E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μετά τον Τζιν Χάκμαν, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις λέει σκληρές αλήθειες

Οι φροντιστές χρειάζονται φροντίδα: Δεν είναι η μόνη και για αυτό, έχει κάτι να πει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/3/2025 | 09:00

Μετά τον Τζιν Χάκμαν, η σύζυγος του Μπρους Γουίλις λέει σκληρές αλήθειες

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χένινγκ Γουίλις, φροντίζει τον σταρ που πάσχει από άνοια. Δεν είναι η μόνη και για αυτό, έχει κάτι να πει

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ, με αφορμή τους τραγικούς θανάτους του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του Μπέτσι Αρακάουα, που τον φρόντισε στα δύσκολα χρόνια της ζωής του πριν τον θλιβερό επίλογο τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας τη σκληρή αλήθεια για τους ανθρώπους που φροντίζουν ανθρώπους.

«Οι φροντιστές χρειάζονται επίσης φροντίδα» είπε στο βίντεο της η σύζυγος του Μπρους Γουίλις. Η ανάρτηση της στο Instagram αξίζει να ακουστεί και να αναπαρχθεί.

«Αυτό δεν είναι κάτι που θα σχολίασα αλλά πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να πάρουμε με αυτό το τραγικό θάνατο του κυρίου και της κυρίας Χάκμαν», λέει η Χέμινγκ Γουίλις, 46.

«Υπάρχει αυτή η κοινή παρανόηση. Ότι οι φροντιστές τα έχουν λύσει όλα, καταλαβαίνουν, είναι αποτελεσματικοί, μπορούν. Δεν συμφωνώ. Πρέπει να τους φροντίζουμε για να φροντίζουν»

«Με έκανε να σκεφτώ αυτή την ιστορία, ότι και οι φροντιστές χρειάζονται φροντίδα και ότι είναι ζωτικής σημασίας και ότι είναι τόσο σημαντικό να είμαστε δίπλα τους για να συνεχίσουν να είναι δίπλα από τον άνθρωπο τους», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η κοινή παρανόηση. Ότι οι φροντιστές τα έχουν λύσει όλα, καταλαβαίνουν, είναι αποτελεσματικοί και μπορούν. Δεν συμφωνώ. Νομίζω ότι πρέπει να τους φροντίζουμε για να φροντίζουν» είπε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.

«Οι φροντιστές χρειάζονται επίσης φροντίδα. Τελεία και παύλα #supportcaregivers» έγραψε στη λεζάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της