E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον»

Μιλά για τα σχόλια, τα ρούχα και τη στάση της στη σκηνή

Δημοσίευση 12/3/2025 | 20:54

Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου στη Φαίη Σκορδά και στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» στο MEGA. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, καθώς και για τις πολυσυζητημένες ενδυματολογικές της επιλογές.

Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων:

«Όταν τα σχόλια είναι θετικά, χαίρομαι και χαμογελάω σαν μικρό παιδί ενώ όταν είναι αρνητικά, προβληματίζομαι και στεναχωριέμαι. Βεβαίως και στεναχωριέμαι, είναι φυσικό και επόμενο της δουλειάς. Σε αρνητικά σχόλια δεν απαντάω, σε κάποια χιουμοριστικά όμως ίσως ένα δυο τον χρόνο θα απαντήσω. Όπως κάτι που έχει να κάνει με πλάκα, μπορεί να απαντήσω.

Τη στιγμή που αποφάσισα, το ήξερε και όλη η ομάδα, ότι αυτό θα είναι το στήσιμο μου στο σκαμπό και έτσι θα ερμηνεύω τα κομμάτια, αυτή είναι η στάση μου, ήξερα ότι μπορεί και να μην είναι κοινώς αποδεκτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότιπροσβάλλω κάποιον με τη συγκεκριμένη στάση του σώματος μου. Δεν αισθάνομαι ότι είναι προκλητικό. Πάντα τα ρούχα της σκηνής είναι επενδυμένα με ειδικά ρούχα από μέσα, για μένα είναι μια στολή εργασίας και ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον. Ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλον».

«Το τραγούδι «Διθέσιο» το λέω στο πρόγραμμα μου ίσως και πέντε χρόνια. Απλά ήταν η στιγμή, ήμουν σε μια συναυλία καλοκαιρινή στον Έβρο, τραγούδαγα ήδη τρεισήμισι ώρες και ήταν μια στιγμή… Δεν μπορώ να κάθομαι να κόβω σε σε βιντεάκια, τρεισίμησι ώρες πρόγραμμα και να αξιολογώ τον εαυτό μου κάθε βράδυ. Ωραίο θα ήταν, απλά δεν υπάρχει χρόνος για να γίνει αυτό. Εγώ αισθάνθηκα ότι το είπα από την ψυχή μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να τους ενόχλησε τόσο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού

Tabloid Χτες
Στο Κεφαλάρι ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους, Μαρίνας Παντζοπούλου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η Σελίν Ντιον έκανε – ακόμα μία – χαρμόσυνη ανακοίνωση για τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ και αποδεικνύει πως, όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει μια αδιαμφισβήτητη diva που ξέρει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον