυμαστή μου, ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Ήταν από τις μεγαλύτερες μου σχέσεις αν και δεν ήταν καθόλου κεραυνοβόλος έρωτας. Ήμουν στην παράσταση, ήρθε, μου έδωσε συγχαρητήρια και μετά ειδωθήκαμε τυχαία κάπου έξω. Ήρθε άλλες 18 φορές, νομίζω, στην παράσταση, συγχαρητήρια ξανά, ένα λουλουδάκι τη μια φορά, κάτι άλλο την επόμενη κ.ο.κ. Ε, μετά από τόσες άλλες φορές και μετά από τρεις μήνες, βγήκαμε για ένα φαγητό».

«Δεν με φόβισε γιατί το έκανε με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου δημιουργούσε πίεση. Δηλαδή μέσα μου δεν μου δημιουργούσε πίεση. Εκδήλωνε ενδιαφέρον, δηλαδή «θέλω να σε γνωρίσω, ρε κοπέλα μου, δεν μπορώ να σε δω αλλού, εκεί παίζεις και δεν ξέρω που βγαίνεις ή τι κάνεις». Αυτό θα ήταν πιο επικίνδυνο και θα με φόβιζε αν ήξερε που βγαίνω, που τρώω, που είναι τα στέκια μου. Μέχρι σήμερα έχουμε παραμείνει φίλοι».

«Δεν έχω «κανόνα» με τις προηγούμενες σχέσεις μου, στο αν θα κρατήσουμε επαφή, αλλά είναι κάποιοι άνθρωποι που αν τους εκτιμώ, νομίζω ότι δεν φεύγει η εκτίμηση. Δεν έχουμε καθημερινότητα αλλά έχουμε σίγουρα μια σχέση εκτίμησης» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Νίκη Λάμη στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media