E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

«Ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας ενώ άλλη νόμιζε ότι ειρωνεύομαι» επισημαίνει, μεταξύ πολλών, ο Σίλας Σεραφείμ.

Δημοσίευση 17/3/2025 | 08:22

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

Τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε η συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό επέλεξε ο Σίλας Σεραφείμ να τονίσει στη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Κι αυτό μιας και ο δημοφιλής stand up comedian θέλησε να εξηγήσει πως ενδεχομένως η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα να παρερμήνευσαν μέρος των δηλώσεων του λόγω του μοντάζ.

Ειδικότερα, λοιπόν, ο Σίλας Σεραφείμ επισημαίνει τα εξής. «Δείτε τώρα πως λειτουργεί ο θαυμαστός κόσμος της τηλεόρασης και γιατί γίνονται τόσες παρεξηγήσεις. «Να κάνουμε μια συνέντευξη;», «να κάνουμε μια συνέντευξη». «Για την εθνική πινακοθήκη», «για την εθνική πινακοθήκη». «Αλλά θα σας ρωτήσω και για τον Σεφερλή;», «τι να με ρωτήσεις για το Σεφερλή; Έχω πει, ό,τι ήταν να πω το έχω πει». Έρχονται, μιλάμε για την εθνική πινακοθήκη 10 λεπτά, φυσικά πρέπει να την κάνεις τη συνέντευξη γιατί έχεις και παράσταση και πρέπει να την διαφημίσεις».

«Λέω για τον Σεφερλή, θα πω μια φράση. «Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και επιτυχημένος είναι και τον ζηλεύουν και τον φθονούν, έτσι είναι πάντα, αλλά άμα τρώγεται και άμα ζορίζεται, σώνει και ντε γιατί δεν τον αποδέχονται οι υπόλοιποι, θα κάνω μια πρόταση». Τι βγήκε όμως; Τι κατάλαβαν;».

Με την παρεμβολή αποσπασμάτων από τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Άριας Καλύβα, μεταξύ των άλλων, ο Σίλας Σεραφείμ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «ισόποσα χρονικά ήταν αυτά που είπα για την εθνική πινακοθήκη και τον Σεφερλή, που δεν ήταν. 10 προς 1 ήταν αλλά από το μοντάζ δεν φαίνεται. Μετά, ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας! Η άλλη (σ.σ. Άρια Καλύβα) νόμιζε ότι ειρωνεύομαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό