E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision 2025: Οι πρώτες δηλώσεις της Klavdia μετά το βιντεοκλίπ της “Αστερομάτας”

«Ο κύριος συμβολισμός του τραγουδιού...»

Δημοσίευση 14/3/2025 | 13:05

Eurovision 2025: Οι πρώτες δηλώσεις της Klavdia μετά το βιντεοκλίπ της “Αστερομάτας”

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 69ο διαγωνισμό της Eurovision, η 20χρονη Klavdia, σήμερα, Παρασκευή 14 Μαρτίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωϊαν σε Είδον της ΕΡΤ, και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την δημοσίευση του νέου της βιντεοκλίπ, του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει και στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Βασιλεία της Ελβετίας, την “Αστερομάτα”.

Συγκεκριμένα, στο βίντεοκλίπ που δόθηκε στην δημοσιότητα σήμερα, προκάλλεσε ιδιαίτερες εντυπώσεις, καθώς όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα αρκετά ατμοσφαιρικό music video, με πολλά παραδοσιακά στοιχεία, το οποίο γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. 

Η Klavdia λοιπόν μιλώντας για το νέο βίντεοκλίπ του τραγουδιού που της έδωσε τη πρωτιά στον εθνικό τελικό της Eurovision, είπε: «Είχαμε δύο σημεία, όπου έγιναν τα γυρίσματα. Το ένα ήταν ο Τετράλοφος Κοζάνης και το άλλο ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Οι άνθρωποι στην Κοζάνη ήταν τόσο ζεστοί, μας υποδέχθηκαν με την πιο μεγάλη τους αγκαλιά, ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Όλο το χωριό είχε ξεσηκωθεί. Ο κύριος συμβολισμός του τραγουδιού και του videoclip είναι ο αποχωρισμός σε κάθε του μορφή, είδαμε μια μάνα που κλαίει, τα πουλιά που αποδημούν σε άλλους τόπους, έναν γεωργό, ένα παιδί.

Ανυπομονώ να φύγουμε για την Ελβετία, δεν θα σας πω ψέματα. Πέρα από την πολλή δουλειά εκεί, το άγχος και την πίεση, πιστεύω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία, θα γνωρίσουμε κόσμο από όλες τις χώρες. Με τον Φωκά έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, έχουμε αγαπηθεί. Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες, έχουμε δουλέψει και πάνω στο ρούχο. Είμαστε σε πολύ τελική μορφή του αποτελέσματος μπορώ να πω, είμαστε μία ομάδα που λειτουργεί και έχουμε συμφωνήσει σχεδόν στα πάντα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»