E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λίαμ Πέιν: «Μια ανείπωτη τραγωδία» ‑ Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

Η οικογένεια του τραγουδιστή προχώρησε σε μια κοινή δήλωση

Δημοσίευση 3/3/2025 | 16:36

Λίαμ Πέιν: «Μια ανείπωτη τραγωδία» ‑ Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

Η οικογένεια του Λίαμ Πέιν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατό του, μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αποσύρει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία που σχετίζονταν με την πτώση του από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

«Ο θάνατος του Λίαμ ήταν μια ανείπωτη τραγωδία», ανέφερε η οικογένεια σε κοινή δήλωση την Κυριακή, σύμφωνα με το BBC.

«Αυτή είναι μια περίοδος ανείπωτης θλίψης και οδύνης για όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο Λίαμ έπρεπε να έχει μπροστά του μια μακρά ζωή», πρόσθεσαν αναφερόμενοι στον αδικοχαμένο τραγουδιστή των One Direction. «Αντ’ αυτού, ο Μπέαρ έχασε τον πατέρα του, ο Γκέοφ και η Κάρεν έχασαν τον γιο τους, η Ρουθ και η Νίκολα έχασαν τον αδελφό τους, και όλοι οι φίλοι και θαυμαστές του Λίαμ έχασαν κάποιον που κρατούσαν πολύ κοντά στην καρδιά τους».


Η οικογένεια του τραγουδιστή τόνισε στη συνέχεια, ότι αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της έρευνας για τον θάνατό του και αναγνωρίζει το έργο των αρχών της Αργεντινής. Ωστόσο, δήλωσαν ότι αποδέχονται την απόφαση του Εφετείου να αποσύρει όλες τις κατηγορίες.

Παράλληλα, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την εκτεταμένη δημοσιότητα γύρω από τον θάνατό του, τονίζοντας πως αυτή προκάλεσε «ανείπωτη και διαρκή ζημιά στην οικογένεια», ιδίως στον 7χρονο γιο του, Μπέαρ, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, Τσέριλ Κόουλ. «Ο Μπέαρ προσπαθεί να διαχειριστεί συναισθήματα που κανένα επτάχρονο παιδί δεν θα έπρεπε να βιώσει», ανέφεραν.

Τέλος, προσθέτουν: «Η οικογένεια πάντα ζητούσε να της δοθεί ο ιδιωτικός χώρος για να πενθήσει και ελπίζουμε ότι τώρα θα της παραχωρηθεί ο χρόνος και ο χώρος για να το κάνει. Λίαμ, σε αγαπάμε και μας λείπεις πολύ». Η δήλωση της οικογένειας ήρθε σχεδόν δύο εβδομάδες αφότου το δικαστήριο απέσυρε τις κατηγορίες ανθρωποκτονίας για τρία από τα πέντε άτομα που εμπλέκονταν στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του, τον Οκτώβριο του 2024.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, οι κατηγορίες κατά του φίλου του Πέιν, Ροχέλιο «Ρότζερ» Νόρες, και δύο υπαλλήλων του ξενοδοχείου CasaSur Palermo αποσύρθηκαν. Ωστόσο, ο Εζεκιέλ Περέιρα και ο Μπράιαν Παΐζ, οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ότι του πούλησαν κοκαΐνη, εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του τον Οκτώβριο του 2024, πέφτοντας από το μπαλκόνι του δωματίου του στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες. Ήταν 31 ετών. Ο τραγουδιστής υπέστη πολλαπλά τραύματα, μεταξύ των οποίων κάταγμα στο κρανίο, που προκάλεσε εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία.

Κατά τον θάνατό του, τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα του ήταν τέσσερις φορές πάνω από το νόμιμο όριο, ενώ στον οργανισμό του εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαΐνη, κρακ και βενζοδιαζεπίνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εργατική Πρωτομαγιά: Απεργιακές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ‑ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Σε ποια σημεία της πόλης έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ακρωτηριασμό 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Το 5χρονο παιδί ακρωτηριάστηκε στην πρώτη φάλαγγα του δείκτη του

«Ψεύτης ο Μαρτίνεθ»: Η σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου στον προπονητή της Βαλένθια

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
«Ούτε οι διαιτητές δεν αναφέρουν τίποτα, επειδή δεν συνέβη τίποτα. Το μόνο που συνέβη είναι ότι χάσατε 2-0 στο γήπεδό σας»

Λήγει σήμερα η προθεσμία των 60 ημερών για τον Τραμπ ‑ πλέον απαιτείται έγκριση Κογκρέσου για επιχειρήσεις κατά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι τυχόν νέα πλήγματα θα φέρουν «επώδυνη» απάντηση

«Σε πάω στο τελευταίο σου ταξίδι»: Κηδεύεται σήμερα ο 13χρονος Κωνσταντίνος που έχασε τη ζωή του με πατίνι ‑ συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών του

E-Daily 2.TopNews 01.05.2026
Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής θα αποχαιρετήσουν ένα παιδί που αγαπούσαν βαθιά

«Γ@μ@@@ παιδόφιλε»: Συγκλονίζει βίντεο με 3 εφήβους να χτυπούν 49χρονο μέχρι θανάτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ψεύτικο ραντεβού στα social media και η «παγίδα θανάτου» που έστησαν στον 49χρονο

Βοιωτία: Φωτιά σε εργοστάσιο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έχει σπεύσει και επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσεβστικής

«Αγλαΐτσα μας… καλό ταξίδι στο φως»: Πένθος στη Μεσαρά για τη 12χρονη που κατέληξε μετά από τροχαίο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες

Επέστρεψαν σπίτι η μητέρα με τον 5χρονο που είχε αφήσει μόνο του ‑ «Πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο» λέει ο δικηγόρος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχε χτυπήσει το χέρι της και είχε ακατάσχετη αιμορραγία, είπε ο συνήγορός της , είχε ειδοποιήσει άνθρωπο να πάει σπίτι να μείνει με το παιδί

«Ανεπίτρεπτη παρέμβαση»: Η Ενωση Εισαγγελέων απαντά στο αίτημα ΔΣΑ για παραίτηση Τζαβέλλα

Πολιτική Χτες
Σε ανακοίνωσή της, η Ενωση Εισαγγελέων καταδικάζει την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάνοντας λόγο για αίτημα εκτός κάθε συνταγματικά και νομοθετικά προβλεπόμενου πλαισίου

Αίγινα: 16χρονη πήγε στο σχολείο της με σουγιά γιατί δεν άντεχε το bullying των συμμαθητών της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά τη σύλληψή της, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει κανέναν, αλλά ήθελε να βάλει τέλος στην πίεση που δεχόταν

Αμπελόκηποι: Σφραγίστηκε παράνομος οίκος ευγηρίας – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

Ελλάδα Χτες
Παράνομος οίκος ευγηρίας σφραγίστηκε στους Αμπελόκηπους