E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στη Βουλή με το αβυσσαλέο ντεκολτέ βουλευτού της ΝΔ

Στα έδρανα η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη

Δημοσίευση 3/9/2014 | 00:00

Χαμός στη Βουλή με το αβυσσαλέο ντεκολτέ βουλευτού της ΝΔ

Μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αποτελεί και επίσημα από σήμερα η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, η οποία ορκίστηκε στο Κοινοβούλιο, προκαλώντας αίσθηση με την εμφάνισή της.

Με λευκό μπλουζάκι, που αναδείκνυε το μπούστο της, η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης της στην ελληνική Βουλή τράβηξε όλα τα βλέμματα με την εκρηκτική της παρουσία.

Η βουλευτής της ΝΔ από τη Χίο είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Ήταν δεύτερη επιλαχούσα στις εκλογές του Ιουνίου 2012, ενώ είναι αισθητικός και ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών «Mastic Spa».

Η κυρία Σταυρινούδη-Σόδη έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στη Βουλή λαμβάνοντας μόλις 293 ψήφους, καταγράφοντας ίσως ιστορικό χαμηλό στα κοινοβουλευτικά χρονικά.

O αντιπρόεδρος της Βουλής έψαχνε ένα σακάκι...

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Τραγάκη, τον οποίο πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα. «Παναγιά μου... Ωχ, Παναγία μου και Χριστέ μου», αναφώνησε την ώρα που είδε την κυρία Σόδη να πλησιάζει τον ιερέα προκειμένου να ορκιστεί.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Τραγάκης, βλέποντας προφανώς τη Μαρία Σόδη να κυκλοφορεί στη Βουλή με το ντεκολτέ ως τον... αφαλό και αντιλαμβανόμενος τα όσα θα ακολουθούσαν, είχε προσπαθήσει να την... ντύσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο αντιπρόεδρος της Βουλής είχε προσεγγίσει διάφορες βουλευτίνες, ρωτώντας τες αν τους περίσσευε κανένα... σακάκι να δώσουν στη νέα βουλευτή της ΝΔ.

Ποια είναι η βουλευτής της ΝΔ

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1964 στη Χίο και είναι παντρεμένη με τον κ. Γιώργο Σόδη, φαρμακοποιό και επιχειρηματία, και γιο του παλιού βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Σόδη.
Σπούδασε αισθητικός στη Θεσσαλονίκη και από εκεί μεταπήδησε στη Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών. Συνέχισε για μεταπτυχιακά στο Παρίσι, με αντικείμενο την αισθητική και την κοσμητολογία. Το 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε το τμήμα εκπαίδευσης Αισθητικών της γαλλικής εταιρείας «René Guinot». Το 1992 αποφάσισε να γυρίσει στη Χίο, προκειμένου να στήσει τη δική της δουλειά. Το ινστιτούτο αισθητικής έπιασε και το 2002 εγκαινίασε το πρώτο κέντρο Μastic Spa στη Χίο, έναν υπερσύγχρονο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής και laser. Το γεγονός ότι οι θεραπείες είχαν ως βάση καλλυντικά από μαστίχα κέντρισε το πανελλήνιο ενδιαφέρον και άνοιξε τον δρόμο για την επέκταση της εταιρείας.

Η ίδια, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, τρελαίνεται για μια παρτίδα τάβλι και για μια μερίδα ντολμαδάκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.