E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

«Ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας ενώ άλλη νόμιζε ότι ειρωνεύομαι» επισημαίνει, μεταξύ πολλών, ο Σίλας Σεραφείμ.

Δημοσίευση 17/3/2025 | 08:22

Ο Σίλας Σεραφείμ «τα χώνει» στο Πρωινό: «Δεν φταίνε αυτοί, είναι το μοντάζ»

Τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκε η συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό επέλεξε ο Σίλας Σεραφείμ να τονίσει στη νέα ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Κι αυτό μιας και ο δημοφιλής stand up comedian θέλησε να εξηγήσει πως ενδεχομένως η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Άρια Καλύβα να παρερμήνευσαν μέρος των δηλώσεων του λόγω του μοντάζ.

Ειδικότερα, λοιπόν, ο Σίλας Σεραφείμ επισημαίνει τα εξής. «Δείτε τώρα πως λειτουργεί ο θαυμαστός κόσμος της τηλεόρασης και γιατί γίνονται τόσες παρεξηγήσεις. «Να κάνουμε μια συνέντευξη;», «να κάνουμε μια συνέντευξη». «Για την εθνική πινακοθήκη», «για την εθνική πινακοθήκη». «Αλλά θα σας ρωτήσω και για τον Σεφερλή;», «τι να με ρωτήσεις για το Σεφερλή; Έχω πει, ό,τι ήταν να πω το έχω πει». Έρχονται, μιλάμε για την εθνική πινακοθήκη 10 λεπτά, φυσικά πρέπει να την κάνεις τη συνέντευξη γιατί έχεις και παράσταση και πρέπει να την διαφημίσεις».

«Λέω για τον Σεφερλή, θα πω μια φράση. «Δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και επιτυχημένος είναι και τον ζηλεύουν και τον φθονούν, έτσι είναι πάντα, αλλά άμα τρώγεται και άμα ζορίζεται, σώνει και ντε γιατί δεν τον αποδέχονται οι υπόλοιποι, θα κάνω μια πρόταση». Τι βγήκε όμως; Τι κατάλαβαν;».

Με την παρεμβολή αποσπασμάτων από τα σχόλια της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Άριας Καλύβα, μεταξύ των άλλων, ο Σίλας Σεραφείμ υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «ισόποσα χρονικά ήταν αυτά που είπα για την εθνική πινακοθήκη και τον Σεφερλή, που δεν ήταν. 10 προς 1 ήταν αλλά από το μοντάζ δεν φαίνεται. Μετά, ευτυχώς, το έπιασαν η Πετρογιάννη και ο Λιάγκας! Η άλλη (σ.σ. Άρια Καλύβα) νόμιζε ότι ειρωνεύομαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το καλοκαίρι όλο το ΤikTok έχει τη φωνή της: Ποια είναι η Δανάη... η Ελληνίδα Dua Lipa

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Έρωτας, καλοκαίρι και pop αισθητική στο νέο single της Danae

Η Madonna άνοιξε το σπίτι της στο Λονδίνο και αποκάλυψε τα πιο προσωπικά της κειμήλια

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Το σπίτι της κρύβει ιστορίες ζωής, οικογένειας και ένα σπάνιο έργο της Frida Kahlo

ΗΠΑ: Ζευγάρι σκαρφάλωσε και αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building – Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Αμέσως μετά τέθηκαν υπό κράτηση από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

«Νυφικό με τον πισινό έξω πρώτη φορά βλέπω» έγραψαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλα στην τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο και δέχτηκε αρνητική κριτική

Δείτε βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη κάνει... αέρα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε πισίνα στο Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα νέο κλιπ από τις διακοπές της Instagrammer στο Μπαλί δημοσιεύτηκε στα social media

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα Χτες
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

TV Buzz Χτες
Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.