E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Μπάρκα: Αμηχανία με την ερώτηση του Αρη Καβατζίκη – Βγήκε σε διαφημίσεις άρον άρον!

Η αναφορά στην προσωπική της ζωή

Δημοσίευση 14/3/2025 | 14:55

Δανάη Μπάρκα: Αμηχανία με την ερώτηση του Αρη Καβατζίκη – Βγήκε σε διαφημίσεις άρον άρον!

Σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πάμε Δανάη του MEGA, υπήρξε θα έλεγε κανείς μια άβολη στιγμή στο πλατό, τη στιγμή που ο Άρης Καβατζίκης πήρε το θάρρος να κάνει μια άκρως προσωπική ερώτηση στην παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα για την ερωτική της ζωή. Η ίδια, προκειμένου να μην απαντήσει, βγήκε άρον άρον σε διαφημίσεις!

Συγκεκριμένα, η σημερινή εμφάνιση της Δανάη Μπάρκα έλαβε πολλά κοπλιμέντα από την ομάδα της στο πλατό, καθώς η ίδια φορούσε ένα ανοιξιάτικο κίτρινο πουκάμισο και ένα απλό τζιν. Η ίδια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τα καλά τους λόγια, ενώ εκείνη έσπευσε να κάνει μια πρωτοφανή αποκάλυψη, συγκεκριμένα είπε: «Ήταν παραγγελιά».Τότε, ο Άρης Καβατζίκης δεν έχασε καιρό και την ρώτησε: «Από ποιον;».

Δ.Μ.: Ε άστο τώρα.
Α.Κ.: Σου πέφτουν και τα στυλό ε; Ποιος ξέρει… Έχεις κάποιο καινούργιο boyfriend;
Δ.Μ.: Ήρθε η ώρα για διαφημίσεις;
Α.Κ.: Ναι ήρθε.
Δ.Μ.: Τι ωραία. Ωραία. Ήρθε η ώρα για διαφημίσεις και ερχόμαστε σε πολύ λίγα λεπτά να ξεκινήσουμε με τα θέματα μας.

Τι συμβαίνει με την προσωπική της ζωή

Η Δανάη Μπάρκα παρόλο που είναι πάρα πολύ ανοιχτή στο κομμάτι των σχέσεων και πάντα αναφέρεται σε παρελθοντικές της εμπειρίες με συντρόφους της, ενώ δεν διστάζει να κάνει αναφορές και στον αέρα της εκπομπής της, ωστόσο, φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφεύγει σχεδόν πάντα τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ, αρνείται να αποκαλύψει αν υπάρχει κάποιος σύντροφος στην ζωή της. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε κάνει μια μικρή αναφορά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει λεπτομέρειες: «Όταν είμαι καλά με ανθρώπους που εκτιμώ και είναι φίλοι μου το μοιράζομαι. Στα προσωπικά μου σκίζουμε»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»