E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος σε μεγάλη ένταση στον αέρα: «Μη μας απειλείς, άμα θες φύγε!»

«Αν θέλεις να σου το επαναλάβω, για να το ακούσεις… Επειδή εσύ την έχεις πατήσει, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός κατά την άποψή μου»

Δημοσίευση 12/3/2025 | 12:54

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος σε μεγάλη ένταση στον αέρα: «Μη μας απειλείς, άμα θες φύγε!»

Σε μία έντονη στιχομυθία ενεπλάκη το πρωί της Τετάρτης (12/3) η παρέα του Happy Day, με αφορμή το περιστατικό βανδαλισμού στην Εθνική Πινακοθήκη από τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, κατά συλλογής έργων που θεώρησε βλάσφημα προς τη θρησκεία. Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δήμος Βερύκιος ήρθαν σε αντιπαράθεση και οι τόνοι στο πάνελ ανέβηκαν, καθώς οι απόψεις επί του θέματος διίσταντο.

«Μία κουβέντα μπορώ να πω κι εγώ ή να φύγω; Να φύγω;», ρώτησε ενοχλημένος ο Δήμος Βερύκιος, όταν θέλησε να πάρει τον λόγο για να τοποθετηθεί.

«Ναι, άμα θες, φύγε! Μη μας απειλείς! Μη μας απειλείς!», του απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν απειλώ, σεβασμό ζητάω στην Τέχνη. Η Τέχνη δεν προσβάλλει αλλά σκάβει, αναζητάει όλα αυτά που δε φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Αφήστε τα θεία έξω απ’ την Τέχνη. Ας αφήσουμε τον Δήμο να μιλήσει, γιατί είναι η στήλη του και διεκδικεί τον χρόνο του και σεβασμό, αλλιώς θα φύγει! Έτσι νομίζει και ο Δημήτρης, ότι δεν τον αφήνουμε να μιλήσει εδώ μέσα και τον διακόπτουμε. Ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικό του ανικανοποίητο και προσπαθούμε όλους να τους ικανοποιήσουμε. Επειδή εσύ την έχεις πατήσει, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός κατά την άποψή μου», του επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;