E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα

Δημοσίευση 16/3/2025 | 20:36

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Για το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον εαυτό της από τότε που έγινε μαμά, αλλά και το ιδανικό για εκείνη σενάριο του να μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εύκολα βιολογικά παιδιά μετά τα 40 μίλησε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχω αυτοσεβασμό. Και επειδή το πρώτο πράγμα που θέλω να διδάξω στις κόρες μου είναι ο αυτοσεβασμός, δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου. Ίσα - ίσα που όταν γέννησα τα παιδιά, έγινα πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και συνεχίζω πιστεύω να γίνομαι…» ανέφερε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη στη Ζέτα Δούκα.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στα παιδιά σου, είναι να είσαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά σου απορροφούν τα πάντα… Έδωσα έμφαση στην πνευματικότητά μου, γιατί δεν είχα πια την αγωνία να αποδείξω στον κόσμο τις δεξιότητές μου. Όταν γινόμαστε γονείς, γινόμαστε συνήθως σε μια ηλικία που αγωνιούμε για τα πάντα.

Να αποδείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε, αν είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε. Επειδή η παραγωγική μας ηλικία και η ηλικία που αυτοπραγματωνόμαστε είναι στα 20-30, στη δεκαετία των 30, εκεί είναι που και οι περισσότερες γυναίκες αγωνιούν να κάνουν παιδιά. Οπότε τα κάνουν όλα μαζί και μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας, όπου προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα και να τους έχουν όλους ευχαριστημένους.

Το μετά τα 40 θα ήταν για μένα το τέλειο, και βιολογικά να μπορούμε να κάνουμε παιδιά, χωρίς βοηθήματα και εξωσωματικές» είπε σε άλλο σημείο η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Tabloid 19.02.2026
Ποια είναι η Piper Gilles που τα έβαλε με καρκίνο των ωοθηκών

Γενέθλια στον αέρα για τον Αντώνη Κανάκη

Tabloid Χτες
Η έκπληξη και το δώρο του Γιάννη Σερβετά

Ιαπωνία: Συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο η ιστορία της ορφανής μαϊμούς με το λούτρινο

Social Χτες
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2025, όταν η μητέρα της Punch-kun την εγκατέλειψε μετά την γέννηση της

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social Χτες
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid Χτες
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid Χτες
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid Χτες
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid Χτες
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid Χτες
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid Χτες
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Προχτές
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Προχτές
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε