E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kim Kardashian και Kanye West σε πόλεμο για τη συμμετοχή της κόρης τους σε τραγούδι του Diddy

Την έντονη αντίδραση της Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε η απόφαση του Κάνιε Γουέστ να λάβει μέρος η 11χρονη κόρη τους, Νορθ, σε νέο τραγούδι που σχετίζεται με το σκάνδαλο του Diddy

Δημοσίευση 16/3/2025 | 18:02

Kim Kardashian και Kanye West σε πόλεμο για τη συμμετοχή της κόρης τους σε τραγούδι του Diddy

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ συγκρούονται με φόντο τη συμμετοχή της 11χρονης κόρης τους, Νορθ, σε τραγούδι που σχετίζεται με το σκάνδαλο του Diddy.

Το άλλοτε ζευγάρι φέρεται να έχει ανταλλάξει αιχμηρά μηνύματα τις τελευταίες μέρες, με την διάσημη τηλεπερσόνα να δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, με στόχο να φρενάρει την κυκλοφορία του επίμαχου τραγουδιού.

Το τραγούδι ξεκινά με φωνή που μοιάζει να ανήκει στον Diddy, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον Κάνιε Γουέστ για τη στήριξή του, καθώς βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες που περιλαμβάνουν σ ε ξ ο υ α λ ι κ ή επίθεση. Ο Γουέστ απαντά αποκαλώντας τον Diddy «πατρική φιγούρα» και η Νορθ, η 11χρονη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν λέει με έναν σύντομο στίχο: «Όταν με βλέπεις να λάμπω, τότε βλέπεις το φως», πριν ο Κρίστιαν Κομπς ραπάρει το δικό του μέρος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, η Καρντάσιαν έχει ήδη κινηθεί νομικά για να εμποδίσει την κυκλοφορία του τραγουδιού και προσπαθεί να το αφαιρέσει από την πλατφόρμα «X».

Λίγο πριν την κυκλοφορία του κομματιού, ο Γουέστ ανάρτησε, και στη συνέχεια διέγραψε, στιγμιότυπα μιας συνομιλίας που φέρεται να είχε με την Καρντάσιαν, στην οποία φέρεται να την απειλεί πως θα προχωρήσει «σε πόλεμο» μαζί της.

Σύμφωνα με τα μηνύματα, η Κιμ Καρντάσιαν υποστηρίζει ότι έχει τα δικαιώματα του ονόματος της Νορθ και χρησιμοποίησε αυτή την ιδιοκτησία για να εμποδίσει τη συμμετοχή της 11χρονης στο τραγούδι με τον Diddy, προκαλώντας την οργή του πρώην συζύγου της.

Σε ένα από τα μηνύματα, ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να γράφει στην Καρντάσιαν: «Δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ». Η Καρντάσιαν απαντά λέγοντας: «Σε ρώτησα τότε αν μπορούσα να κατοχυρώσω το όνομά της ως εμπορικό σήμα. Είπες ναι. Όταν γίνει 18, θα της ανήκει».

Σε άλλο μήνυμα φέρεται να του ζητά να σταματήσει, υποστηρίζοντας ότι είχε στείλει νομικά έγγραφα για να αποτρέψει τη συμμετοχή της Νορθ στο τραγούδι, με σκοπό να την προστατεύσει. Η Καρντάσιαν φέρεται να συνεχίζει λέγοντας: «Ένα άτομο πρέπει να έχει το εμπορικό σήμα. Συμφωνήσαμε όταν γεννήθηκαν τα παιδιά ότι θα έπαιρνα όλα τα ονόματά τους και τα εμπορικά σήματα, ώστε να μην τα εκμεταλλευτεί κανείς άλλος».

Ο Γουέστ φέρεται να απαντά απειλητικά: «Τροποποίησέ το ή θα πάμε σε πόλεμο, και κανείς από τους δυο μας δε θα επιβιώσει από τη δημόσια κατακραυγή», κλιμακώνοντας με τη φράση: «Θα πρέπει να με σκοτώσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Social 31.12.2025
Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»