E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διονύσης Σχοινάς για την ληστεία στο σπίτι του: «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ήταν σαν να μου τα κόψανε »

«Πλέον έχουμε άνθρωπο έξω από το σπίτι όλη μέρα και ξυπνάω για να κοιτάξω τις κάμερες»

Δημοσίευση 3/3/2025 | 16:04

Διονύσης Σχοινάς για την ληστεία στο σπίτι του: «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ήταν σαν να μου τα κόψανε »

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε ανοιχτά για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μαζί με την Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία. Άγνωστοι απείλησαν την τραγουδίστρια με όπλο, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι και, αφού ακινητοποίησαν και έδεσαν το ζευγάρι, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου 2020, ενώ η Καίτη Γαρμπή επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν, οι ληστές την περίμεναν έξω από το σπίτι. Ο Διονύσης Σχοινάς κοιμόταν στον επάνω όροφο και, όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, κατέβηκε και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες. Εκείνοι τους έδεσαν και τους απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από το χρηματοκιβώτιο. Παρά τις έρευνες της αστυνομίας, οι υπεύθυνοι δεν έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα.

Ο Διονύσης Σχοινάς, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά ως καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno, αποκάλυψε πως από τότε η ζωή του δεν είναι η ίδια. «Ήταν σαν ένα κακό όνειρο, πλέον δεν περιμένω να βρεθεί τίποτα. Από εκείνο το βράδυ, εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ κανονικά. Κι ας έχουμε άνθρωπο έξω από το σπίτι όλη μέρα, ξυπνάω στις 4 το πρωί και κοιτάζω τις κάμερες», εξομολογήθηκε.

Αυτό που τον πλήγωσε περισσότερο ήταν η αίσθηση της αδυναμίας: «Το χειρότερό μου ήταν ότι ήμουν εκεί μέσα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν σαν να μου “τα κόψανε”, λες “δεν είναι δυνατόν”». Ακόμα και σήμερα, ο τραγουδιστής παλεύει για να κοιμηθεί ήσυχος. «Ξυπνάω κάθε βράδυ και ανοίγω την τηλεόραση στα μάτια της Καίτης για κάποια δευτερόλεπτα, για να δω ότι όλα είναι οκ», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πόσο έχει σημαδέψει τη ζωή του το τραγικό περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid 14.12.2025
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε