Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 53χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του
Νέο αιματηρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας
Δημοσίευση 12/3/2025 | 15:36

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με 53χρονο άνδρα να επιτίθεται στη 44χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος άνδρας επιτέθηκε και σκότωσε τη 44χρονη γυναίκα του με αιχμηρό αντικείμενο, καταφέροντάς της πολλαπλά τραύματα. Αμφότεροι είναι υπήκοοι Αλβανίας.
Στη συνέχεια ο 53χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους και τραυματίστηκε σοβαρά. Αφού μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 13:15 της Τετάρτης (12/03), καθώς και το ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα
Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.
Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία για να κακοποιήσει την πρώην του
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος στην απολογία του
Προφυλακίστηκε ο 27χρονος μποξέρ που ήρθε από τη Γερμανία να δείρει την πρώην του – «Ήθελε να της κάνει έκπληξη» είπε ο συνήγορός του
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
«βρέθηκαν όλοι προ εκπλήξεως» δήλωσε ο συνήγορος
Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας
Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας
E-Daily 3.Left
16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία
Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.
Συνέλαβαν δυο Ρώσους μέσα στην Αγία Σοφία επειδή διάβαζαν την Αγία Γραφή
Κόσμος
16.07.2026
Εξετάζεται η απέλασή τους
Ποιο σχέδιο ετοιμάζουν Ιράν και Χούτι για την Ερυθρά Θάλασσα αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν ιρανικές υποδομές
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Σύμφωνα με τρεις πηγές που μίλησαν στο Reuters, το μήνυμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην οργάνωση και οι δυνάμεις της αναμένουν μόνο την εντολή.
Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.
Τροχαίο στη Χαλκιδική: Τι αποφάσισε ο εισαγγελέας για τον οδηγό του βυτιοφόρου
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Συνεχίζεται η προανάκριση για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες της τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή σε τρία μέλη μολδαβικής οικογένειας.
Αργος: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών
E-Daily 2.TopNews
16.07.2026
Σε λευκό φέρετρο και σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του νεαρού στο Αργος, με συγγενείς να φτάνουν ειδικά από τη Ρωσία για το τελευταίο αντίο.






