E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα

Δημοσίευση 16/3/2025 | 20:36

Νίνα Λοτσάρη: «Θα ήταν ιδανικό αν οι γυναίκες μπορούσαν, βιολογικά, να αποκτήσουν εύκολα παιδί μετά τα 40»

Για το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζει τον εαυτό της από τότε που έγινε μαμά, αλλά και το ιδανικό για εκείνη σενάριο του να μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εύκολα βιολογικά παιδιά μετά τα 40 μίλησε η Νίνα Λοτσάρη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

«Δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου γιατί αυτό θα σήμαινε ότι δεν έχω αυτοσεβασμό. Και επειδή το πρώτο πράγμα που θέλω να διδάξω στις κόρες μου είναι ο αυτοσεβασμός, δεν παραγκώνισα ποτέ τον εαυτό μου. Ίσα - ίσα που όταν γέννησα τα παιδιά, έγινα πολύ καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και συνεχίζω πιστεύω να γίνομαι…» ανέφερε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη στη Ζέτα Δούκα.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στα παιδιά σου, είναι να είσαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά σου απορροφούν τα πάντα… Έδωσα έμφαση στην πνευματικότητά μου, γιατί δεν είχα πια την αγωνία να αποδείξω στον κόσμο τις δεξιότητές μου. Όταν γινόμαστε γονείς, γινόμαστε συνήθως σε μια ηλικία που αγωνιούμε για τα πάντα.

Να αποδείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε, αν είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε. Επειδή η παραγωγική μας ηλικία και η ηλικία που αυτοπραγματωνόμαστε είναι στα 20-30, στη δεκαετία των 30, εκεί είναι που και οι περισσότερες γυναίκες αγωνιούν να κάνουν παιδιά. Οπότε τα κάνουν όλα μαζί και μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο αγωνίας, όπου προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα και να τους έχουν όλους ευχαριστημένους.

Το μετά τα 40 θα ήταν για μένα το τέλειο, και βιολογικά να μπορούμε να κάνουμε παιδιά, χωρίς βοηθήματα και εξωσωματικές» είπε σε άλλο σημείο η Νίνα Λοτσάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Ματσούκα για τη σύλληψή της: «Αφήνω τα άσχημα πίσω, το έχω μαζί μου το δίπλωμα»

Tabloid Χτες
Η περιπέτεια με τη σύλληψή της για επικίνδυνη οδήγηση, ο απολογισμός του 2025 και οι στόχοι της νέας χρονιάς

Παντρεύεται η Αννα Μαρία Βέλλη

Tabloid Χτες
Δείτε φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Ματ Ντέιμον παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του είχε «crush» με τον κολλητό του, Μπεν Αφλεκ

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του Ντέιμον για τη φιλία του με τον Μπεν Αφλεκ και τον παλιό «έρωτα» της συζύγου του για τον 53χρονο ηθοποιό

Θανάσης Βισκαδουράκης: Θέλω να πάω τον γιο μου στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα

Tabloid Χτες
Η πρώτη φορά που έκλαψα ήταν όταν με είπε `μπαμπά` ανέφερε ο ηθοποιός

Eurovision: Το κόστος του εθνικού τελικού – Παρουσιάστρια η Μπέττυ Μαγγίρα

Media Χτες
Θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στους δύο ημιτελικούς και στον τελικό

Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφoς του Gio Kay

Tabloid Χτες
Θα κερδίσει, θα μας θυμούνται και τους δύο σαν τον Μέγα Αλέξανδρο, είπε η σύντροφος του Gio

Τάιλερ Μάκμπεθ: Τον Μάρτιο ανοίγει το γυμναστήριό του στο κέντρο της Αθήνας – Το ενοίκιο και η μηνιαία συνδρομή

Tabloid Χτες
Τον Μάρτιο θα ανοίξει, όπως όλα δείχνουν, το γυμναστήριο που ετοίμαζε ο Τάιλερ Μάκμπεθ όλο αυτό το διάστημα

«Βόμβα» από την Κοντσίτα: «Αποχωρώ από οτιδήποτε έχει σχέση με τη Eurovision»

Eurovision Χτες
Η γνωστή drag queen από την Αυστρία -κατά κόσμον Thomas Neuwirth- έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram

Survivor 2026: «Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις» ‑ Ένταση μεταξύ Γιώργου Λιανού και Gio Kay

TV Buzz Χτες
Ποιος είναι ο Γιώργος Καραντώνης που είχε γίνει viral πριν καν μπει στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης