E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

«Ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας ενώ άλλη νόμιζε ότι ειρωνεύομαι» επισημαίνει, μεταξύ πολλών, ο Σίλας Σεραφείμ.

Δημοσίευση 17/3/2025 | 08:22

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

Τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε η συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό επέλεξε ο Σίλας Σεραφείμ να τονίσει στη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Κι αυτό μιας και ο δημοφιλής stand up comedian θέλησε να εξηγήσει πως ενδεχομένως η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα να παρερμήνευσαν μέρος των δηλώσεων του λόγω του μοντάζ.

Ειδικότερα, λοιπόν, ο Σίλας Σεραφείμ επισημαίνει τα εξής. «Δείτε τώρα πως λειτουργεί ο θαυμαστός κόσμος της τηλεόρασης και γιατί γίνονται τόσες παρεξηγήσεις. «Να κάνουμε μια συνέντευξη;», «να κάνουμε μια συνέντευξη». «Για την εθνική πινακοθήκη», «για την εθνική πινακοθήκη». «Αλλά θα σας ρωτήσω και για τον Σεφερλή;», «τι να με ρωτήσεις για το Σεφερλή; Έχω πει, ό,τι ήταν να πω το έχω πει». Έρχονται, μιλάμε για την εθνική πινακοθήκη 10 λεπτά, φυσικά πρέπει να την κάνεις τη συνέντευξη γιατί έχεις και παράσταση και πρέπει να την διαφημίσεις».

«Λέω για τον Σεφερλή, θα πω μια φράση. «Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και επιτυχημένος είναι και τον ζηλεύουν και τον φθονούν, έτσι είναι πάντα, αλλά άμα τρώγεται και άμα ζορίζεται, σώνει και ντε γιατί δεν τον αποδέχονται οι υπόλοιποι, θα κάνω μια πρόταση». Τι βγήκε όμως; Τι κατάλαβαν;».

Με την παρεμβολή αποσπασμάτων από τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Άριας Καλύβα, μεταξύ των άλλων, ο Σίλας Σεραφείμ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «ισόποσα χρονικά ήταν αυτά που είπα για την εθνική πινακοθήκη και τον Σεφερλή, που δεν ήταν. 10 προς 1 ήταν αλλά από το μοντάζ δεν φαίνεται. Μετά, ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας! Η άλλη (σ.σ. Άρια Καλύβα) νόμιζε ότι ειρωνεύομαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιστρέφει το πιο ιντρικαδόρικο reality show: Αποχωρήσεις, comeback και νέο δράμα στο Netflix

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Το Selling Sunset αλλάζει για πάντα –Τρελές επιστροφές και αποχωρήσεις

«Πάντα γυρνάει σε μένα»: Ο σύντροφος της σταρ του OnlyFans που πήγε με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες «σπάει» τη σιωπή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λίλι Φίλιπς είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το ακραίο challenge της και τώρα ο σύντροφός της αποκαλύπτει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου, παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομά της

Αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι δίπλα στον Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Michael» στο Λος Αντζελες

Βίντεο από τη σύλληψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μεθυσμένη οδήγηση έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

E-Daily 3.Left Χτες
Σε τμήματα του βίντεο η ποπ σταρ ακούγεται να αρνείται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left Χτες
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτό πρέπει να το διαψεύσω, δυστυχώς τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια»

E-Daily 3.Left Προχτές
Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Βαλεντίνη Παπαδάκη για Κώστα Σόμμερ: Ήμουν έγκυος, δεν έλεγε τίποτα για γάμο

E-Daily 3.Left Προχτές
Του είπα ότι το μωρό θα πάρει το επίθετό μου, με πήγε με την κοιλιά τούρλα να παντρευτούμε

Ο Τραμπ δημοσίευσε AI βίντεο που πετάει τον Στίβεν Κολμπέρ σε κάδο απορριμμάτων και χορεύει το YMCA

E-Daily 3.Left Προχτές
«Ο Κολμπέρ επιτέλους τελείωσε από το CBS», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social