E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον»

Μιλά για τα σχόλια, τα ρούχα και τη στάση της στη σκηνή

Δημοσίευση 12/3/2025 | 20:54

Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου στη Φαίη Σκορδά και στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο MEGA. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, καθώς και για τις πολυσυζητημένες ενδυματολογικές της επιλογές.

Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων:

«Όταν τα σχόλια είναι θετικά, χαίρομαι και χαμογελάω σαν μικρό παιδί ενώ όταν είναι αρνητικά, προβληματίζομαι και στεναχωριέμαι. Βεβαίως και στεναχωριέμαι, είναι φυσικό και επόμενο της δουλειάς. Σε αρνητικά σχόλια δεν απαντάω, σε κάποια χιουμοριστικά όμως ίσως ένα δυο τον χρόνο θα απαντήσω. Όπως κάτι που έχει να κάνει με πλάκα, μπορεί να απαντήσω.

Τη στιγμή που αποφάσισα, το ήξερε και όλη η ομάδα, ότι αυτό θα είναι το στήσιμο μου στο σκαμπό και έτσι θα ερμηνεύω τα κομμάτια, αυτή είναι η στάση μου, ήξερα ότι μπορεί και να μην είναι κοινώς αποδεκτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότιπροσβάλλω κάποιον με τη συγκεκριμένη στάση του σώματος μου. Δεν αισθάνομαι ότι είναι προκλητικό. Πάντα τα ρούχα της σκηνής είναι επενδυμένα με ειδικά ρούχα από μέσα, για μένα είναι μια στολή εργασίας και ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον. Ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλον».

«Το τραγούδι «Διθέσιο» το λέω στο πρόγραμμα μου ίσως και πέντε χρόνια. Απλά ήταν η στιγμή, ήμουν σε μια συναυλία καλοκαιρινή στον Έβρο, τραγούδαγα ήδη τρεισήμισι ώρες και ήταν μια στιγμή… Δεν μπορώ να κάθομαι να κόβω σε σε βιντεάκια, τρεισίμησι ώρες πρόγραμμα και να αξιολογώ τον εαυτό μου κάθε βράδυ. Ωραίο θα ήταν, απλά δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό. Εγώ αισθάνθηκα ότι το είπα από την ψυχή μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να τους ενόχλησε τόσο»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπρους Γουίλις: Χορεύει με την Ντέμι Μουρ στο Ιnstagram

Social 19.03.2025
To βίντεο που ανέβασε η κόρη τους για τα γενέθλια του ηθοποιού

Χριστίνα Κολέτσα: «Έκανα πρόσφατα άμβλωση, δεν ένιωσα ότι ήταν φόνος, ήταν για το καλό της δικής μου ζωής»

Tabloid 19.03.2025
«Με πόνεσε πάρα πολύ, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ» ανέφερε η τραγουδίστρια

Νεϊμάρ: Το πάρτι με τα 20 μοντέλα και η… κατάληξη στο κρεβάτι την ώρα που περιμένει δεύτερο παιδί

Tabloid 19.03.2025
Μοντέλο αποκαλύπτει νύχτα πάθους μετά από πάρτι με 20 γυναίκες

Καρντάσιαν και Γουέστ συνεχίζουν τον «πόλεμο»: «Ο άνδρας παίρνει την τελική απόφαση» ‑ Αηδιασμένη, δηλώνει η τηλεπερσόνα

Tabloid 19.03.2025
Σκέφτεται να διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια μετά τη συμμετοχή της ανήλικης κόρης τους σε τραγούδι με τον Diddy

Η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν τον «άδειασε» δημόσια: «Όταν μιλάω, δεν θα μιλάς»

Tabloid 19.03.2025
Δείτε το βίντεο με τον εκνευρισμό της Χιλάρια Μπάλντουιν, την ώρα που έκανε δηλώσεις στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Σολωμού: «Πρώτη φορά ακούτε ότι ένας 50άρης ευκατάστατος έχει μία δύο γκομενίτσες καβάτζα;»

Tabloid 19.03.2025
Τη δική του τοποθέτηση για τη δήλωση της Μαρίας Σολωμού για τους άνδρες 50 ετών και άνω έκανε ο Γιώργος Λιάγκας

Ιωάννα Τούνη: «Αρκετά ανέχτηκα, σιχάματα όλοι, δεν έχω γκόμενο κανέναν ευρωβουλευτή»

Tabloid 19.03.2025
Η Instagrammer ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων που υποστήριξαν ότι έχει σχέση με τον Νίκο Παππά

Έλενα Χριστοπούλου: «Παιχνίδι εντυπώσεων της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Το ποσό αφορά σε εξόφληση τιμολογιών» απαντά η πλευρά της

Tabloid 19.03.2025
Πληροφορίες από την πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου μετέφερε η εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος