E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρέθηκε νεκρός ο Ράντισα Ίλιτς

Φήμες για αυτοκτονία του παλαίμαχου Σέρβου τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού

Δημοσίευση 13/3/2025 | 12:50

Βρέθηκε νεκρός ο Ράντισα Ίλιτς

Τραγική είδηση για σερβικό ποδόσφαιρο το πρωί της Πέμπτης (13.03.2025) καθώς πέθανε σε ηλικία 47 ετών ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Ράντισα Ίλιτς.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της “telegraf.rs”, ο Ράντισα Ίλιτς αυτοκτόνησε, πηδώντας από τη βεράντα του διαμερίσματος της πολυκατοικίας όπου διέμενε, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο 47χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε περάσει τη σεζόν 08/09 στην Ελλάδα, υπερασπιζόμενος την εστία του Πανσερραϊκού. Αγωνίστηκε επίσης στις Σλόμποντα, Παρτιζάν, Νασιονάλ (Ρουμανία), Μπόρατς και Μπέογκραντ.

Ο Ράντισα Ίλιτς ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλομπόντα Ούζιτσε το 1995. Τρία χρόνια αργότερα, μετακόμισε στην Παρτιζάν, όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Στη συνέχεια, ο δρόμος του τον οδήγησε στη Νασιονάλ από το Βουκουρέστι, στον Μπόρατς από την Τσάτσακ, στην ΟΦΚ Βελιγραδίου, στον Πανσεραϊκό και στη συνέχεια στη Μπόρατς και την Παρτιζάν, όπου έκλεισε την καριέρα του.

Ήταν διεθνής με την Σερβία (“μέτρησε” μια εμφάνιση, αγωνιζόμενος για 45 λεπτά στο φιλικό (1-1) με τη Β. Μακεδονία τον Φεβρουάριο του 2008) και μετά το τέλος της καριέρας του, το 2013, εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων από την εθνική του ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.