E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα

Δημοσίευση 16/3/2025 | 20:36

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Για το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον εαυτό της από τότε που έγινε μαμά, αλλά και το ιδανικό για εκείνη σενάριο του να μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εύκολα βιολογικά παιδιά μετά τα 40 μίλησε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχω αυτοσεβασμό. Και επειδή το πρώτο πράγμα που θέλω να διδάξω στις κόρες μου είναι ο αυτοσεβασμός, δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου. Ίσα - ίσα που όταν γέννησα τα παιδιά, έγινα πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και συνεχίζω πιστεύω να γίνομαι…» ανέφερε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη στη Ζέτα Δούκα.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στα παιδιά σου, είναι να είσαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά σου απορροφούν τα πάντα… Έδωσα έμφαση στην πνευματικότητά μου, γιατί δεν είχα πια την αγωνία να αποδείξω στον κόσμο τις δεξιότητές μου. Όταν γινόμαστε γονείς, γινόμαστε συνήθως σε μια ηλικία που αγωνιούμε για τα πάντα.

Να αποδείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε, αν είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε. Επειδή η παραγωγική μας ηλικία και η ηλικία που αυτοπραγματωνόμαστε είναι στα 20-30, στη δεκαετία των 30, εκεί είναι που και οι περισσότερες γυναίκες αγωνιούν να κάνουν παιδιά. Οπότε τα κάνουν όλα μαζί και μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας, όπου προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα και να τους έχουν όλους ευχαριστημένους.

Το μετά τα 40 θα ήταν για μένα το τέλειο, και βιολογικά να μπορούμε να κάνουμε παιδιά, χωρίς βοηθήματα και εξωσωματικές» είπε σε άλλο σημείο η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργισμένος ο Σπύρος Μαρτίκας για τον άγνωστο που του έκλεψε το κινητό μέσα στο φαρμακείο του

Social 14.04.2026
Ο Σπύρος Μαρτίκας έδωσε στη δημοσιότητα τα πλάνα με τη στιγμή που ο άγνωστος άνδρας παίρνει το κινητό τηλέφωνο

H Ευγενία Σαμαρά έκανε σπα με νερό που ζεστάθηκε από το μάγμα στην Ισλανδία: «Όνειρο», δείτε φωτογραφίες

Social 14.04.2026
«Οι τεκτονικές πλάκες απομακρύνονται , το μάγμα ανεβαίνει και ζεσταίνει το νερό» εξήγησε για το σπα που απόλαυσε κοντά στο Ρέικιαβικ

30 διάσημοι φίλοι που δε ξέρατε ότι είναι αχώριστοι

Tabloid 14.04.2026
Οι απρόσμενες φιλίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Όσα ξέρουμε για τη σχέση του Romain Gavras με την Emily Ratajkowski

Tabloid 14.04.2026
Δεν είναι το κλασικό celebrity couple που βασίζεται μόνο στην εικόνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid Χτες
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid Χτες
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Προχτές
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Προχτές
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Προχτές
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή