E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το κορίτσι της σελίδας 3, προειδοποιεί τις κοπέλες που έχουν OnlyFans

Το αστέρι των `80ς δίνει συμβουλές

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 14/3/2025 | 00:10

Το κορίτσι της σελίδας 3, προειδοποιεί τις κοπέλες που έχουν OnlyFans
instagram

Η Λίντα Λουσάρντι, σήμερα είναι τηλεπερσόνα στη Μεγαλή Βρετανία και οικοδέσποινα σε εκπομπές, όμως τη δεκαετία του 1980 ήταν το κορίτσι της σελίδας 3 στη βρετανική εφημερίδα Sun.

Σε αυτή τη σελίδα πάντα υπήρχαν κοπέλες γυμνόστηθες, κυρίως μοντέλα άγνωστα που επιδίωκαν την αναγνωρισιμότητα.

Η Λίντα Λουσάρντι ήταν από τα κορίτσια που φιλοξενήθηκαν σε αυτή τη σελίδα τις περισσότερες φορές, αφού οι αναγνώστες τη λάτρεψαν και έστελναν γράμματα στη διοίκηση για να τη ξαναδούν.

Με την εμπειρία μιας γυναίκας που έχει εκτεθεί πολύ, και βλέποντας πόσες νέες κοπέλες διατηρούν λογαριασμό στη πλατφόρμα του OnlyFans, δίνει μερικές συμβουλές προς αυτές.

«Δεν είναι κάτι που βρίσκω διασκεδαστικό. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι βγάζουν πολλά λεφτά από αυτό, αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργο» δήλωσε η Λίντα Λουσάρντι και προειδοποίησε τα μοντέλα του «OnlyFans: «Αυτό το περιεχόμενο θα σας στοιχειώνει για όλη σας τη ζωή». Με ένα απλό screenshot μια φωτογραφία σου ή ένα στιγμιότυπο από ένα βίντεο μπορεί να διαδοθεί σε χιλιάδες κόσμου και η ίδια αναρωτιέται, «Τι κάνεις όταν αποφασίσεις να ακολουθήσεις έναν διαφορετικό δρόμο στη ζωή σου;»

Βάζει και τον παράγοντα μητρότητα και θέτει το ζήτημα τι θα γίνει όταν τα παιδιά σου βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να απαντήσουν σε κάποιο προσβλητικό σχόλιο για αυτό το υλικό.

Για δέκα χρόνια ήταν το κορίτσι της σελίδας 3 και σήμερα δηλώνει ότι το έχει μετανιώσει. «Εδώ και χρόνια πιστεύω ότι ήταν λάθος μου που έβγαζα τα ρούχα μου και φωτογραφιζόμουν για τη διασκέδαση των αντρών» δήλωσε πρόσφατα και συμπλήρωσε: «Έκανα πολλές δουλειές φορώντας τα ρούχα μου, αλλά όλοι με θυμούνται από τις γυμνές φωτογραφίες μου. Αν μπορούσα να μιλήσω στον 20χρονο εαυτό μου θα της έλεγα ‘΄μην γδυθείς, γίνε ηθοποιός’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από την Πελοπόννησο στη Γερουσία των ΗΠΑ: Η άγνωστη Ελληνίδα που κατέκτησε την Αμερική

Πρόσωπα 15.04.2026
Η εντυπωσιακή διαδρομή της Adeline Jay Geo-Karis από μετανάστρια του 1922 σε ισχυρή πολιτική προσωπικότητα και αξιωματικό του Ναυτικού

Πού αυξάνονται οι άθεοι και τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Stories 15.04.2026
Η νέα τάση γύρω από τη θρησκεία

Πόλεμος χωρίς στρατό; Πώς drones και ρομπότ κατέλαβαν ρωσική θέση

Stories 15.04.2026
Η νέα εποχή του πολέμου είναι ήδη εδώ

Ροζ, ματωμένο και άλλα: Γιατί δίνουμε ονόματα στα φεγγάρια;

Stories Χτες
Το φεγγάρι δεν αλλάζει χρώμα – αλλά σίγουρα αλλάζει όνομα

Αγίου Γεωργίου 2026: Πότε «πέφτει» εφέτος η γιορτή

Ιστορικά Χτες
Πρόκειται για κινητή γιορτή

Η «βυθισμένη πολιτεία» που κρύβει σπίτια, δρόμους και μια ολόκληρη γέφυρα

Stories Χτες
Bρίσκεται σε βάθος που φτάνει τα 80 μέτρα, όπου το φως του ήλιου δεν φτάνει σχεδόν καθόλου

Η ομάδα 5x5 που έγινε καταφύγιο για πατέρες που πενθούν

Stories Χτες
Μια κοινότητα που δεν αφήνει κανέναν μόνο

Το ρολόι που «ήταν εκεί» όταν γράφτηκε ιστορία: Χτύπησε στους ρυθμούς του Michael Jackson

Μουσική 11.04.2026
Πόσο αξίζει ένα κομμάτι από την κορυφή της μουσικής;