E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα

Δημοσίευση 16/3/2025 | 20:36

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Για το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον εαυτό της από τότε που έγινε μαμά, αλλά και το ιδανικό για εκείνη σενάριο του να μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εύκολα βιολογικά παιδιά μετά τα 40 μίλησε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχω αυτοσεβασμό. Και επειδή το πρώτο πράγμα που θέλω να διδάξω στις κόρες μου είναι ο αυτοσεβασμός, δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου. Ίσα - ίσα που όταν γέννησα τα παιδιά, έγινα πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και συνεχίζω πιστεύω να γίνομαι…» ανέφερε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη στη Ζέτα Δούκα.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στα παιδιά σου, είναι να είσαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά σου απορροφούν τα πάντα… Έδωσα έμφαση στην πνευματικότητά μου, γιατί δεν είχα πια την αγωνία να αποδείξω στον κόσμο τις δεξιότητές μου. Όταν γινόμαστε γονείς, γινόμαστε συνήθως σε μια ηλικία που αγωνιούμε για τα πάντα.

Να αποδείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε, αν είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε. Επειδή η παραγωγική μας ηλικία και η ηλικία που αυτοπραγματωνόμαστε είναι στα 20-30, στη δεκαετία των 30, εκεί είναι που και οι περισσότερες γυναίκες αγωνιούν να κάνουν παιδιά. Οπότε τα κάνουν όλα μαζί και μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας, όπου προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα και να τους έχουν όλους ευχαριστημένους.

Το μετά τα 40 θα ήταν για μένα το τέλειο, και βιολογικά να μπορούμε να κάνουμε παιδιά, χωρίς βοηθήματα και εξωσωματικές» είπε σε άλλο σημείο η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Προχτές
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!