E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όσκαρ 2025: Ο έντονος διάλογος της Έμα Στόουν με τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ ‑ Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους

Μία ειδικός στην ανάγνωση χειλιών αποκάλυψε τι έλεγαν οι δύο γυναίκες

Δημοσίευση 11/3/2025 | 08:25

Όσκαρ 2025: Ο έντονος διάλογος της Έμα Στόουν με τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ ‑ Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους

Η 96η τελετή απονομής των Όσκαρ είχε για ακόμα μία χρονιά τις συνηθισμένες λαμπερές στιγμές του θεσμού, συγκινητικές ομιλίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ωστόσο, μία σκηνή που δεν καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες, αλλά αναπαράχθηκε ευρέως στα social media, έγινε το πιο πολυσυζητημένο στιγμιότυπο της βραδιάς. Κι αυτή δεν ήταν άλλη, από τη... φαινομενικά έντονη συζήτηση ανάμεσα στην Έμα Στόουν και τη Μάργκαρετ Κουάλεϊ.

Η διπλή νικήτρια Όσκαρ, Έμα Στόουν και η πρωταγωνίστρια του «Substance», Μάργκαρετ Κουάλεϊ εθεάθησαν να συνομιλούν με τρόπο που έμοιαζε έντονος και παρέπεμπε σχεδόν σε τσακωμό, πυροδοτώντας ερωτήματα στους θαυμαστές τους. Τα βλέμματα, οι κινήσεις και οι εκφράσεις των δύο ηθοποιών, όπως καταγράφηκαν σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, προκάλεσαν αμέσως σχόλια για το αν επρόκειτο για έναν αληθινό διαπληκτισμό ή για μία ακόμη θεατρική στιγμή μεταξύ τους.

Η ειδικός στην ανάγνωση χειλιών, Νίκολα Χίκλινγκ, ανέλαβε να αποκωδικοποιήσει τη συνομιλία τους και έδωσε μια απάντηση που καθησύχασε τους θαυμαστές των δύο ηθοποιών. Μιλώντας στη Daily Mail, αποκάλυψε ότι, παρά την έντονη γλώσσα του σώματος, δεν υπήρχε καμία πραγματική σύγκρουση. «Φαίνεται σαν η Μάργκαρετ να ετοιμάζεται να αντιπαρατεθεί, δίνοντας στην Έμα αυτό το "άγριο" βλέμμα», ανέφερε η Χίκλινγκ. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για διαφωνία. «Μην ανησυχείτε, δεν τσακώνονται. Το κάνουν συνέχεια. Στην πραγματικότητα, η Μάργκαρετ λέει στην Έμα "ναι, και είμαι έτοιμη να τρελαθώ"».

Την αλληλεπίδραση αυτή κατέγραψε και ο σύζυγος της Κουάλεϊ, Τζακ Άντονοφ, ο οποίος φαινόταν σαστισμένος καθώς παρακολουθούσε τη συζήτηση. Οι θαυμαστές τους στα social media δεν άργησαν να σχολιάσουν το συμβάν, με πολλούς να εικάζουν ότι οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στα πρόθυρα μιας διαμάχης.

«Είμαι ο μόνος που νομίζω ότι θα πλακωθούν;» έγραψε κάποιος, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Για μια στιγμή, σκέφτηκα πως η Μάργκαρετ ήταν έτοιμη να ορμήσει». Αρκετοί σύνδεσαν τη συμπεριφορά της Κουάλεϊ με τον ρόλο της στο Substance, σχολιάζοντας με χιούμορ πως «η Σου είχε καταλάβει το σώμα της» και «ήταν πραγματικά πιεστική. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι».

Το βίντεο προκάλεσε περαιτέρω εικασίες, καθώς παρατήρησαν τη στάση της Έμα Στόουν, η οποία έδειχνε να υποχωρεί ελαφρώς στη διάρκεια της συνομιλίας. «Με κλειστό τον ήχο, φαίνεται σαν να είναι έτοιμες να τσακωθούν. Η Μάργκαρετ συνέχιζε να πλησιάζει την Έμα και έμοιαζε εκνευρισμένη, λέγοντας "πραγματικά; Πραγματικά;", ενώ κάποια άλλη γυναίκα φαινόταν να προσπαθεί να τις σταματήσει», έγραψε κάποιος. Άλλος παρατήρησε: «Γιατί η Έμα κάνει πίσω έτσι;».

Παρ' όλα αυτά, πολλοί έσπευσαν να εξηγήσουν ότι η δυναμική των δύο ηθοποιών είναι γνωστή στους κύκλους της βιομηχανίας και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούν παρόμοια σκηνικά. «Για να ξέρετε, το κάνουν σχεδόν σε κάθε τελετή βραβείων. Είναι το εσωτερικό τους αστείο. Κάντε λίγη έρευνα πριν σχολιάσετε», έγραψε ένας, ενώ κ άποιος άλλος υπενθύμισε: «Έτσι παίζουν. Υπάρχει και άλλο βίντεο από μια εκδήλωση όπου κάνουν το ίδιο, αλλά εκεί είναι ξεκάθαρο πως αστειεύονται».


Η Έμα Στόουν και η Μάργκαρετ Κουάλεϊ είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2024 «Kinds of Kindness» και έχουν αναπτύξει μια σχέση που δεν περνά απαρατήρητη στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Κατά την περσινή απονομή των βραβείων, είχαν ξανά τραβήξει τα βλέμματα με μια παρόμοια έντονη συνομιλία, επιβεβαιώνοντας πως η φιλία τους συχνά συνοδεύεται από στιγμές θεατρικότητας που αφήνουν τους θαυμαστές τους με ερωτηματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γέννησε η Αννα Κορακάκη – Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid 08.02.2026
«Γεννήθηκε η αγάπη αυτή, που ξεπερνάει όλες τις λέξεις», εξομολογήθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Tabloid 08.02.2026
Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του

Έλενα Τοπαλίδου: Υποδύομαι τον Σατανά στη νέα ταινία του Νίκολας Κέιτζ

Tabloid 08.02.2026
Όπως φανέρωσε η γνωστή ηθοποιός, δεν φοβάται τις αντιδράσεις

Ιωάννα Τούνη: Στην Έρημο με τον σύντροφό της – «Ήθελα να έρθω σαν τρελή σε αυτό το ξενοδοχείο!»

Tabloid 08.02.2026
Και το μαγευτικό ταξίδι - έκπληξη με τον σύντροφο της για τον ένα χρόνο σχέσης δεν έχει τελειωμό!

Κοκλώνης για Καινούργιου: «Για μένα ήταν αδερφή! Σε άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί στο μαιευτήριο»

Tabloid 08.02.2026
Κάποτε ήταν αχώριστοι ο ένας από τον άλλον, αλλά τον τελευταίο ένα χρόνο η σχέση τους έχει «παγώσει»

Αποχώρησε από την εκπομπή η Ναταλία Γερμανού: «Σας ζητώ συγγνώμη, είμαι χάλια»

Tabloid 08.02.2026
Η παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό και τους συνεργάτες της ότι τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από έντονες ημικρανίες

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν μ` αρέσει ο Σμαραγδής σαν σκηνοθέτης»

Tabloid 08.02.2026
Ο ηθοποιός σχολίασε τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την ταινία «Καποδίστριας» αλλά και στη χρηματοδότηση της παραγωγής

Μελίνα Νικολαΐδη: Έγινε 22 χρονών ‑ Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε δίπλα στη Δέσποινα Βανδή

Tabloid 08.02.2026
Γενέθλια έχει σήμερα η Μελίνα Νικολαΐδη και φυσικά το γιόρτασε όπως ακριβώς ήθελε

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid 08.02.2026
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει «Από τις σειρές έχω βγάλει… 821.326 ευρώ!»

Tabloid 08.02.2026
Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα της όταν έμαθε πως σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα γάμου

Tabloid 08.02.2026
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»